46 1234
發新話題

我對vlan既人好失望 想開貼鬧作者之前 反省下自己

[Close]
教大家1樣野
作者改 咪接受 咪玩囉
講禁多廢話比禁多意見做咩?
我地應該接受 唔應該比意見 咁作者咪開心 大家開心?
我地應該照顧作者既感受 唔好比佢受傷 等佢覺得好有成功感
有唔好既 咪收埋佢算 反正比意見 會比人話鍵盤戰士既
大家照住咁既意思去做吧 應該會開心的

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:15 發表

想問下你地班人   
你地開貼比左d咩意見作者   一味剩係識話唔公平  (我唔見有任何一個意見
咁係咪要作者刪左張圖去?
sorry,唔好話我無試過
你不如而家搵5個同我打埸團
我搵個隊長同你個隊長vs
剩低果8個可以點 食花生睇戲望住佢地vs?
真心問 未玩過依張圖果個應該係你吧=3=?

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:20 發表

好笑了    一味只係識挑人打團   

唔該比返兩個意見黎睇下先啦你   唔係話好多意見提出?
好老實咁講啦
我無一味剩係識挑人打團
我只係叫你去試 去睇下咩叫公平
長宗馬埸神原忠勝武田
試但1個做隊長 你覺得會點?不要問 只管信 做就最實際
你未試過 你未知道點樣唔公平 你未知道d幾十lv玩家
從未玩過ipve論壇,而玩過得知有幾多唔公平既存在
走去開第1個帖,表示佢地既唔滿意,有幾禁唔公平,
得到既係咩?關帖?比人話係鍵盤戰士?
意見我就比過兩次,都比人關左兩次帖,原因係集中討論,
你要爬既 慢慢番去爬 你要打團既 搵5個都可以vs睇下果8個有幾唔公平
剩係識50步笑100步既人 更加不值得去尊重

其實 你都係1個鍵盤戰士
只不過你係1個玩反派既鍵盤戰士黎
唔好50步笑100步,

我既意見 就係呢到
比番少少改圖觀念 唔好去嘗試超越左信長之野望既原則
新圖我唔會玩 但都唔至於話退信 我會使用13.0c
咩野隊長之翼=.=痴膠線 原諒我思想古舊
話我原地搭步又好 咩都好 我唔想愈改愈離譜 我先會發帖
唔好留言話作者改得好辛苦, 又可能有d人話 : 你禁叻 你去改囉<<
你地最興講呢d廢話 , 意見就大把 接唔接受就睇作者 ,
改呢d咁大模組既野之前係咪應該問問大家意見 收集下資料?
仲有 我岩岩發現見到人地玩家開帖 有D仲係十幾LV 第一帖
人地無玩論壇都逼到人地忍唔住上IPVE發帖公開討論今次既問題
我真係唔明你地咩心態 要關曬D帖 博咩
點解一定要集中討論 平時禁多KAI子洗版你又唔關帖
而家表達對你地既憤怒
睇下有幾多人不滿今次改圖既行為都唔得??
你咁樣同公安有咩分別
有意見唔可以表達 就剩係關帖 作者MIX一班老玩家去改圖 OK 我體諒你地既辛苦
但改得唔好 我地係咪要因為你地改得好辛苦
所以要默默接受你地改到咁都唔出聲口啞啞
改得唔好當然要批評 唔批評冇意見 點樣去進步 ? 
一味就自把自為一班有經驗既玩家+作者去改
改領袖之翼禁大個模組禁大個落差既野 1個帖都冇投票過就已經改左
令到我地禁大反應既原因就係咁樣 .
我希望你地反醒下 版主作者唔係大曬 我地都有我地既意見
同埋我已經覺得自己好有禮貌 態度好好 .  唔知陣間會唔會比人關帖呢
一句講曬 失望到變林峯

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:30 發表

我睇幾行  已經知你個段野係批評   唔係意見

你有冇實體既可行方案去比作者參考??  依d先係意見好冇

我睇你打一大篇野   完全唔知你想up乜   叫我點接落去好 ...
既然你係1個連閱讀能力都無乜既人,我為有highlight左一行,紅字為重點 拉番上去看一看

