發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
引用:
原帖由 Dick2005006 於 2009-3-26 19:37 發表
SETA 文書處理, 觀賞高清一流組合
上面呢套野打信長 lag唔lag?
普通既online game玩到?
一般效果黎講, 無問題~除非同人對戰時寬頻影響而導致lag
普通的玩到

引用:
原帖由 Dick2005006 於 2009-3-26 20:26 發表

有無得平- -'?
做到最平...你可以選擇唔要KEYBOARD 再平D~

引用:
原帖由 明知你是我 於 2009-3-29 00:52 發表
喂喂 我之前12月左右係你地到買過機嫁
我想問下啦 如果部機 得閒就bot 一次 係發生咩事多?
點樣得閒BOOT 一次?單number幾多?

引用:
原帖由 Lovera 於 2009-3-29 02:36 發表
Gigabyte GV-R485OC-1GH HD4850 1GB HDMI (Zalman風扇)

如果我轉呢張卡要幾錢?
$1280

引用:
原帖由 Lovera 於 2009-3-29 11:51 發表
那同你在電話說的Gigabyte那張有何分別?
你講緊邊張??

引用:
原帖由 Lovera 於 2009-3-29 17:42 發表
你說$1090那張.....
幾時講?有冇講低型號?

你部機係用DELTA 火牛...好穩定的~你可以考慮將電腦拎番到vlan shop 檢查

我覺你應該早d拎黎check 好d~

點解要用ASROCK, LITEon, HITACHI 同4550 呢=.=?
呢三個品牌, 基本上係較易壞的, 雖然係平....

引用:
原帖由 pk67123 於 2009-4-2 20:51 發表
CPU: AMD PHENOM II X3 710 HDX710WFGI CPU [AM3] BOX 盒裝
M/B: GIGABYTE GA-MA770-US3 AMD 770 M/B (支援AM3 CPU)
RAM: A-DATA DDR-2 800MHZ 2GB Ram  
HDD: Western Digital WD3202ABYS (320GB, SATA-2, 16M, RE3 ...
有得升~
你想點預約=.=?先要比訂金的

引用:
原帖由 hunter300 於 2009-4-2 21:16 發表
window個版本
xp好d 定係vista?= =
window碟...應該係掛-口-
XP 較好~
會包埋Window 碟的

ATi 4850 1GB版加$690,4870(另需升級火牛)$1160,4890(另需升級火牛)$1690
nVidia 9800GT $510, GTX250((另需升級火牛)$770

你先要繳交訂金$500, 繳交後多數第日可取機(星期6除外)

無問題~

引用:
原帖由 pk67123 於 2009-4-3 08:45 發表

咁姐係今日(星期五)落訂,聽日(星期六)唔會有機?
請問有沒有送貨服務?
星期五落, 星期6仲會有機拎, 但係如果星期6落就一定冇
有送貨服務但係星期6係不設送貨

要自己另外加錢購買正版Window XP, 原本係冇任何Window 附送~(特別套裝除外)

引用:
原帖由 愛上自殺㊣ 於 2009-4-3 23:09 發表
樓主我想問我想買2千650蚊個部機我係澳門既送到我門口要幾多錢? 大約幾日可以送到.同埋壞左係唔係要自己拎去香港俾你地整..好似好麻煩 但澳門d機好昆錢 ...
澳門既運費我要遲D先出到比你...如果用DHL 或UPS 大約1-2工作日

係...因為代理係香港~

發新話題