發新話題

[討論] 恭喜VLAN及各位玩家有新舉報區 (6月1號更新)

[Close]

回復 5# 的帖子

任意妄為 放生外掛 處決一般玩家

唔好意思你從來都冇對我地有過互信基礎

你一直都只係企係自己既高地去處決提出問題既人

哂氣啦 等陣啊主席覆到唔想覆 又下沉個post 跟住扣分禁言封ac

以為浮返上水之後會對件事有咩正面了當既回應⋯我真係高估左呢位[管理團隊]既高層

上一句講要真憑實證 下一句講要理想專重

當初班mh未咁猖狂個時我地放紅圈圖 你地話唔夠證明 到後面整埋片 又當睇唔到

到依加開埋直播用外掛 又深潛唔肯處理 我諗呢個過程冇五年都有三年?

結果今日比人講一句老母 就即刻衝出黎封ac 效率高到呢

引用:
原帖由 MyAz. 於 2019-5-20 14:12 發表
你就當玩家傻啦 作者落bug指令 你見有正常玩家投訴? 既然Mh 你哋唔處理 作者自己處理返 有咩問題??e+ 有bug 圖出現 就撇清關係?
飛豬眼中 只有經常買VIP既玩家先係正常玩家

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 14:15 發表

我只想講 當初地圖作者也很用心,大家一起努力過。無悔。

這也就是目前地圖版本混亂,作出的一些調整

沒有綁定就沒有傷害。信長區,大家喜歡怎玩都可以。
為何之前地圖合作都沒有問題,偏偏這一次?
不要將責任推卸吧。 ...
為何之前地圖更新 IPVE人流都一直流失, 偏偏就這一次 真係有咁多人回流返黎?

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 14:19 發表
既然閣下不見得,那現在你又有什麼要訴求的?
由始至終 我地既訴求都係叫你封mh 你封左未啊

今次有人整bug圖 只係一個爆發點 令到我地既怨氣封頂 你明唔明啊主席

引用:
原帖由 我凍 於 2019-5-20 14:21 發表
由始至終 我地既訴求都係叫你封mh 你封左未啊

今次有人整bug圖 只係一個爆發點 令到我地既怨氣封頂 你明唔明啊主席
又唔回應扮睇唔到?

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 14:31 發表

我明,又要找我來出氣。來吧
無恥到 唔敢回應就學人玩晦氣說話轉移視線

真係無恥到極 所有野只要係不利於佢自己就扮睇唔到 學人講晦氣說話轉移視線

回復 70# 的帖子

你洗咩戴頭盔戴得咁快姐 佢不嬲都照住你地 你地先係金主

發新話題