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:32 發表

你係咪唔明咩叫意見  

我係問緊你點改信長圖先好    唔係問緊你對作者改張圖有咩不滿囉好冇
紅字為,點解 作者改呢d咁大既改動之前 唔發起投票 問下各玩家既意見
如果投左票 我諗d玩家既反應未必會落差禁大?
再者,我既批評 就係我既意見

佢而家係到扮正義 其實自己都係1個鍵盤戰士
但其實1樓#已經講左
花汶:作者改  你地未玩囉
我都好後悔禁認真去同你交代我既意見係乜

引用:
原帖由 kenwong008 於 2012-1-15 19:38 發表
講咁多做咩  大家吾鍾意咪罷玩呢張地圖..佢有佢出 我有我玩番11.2b
你話作者出新圖出黎比人罵比人呢樣個樣 人地台灣美國果d總統
咪一樣比人罵 冇人強逼個佢地做總統 你做得呢個位 就預左要接受批評
接受吾到咪吾好 ...
喂like,不過13。0c咪幾好 唔知改乜

引用:
原帖由 jey123 於 2012-1-15 19:39 發表

改圖觀念係咩,信長之野望既原則又係咩
點先叫超越
你又話俾意見
我就真係見唔到你有講過隊長模式既意見
玩都未玩過就話一定唔會再玩e張圖
觀念係咩 原則係咩
我答你 平衡,
大家追求既係平衡
作者阿2之前都係因為要追求平衡 先會作出上下軍英雄改動
而家追求既係咩?新穎?玩跑online定守女?redblue?送對翼比我拓咩真心

引用:
原帖由 唯一的羊 於 2012-1-15 19:39 發表

意見..一直都有問..係你地唔比姐...洗唔洗睇下
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=692
自己睇清楚先講...
唉..copy埋比你算..
Finally, 想要回報BUG請到 這裡 .. 想要發表自己的新概念/改版方法請到  ...
咁今次禁多人比禁大既反應 你就知道 下次有d咩改動
就應該發去信長之野望區 而唔係地圖發佈區
我第一個無去睇,我就可以就下你地既 至始之後我可以去多d既,我已經行左第1步
有時唔岩就要批評 唔接受批評果d 姐係咩?共產黨?

引用:
原帖由 PlaY★KIss‵ 於 2012-1-15 19:44 發表
有時候好想作者 改之前
大概描述內容比vlan玩家知 或者 向各大團成員參考意見
收集下意見都好 吾好只靠測圖人士+作者思唯
否則便養成現階段的效果 ...
liked

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:48 發表
原來對vlan既人失望  都算係鬧人

原來叫你地反省下自己既行為   又叫鬧人  

sad   睇黎我言語都有d問題了
你既回覆咪又係無重點
都係果句啦 而家效法你
花汶:作者改 你地咪玩囉^^

引用:
原帖由 rkjcnvo123 於 2012-1-15 19:54 發表
改6v6作者有問我地意見
但係點解唔見今次有問?
liked

引用:
原帖由 Knights.小龍 於 2012-1-15 19:54 發表
講左咁耐,
點解仲有人點極都唔化
理性討論 明唔明白咩叫討論?
你學咩人批評?
你口中講既意見 有 當然 只係好小部半

開個集中貼有咩問題?
老實講 係唔係一大堆人搶住開貼
就代表好有反對聲音?
點解唔可以理性D討論
...
就算你上面打左幾大段字都好
你都係一樣有手打字話人無手打字話自己
最流尾果句 你訓醒未 已經係唔理性既討論挑釁人地喇
又多1個50步笑100步既人

引用:
原帖由 唯一的羊 於 2012-1-15 19:55 發表

你實戰過未先!?未既試左先講,唔好只係紙上談兵,試過幾次,真係唔行既...咪先比意見lo..
我覺得比意見好過批評,樓主都係咁諗..你地一咪話不滿...咁你點先滿意先..你咪講出黎lo..如果係可行既...我地都會採用..
唔好 ...
爬文啦 實戰過未

46 1234
發新話題