20 12
發新話題

回應下 (最後更新2012/1/22)

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
呀爾能回我貼,給意見
我好開心...
只是我貼不個於新圖
只在於VLAN風氣只知道VLAN玩家連付出都不太明白
可能我解釋得不好
我忍唔到佢地我都唔想
係佢地太過分

每次 殺不死你 殺不死你 也醫好你

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2012-1-20 00:38 發表
投票冇用.?起碼知道人地想要d乜野.
意見.構思咁你個平衡創念區有咩用?
講d野都唔會work.
我幾時有挺身而出.我只係為我係vLan既地圖發表意見.
咁就係挺身而出?
當年入測圖組.我真係想測圖為vLan好.但後來跟你地測 ...
其他人時間都夾
得你一個唔夾
要十幾人等你?

引用:
原帖由 iwant2c 於 2012-1-20 00:44 發表
其實如果山左個隊長之翼佢,
應該會冇左一大半負面評論....
隊長模式本身就沒有大問題
可供玩家自由開啟
問題地方就只是在玩家心理身上(有個模式自己不喜歡就要把這個模式刪除)

引用:
原帖由 萬般的蠢事 於 2012-1-20 00:49 發表

當然,沒有完美的地圖迎合所有玩家的心意
這是鐵一般的事實
引用:
原帖由 Zopaser 於 2012-1-20 00:50 發表

老老實實  你係出面搞到甘多人著左火
你好心出少句聲   無謂引佢地入e個post開炮
咁佢地有無諗我感受?佢地著?我唔著算偷笑

引用:
原帖由 唯一的羊 於 2012-1-20 01:00 發表

開得張帖,就預左會係咁...
講真個句,有point先好串,廢事哂大家時間
好似我咁
開個貼比成幫無重點ge人炮
佢地真係好無聊

引用:
原帖由 -囍 於 2012-1-20 01:04 發表
冇重點?
你睇番你同我講野D野先
你冇重點定我地?
我有回答你
隊長模式主要問題都在於玩家心理上
引用:
原帖由 唯一的羊 於 2012-1-20 01:03 發表

搞咁多做咩..都話左等佢蓄力炮...我地e d子彈仔點傷到人先得嫁...
下次識做
大佬我錯了

引用:
原帖由 惡大大 於 2012-1-20 01:09 發表
其實我覺得你之前改d野都冇乜大問題
但今次你覺唔覺離譜左D
都講左隊長模式問題在於玩家心理-.-
真係無咩大問題
有得比你選擇開啟模式與否
仲想點
引用:
原帖由 花文. 於 2012-1-20 01:10 發表
唉 有我名字了

咁不如咁啦 作者有冇自己去街場玩過??

你玩幾場 包你崩潰
你覺得佢發張圖出黎
佢自己唔會試下- -?

引用:
原帖由 花文. 於 2012-1-20 01:20 發表
咁你有冇試過 走一個 之後佢地d裝升左lv 咁 出哂神

再加上 前期 就送1900 壓到d人________

雙方都有一個隊長,都係一路壓一路- -仲想點.平衡基本上無改變

引用:
原帖由 Friendship 於 2012-1-20 01:26 發表

咪搞笑啦 ok?智仔哥 係唔係仲唔認衰?下?仲要嘈?
本人作最後一次問你
你這句有什麼重點
引用:
原帖由 花文. 於 2012-1-20 01:28 發表
紅色 橙色 一定要打路?

唔可以cp?

咁如果 紅打路 橙cp 點壓??? 橙係玩搶cp?
cp點解唔壓得- -
如果你用直江(其他cp英都可以)cp,可以加快cp速度,把對手cp壓住
也令cp進行gank的成功率大增
也令到一些前版不合適cp的英雄可以cp
令信長加多新意

引用:
原帖由 Friendship 於 2012-1-20 01:29 發表

我講左想搞大件事 你又得把口無行動想點姐?
你的回答等於廢話

引用:
原帖由 Friendship 於 2012-1-20 01:33 發表

都話你得把口啦!又扮晒野話我搞大件事就出聲!咁我又講左想啦 你又唔行動得個講字 你真係on_得啖笑
你最威喇
最醒目係你
你win 哂
gg,全vlan你最勁
我行動早做左
都叫左你等等

唔會再回答你
引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-20 01:35 發表

當你開始做既時候, Vlan都幫你宣傳好晒。
你會想像到你未來會比人插?搞笑?

你整得呢個模式, 你就係果D人囉!唔該~~

當試機會也沒有的時候, 你會還覺得不是必然?

何有歪理?點解要遊行示威?示威係咪同你係屋打個電話一樣 ...
呀爾出面回答算最好
洗唔洗打論文出黎同你講- -

引用:
原帖由 王安石. 於 2012-1-20 01:40 發表

人地要威你吹_o張?
解釋數憶次,我要上位,我要威,我絕對唔會用依種方法

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2012-1-20 01:52 發表

假如實力相若,用團戰做例子.宇左隊長.神完隊長

吾系多個能量剛咁簡單.神完一開波加3技再有加10能力.你諗諗有幾硬.仲要受到傷害減少5%.死左都減少復活時間25%.出泥食冰再肥.總傷害輸出會增加5%.配合三技10能力值加 ...
第一,你都識講係團戰- -如果有人咁無腦用宇左做隊長,係佢無腦,唔識利用依個模式.
第二,你用ge例子好唔岩,你ge例子天,地之差.     如果雙方隊長都是主力.局面都係一樣.
引用:
原帖由 HDXZ 於 2012-1-20 01:55 發表

gank是指越路殺人
cp果個gank人係wrong concept
小弟見識小,只知2個名語都通用

引用:
原帖由 條野直樹ovo 於 2012-1-20 12:43 發表
其實隊長模式做咩姐=.= 可以關可以開 洗唔洗係甘插
只是玩家心理問題
隊長模式根本沒有大問題
加全能力10點.可以前版不能CP的英雄進行CP(玩法大有不同)
令主力食兵,殺人,壓路更有挑戰性

引用:
原帖由 鼻屎獸 於 2012-1-20 17:10 發表
既然你覺得無問題
咪我有我地玩13.0c
你有你出13.0d
慢慢不送
走不上時代的人

20 12
發新話題