35 123
發新話題

[停止更新]安裝Steam、更新L4D到開場教學[3777版]

[Close]
樓上幾位試下重新下載更新檔..
可能我之前漏左FILE

引用:
原帖由 omi 於 2009-3-20 08:47 發表
都係唔得...
同埋我係尋找XXXX(總之唔係開場)
都會見到我之前post張圖..
劫數呀...囧
留意防火牆等設定
呢樣每個人既情況都唔同, 無能為力
另外某些正版玩家開場時, 你必斷線
亦可能對方未更新

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-3-21 02:16 發表

哈哈哈問題解決了= =...虧我還想那麼久..原來就是開game程序上的錯誤

話說管理員也提醒過我不要用Steam裡的遊議啟動來開game
我係Steam開, 一直都好正常
當然前提下我用緊2千蚊dl既l4d玩, 做教學果個係用緊900mb版.. 試過都可以係steam開
大家部部機既情況都唔同, 用緊唔同出處既主程式
用過唔同人比既更新檔
有乜野問題都好難幫到你地

另外呢個post係係第一次出傻瓜包之後既更新出 3716
果陣版主遲遲都冇出新既更新檔  3730
而版上出現n層既更新問題post
唔該留意下個post既日期

跟住更新3777只係因為唔想冇左下文
個post又一路比人推, 又一路比人話個更新有問題

引用:
原帖由 crazy55258 於 2009-3-21 21:58 發表
我想知如果我2gb ram+512mb display card係唔係一定唔會lag??
基本上冇問題
如果cpu係雙核既話唔會點LAG
引用:
原帖由 ws03761363 於 2009-3-22 13:53 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1020097&ptid=97504][/url]
有冇人知點解  我開左場  其他人見到我個場   但係我個fd 見唔到我個場   
佢開場我又見唔到   關唔關版本問題
你地兩個既版本唔同, FAQ有講
你/佢未更新到最新, that's all LOL

引用:
原帖由 雪糕鴻 於 2009-3-23 06:17 發表
我安左個Steam,佢話有error 1925 ,搞到依家del唔到個Steam,請大家幫手。唔用Steam有冇第二d用.......

p.s:我重新開機都唔得
奇閒..
刪唔到可能因為你未關Steam,  CTRL+ALT+DEL搵 處理程序 搵Steam.exe 結束佢
冇既話上網搵Unlocker刪Steam, 本身有中文版, 唔教都識用

35 123
發新話題