發新話題

投訴會員: 傲氣ㄨ狂龍

[Close]
為何針對狂龍. 你地有冇睇曬所有帖 有人挑釁狂龍才嘈. 請完整看 不然會帶來不公道。
2010-8-26 (開帖日期)
你唔係真係搵番咁耐既帖呀 明顯你就針對狂龍。

誓愛.韻

一件前的也能找出來。 零式俊引起的罵戰又下沉/刪除了 扣完三分之後仲要加番四分
  那我申訴也申不到。
誓愛.韻

綜合區算不算魔獸爭霸區   
誓愛.韻

引用:
原帖由 bat1020 於 2011-5-2 11:20 發表
是對是錯由管理員決定

另外此帳戶是正ac,請不要再作出其他胡亂的猜測

而且投訴乃是每一個會員的責任,有投訴才會有進步

最後我不希望有其他駡戰再發生 ...
註冊日期:2011-1-20
原來正身也可以找回一年前的Ps 可見你用心良苦 下沉也找到我的最愛
誓愛.韻

引用:
原帖由 零式◆俊 於 2011-5-2 19:14 發表

此片中只提到該場$#殺人的鏡頭以及狂龍供裝的鏡頭,並於片尾加入文字說明該場狂龍和他的隊友不斷以全頻說的話
片尾也有提及本人整作該片的目的:比大家睇清神團團長絕信既非凡技術同高尚的人品
亦有嗚謝狂龍會員(以及 ...
唔好引笑
病.Ms.missy0u 說:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=389104&page=2#pid3656769
封Ps
gd做得好你扣得岩
我同佢講。 下次見到你好自為知
誓愛.韻

眼鏡俊整日講黎講去都係果幾樣野 仲有傲氣團唔只係整係識玩信長之絕信
大把圖都識玩啦
誓愛.韻

引用:
原帖由 ltk619 於 2011-5-2 21:45 發表
._. 打錯字姐 大家都係x japan fans
誓愛.韻

引用:
原帖由 ☆Siu_ho☆ 於 2011-5-3 21:17 發表
如果說 vlan不公正是因為大家都不能找到令對方信服的證據
如果說vlan 是個天堂 那這個世界就是一塌糊塗
如果說 受了委屈還能不動如山 只能說我很崇拜你
如果說 意事用氣不顧後果去做 只能說你很幼稚

還有團隊隊長 ...
狂龍唔係拖我地落水 我地係自願 因為狂龍真係有改我地先會幫佢講好說話。
誓愛.韻

咁我想問點解樓主只係針對傲氣 其他團的所作所謂又如何。
誓愛.韻

引用:
原帖由 ☆Siu_ho☆ 於 2011-5-4 22:26 發表

其實你去搵返證明自己清白既證據
我冇意見 但係你所講既針對 為何要牽扯到版主
呢件事係由呢位樓主所提供資料去給予審判
你唔服係你既事 你亦都可以去反駁 更加可以去搵足夠證明自己
但我對於你所指 高級版主有針 ...
你清唔清楚 未清楚請回去綜合版慢慢看。
誓愛.韻

引用:
原帖由 ˇMxR.LyCf_ 於 2011-5-4 23:37 發表
早知有依家 當初就唔好甘做喇
有早知 李媽媽都不會生李仔仔出來
誓愛.韻

引用:
原帖由 零式◆貝 於 2011-5-6 18:36 發表
你話係人地搵你黎嘈交 有冇檢討過自己有咩錯
人地好得閒 周街聊交嗌? 人不犯我 我不犯人
你唔係做左d咩 人地會撩你?

你話點解扣你分唔扣佢分
咁你咪投訴返佢囉
唔係叫你問點解唔扣佢分

本身都唔想加把口 因為根本 ...
唔好意思 因為之前屠龍道的片被版主扣了分 到負分 後尾加番佢分變番原本咁
仲有零式俊親口講加上我都見到。
誓愛.韻

引用:
原帖由 零式◆俊 於 2011-5-7 13:21 發表

要投訴我請開個新post
一味係呢個冇管理員睇既post到話我呢樣錯戈樣錯冇用架啵
Devil WinG 睇到 扣完分 因為零式俊參加左加分活動所以加番分

誓愛.韻

發新話題