23 12
發新話題

[路人三國][CCY系列]比個判斷失誤既傻瓜殺左 好慘

[Close]
信?自己上高登,樂古果d睇圖睇片吧小學生
影得好清楚,係你見隻主無咩血想打死佢
我先gg你,你自己都有講左句"見藍就快爆"先打佢
仲有全場人證,你吹啦?
不信者上樂古,綜合區
高登>___online位置,
有圖有片有人證,係證明左e+既小學生自己做忠想打死隻主先
我先g你,仲有你係有技術會比我g到?影埋嫁
我300人口.8個3500,你呢?冰力又無錢又無?
我無技術既你口中講果d"神手"就唔到淆我淆到e+啦
不過你要點吹都無問題,樂古同高登你地都比人嘈咩咁啦

引用:
原帖由 HDXZ 於 2014-4-3 20:23 發表
係咁既係一場8人身分局(開牌)中 我做忠
ccyccy都係忠臣
本來呢場正正常常 我地攻打各自的敵人
點知呢個人亂咁結盟 仲當我係反賊
在我派兵從後方保護即將敗北的主公時(他和反賊結盟 為反賊打倒主公開路)
佢竟然話我將 ...
期待下次小學生唔好屈人吹d唔吹d
你做果件事同講果句野,有圖有人證
人證列表(主公都睇唔過在人證列內)LMF,SAM楊,半色幽默,

等人

另外人名不希望出現在POST上做公證人
但我沒有刪下(主公)等位置的身份足以證明連最後輸左果個[(主公)<=路人]都睇唔過眼,樂古有我跟主公的私人對話
大家唔信可以上樂古/高登,高登只有少量人數回覆,但樂古經上了最新hot post
有6頁回覆既人嘈緊佢自己上去睇下d點人點嘈你吧
唔好系到自己廢輸左就嘈生哂,影住你講果句"見藍就快爆"
如果我係有問題既話,咁有問題果個會唔會係你先呢小學   雞?
我唔識放圖上vlan,但樂古,高登等等我放大左張圖
我都期待睇你點吹既快回覆吧~小學    雞~

再吹啦喂-_-最好啦,如果係我問題隻藍主公私人我講果d野呢?
姐係我渣住把刀迫佢講啊  小學   雞先生?

引用:
原帖由 HDXZ 於 2014-4-4 14:30 發表
似乎吹水果個係你
我話主公就快爆 係我幫佢既理由
你就 扭曲成我想殺佢既理由
至於我點解要幫佢? 咪因為你開路仲要唔幫囉!
而且開路比反賊差d害死主公 竟然仲可以聲大夾惡

另外, 唔好以為吹 ...
仲有我真係無post會企出來比人屈?
你要再吹既咪慢慢lo小學   雞係邊個吹其實心照啦,我又唔怕既
沉日7個在場既人都做哂人證
得閒叫佢地出來講返比你知啊下

1:佢何來影到佢同隻藍結左?
2:又會全場都見到佢打隻主?
3:係隻藍叫我救我先救加打你
4:我無開post?真係?
自重吧小學   雞
沉日在場d人有一半入返我場啦
你鐘意咪再吹lo,全場人都見到全場人都話做證
你仲要吹?樂古,高登我無開過post?
仲有你唔影你打主果時張圖?
為何?唔影你講果句,見藍就爆先打果張圖?
姐係唔影出來就當無既話咁你咪係岩lo
有圖有片有人證比人吹到我無開post灰死左

引用:
原帖由 HDXZ 於 2014-4-4 17:47 發表
1.我就真係灰死左啦 你不如po link比我入去睇啦
2.隻藍比粉紅爆緊叫你救啊(結果你唔救我先轉方向咋)然後我行到去佢後面你先開始幫 仲要好人當賊辦
3.我冇打主影黎做咩? 我只係去幫主守城

玩夠文字遊戲未:l ...
入我場?沉日個主公系到,廢事同小學   雞嘈嘈來哂時間,做完唔認,自己廢又唔認
對現時的雞仔太灰心

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-4-4 17:50 發表

1.你冇睇rp
2.你見到佢d兵打到藍?
3.藍係叫人打粉紅 你諗多左
4.真係搵唔到 你唔係vlan發我真係搵唔到
你似d
哦 so what
你見到佢地願意做?加上係你自己推測佢打藍
-
其實佢打主係幾時既事 何解我搵唔到
我淨係見到 ...
只能說沉日隻藍色主公系我場
我廢事同小學   雞吹,自己問下佢lo期待當事人>小學  雞唔好淆入啦

如果系咁點?雞仔朋友
如果系既你係咪變性扮女人?

咪佢本人嘛,我吹水嘛
問佢本人係邊個吹水lo
全場人都見到佢仲要吹
半色幽默,SAM楊等路人都睇唔過眼?
加上做咩唔影你講果句?
你一開始係話我錯哂嫁wor
後來我一講返見藍就來爆?
你就轉值口既?咩見佢就來爆先救佢?
下?咁一開始唔講埋呢點?
定係你一開始就想吹水?

不如你自己問佢地啦雞仔
自己做完又唔認,比人g輸唔起就嘈生哂
無技術新手唔緊要,仲要___果下先最克衣
sam楊同半色幽默間唔中會玩1.24
你自己問下佢地吧,雞仔
同埋你問佢地我有無開post,我直接問半色幽默
問佢介唔介意出玩家名
仲有,如果我係你口中果種就唔會似你
我日日開1.20呢張圖都由12點am玩到12點pm?
問下d人我為人係點先老吹啦
仲有,sms佢地?之前又要串我廢又要淆我底果班人嘛
你問下sms佢何時先唔淆我底仲好吧
仲有問埋佢點可以咁小學生串人廢又淆人底

不過你都話你同佢玩開都明你係邊種人

開完post又比人話無證據,灰死人咩.
自己搞隻主先唔認,自己打完果句野又唔認
做咩只係影左你橙色位死左之後先係全藍搭?
由頭影到尾嘛,影埋你做咩會打主果句
"個藍就爆"呢句影清楚放大d
唔好自己做完唔影出來就扮無先得嫁雞仔

仲有雞仔,你睇返rp啦
吹水要用腦
你話個藍就來爆係因為隻粉紅打到佢咁?
我睇返我果條片
有可能?果時我同隻粉開緊戰,要你救?
唔信你post果個位出來?
好無啊雞仔
好在睇返條片姐,唔係比雞仔屈咪死

唔好post圖,你知你咁有性格
只post自己無問題果d位
post哂全條片吧朋友
比全世界睇清楚你做左d咩野先吧雞仔

只能說小學  雞經佔據vlan
做完唔認,睇唔到就扮無,仲要吹水老屈
又廢又無品,輸又輸唔起,自己有問題先死
輸唔起就成隻汪汪咁,老屈咬人

都話唔好影d唔影d
我一開始話你地11我睇,唔夠打我先頂
仲有最後個sam楊話左句咩野?"紅佢讓我組"呢句post埋先?post埋呢d先吧雞仔
隻藍到屋企前我打果時?
喂,雞仔都話唔好吹d唔吹d?
睇返全個rp吧雞仔
都知你條雞仔實入呢個位
so都叫左up哂全條片嘛雞仔

做咩到e+仲淆入同唔up埋你講果句先呢?
因為知對自己不利?
定係因為真係自己做完唔認呢雞仔

23 12
發新話題