24 12
發新話題

[閒聊] 信長盃現場直播...258及650樓訪問及抽奬(更新咗)

[Close]
引用:
原帖由 Believe. 於 2011-8-22 00:36 發表

事實上我係到想緊條友上左200分
會唔會變500分先有icon
我都差吾多500
其實用吾用icon依加無咩所謂
有得選擇反而煩惱..
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 ♦Hk黑帮♦ 於 2011-8-22 00:37 發表
Yura♥志龍仲要話我係3劍俠        
老老實實
個名吾係我起的
吾係罵你
你做人是否有點矛盾?

我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 Mamiki。 於 2011-8-22 00:36 發表
我要去擼WAR3了
戰神在召喚我
...不要
i am alone

引用:
原帖由 ♦Hk黑帮♦ 於 2011-8-22 00:39 發表

吹到唔係你。。我記得係唔知邊個開個POST叫招女仔打信果時你同我起
你中意拉
事實我就講左出黎
你選擇逃避/憎恨我都無計

引用:
原帖由 ♦Hk黑帮♦ 於 2011-8-22 00:42 發表

冇話要憎恨你不過係唔中意冇啦啦冇做錯野都比人講
都係個句
你中意LA

引用:
原帖由 Mamiki。 於 2011-8-22 00:41 發表

笑而不語
檸檬茶我不是玩信長
跳過我了...........

引用:
原帖由 ♦Hk黑帮♦ 於 2011-8-22 00:44 發表
黑暗的水區              
其實點解你一定要推卸個責任
你有無反省過自己

不過都係個句,
你中意LA

引用:
原帖由 Mamiki。 於 2011-8-22 00:46 發表

帥哥
我收費很貴的
漲價了麼?????????

引用:
原帖由 .SaKel 於 2011-8-22 01:04 發表
下年信7 去吧
解封了

24 12
發新話題