發新話題

[討論] 【hyma】 Suck 上3教學堂時間。

[Close]

【hyma】 Suck 上3教學堂時間。

經過呢次同你交流之後我感到開心快樂。

雖然你街場神經刀無啦啦開火我,之後又要同我1打1.

望你高抬貴手,,小弟直落3比0.  非常幸運的。

對於呢次交流之後,重燃我的滿足感,我會一直進步落去,多謝【hyma】 Suck  前輩指點,

希望下次見到你 可以再交流交流 感謝。感謝

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 **不良字眼**佬 於 2014-2-26 23:28 發表
佢同佢班FD都係係到炮人架啦好耐無玩過信長 前幾日玩左一場
無啦啦開炮
無玩咁耐前期都屠到佢地咁
加上自己友走場打35
最後輸左 仲好似好威咁
樓主好波 ...
又唔洗,佢以為自己fd屠街就串。
又叫我3分,叫我準備直落我3.0.。
點知

引用:
原帖由 一花月一 於 2014-2-26 23:42 發表
槍神王 我一定支持你架
多謝,多謝3打5都輸的 花月哥,

幾時到你出教學?連續輸2場比我都好意思

引用:
原帖由 凌總 於 2014-2-27 17:00 發表
魯尾  係道吠  要打物都得 有誼 計份求接
人生就是一場夢,

信長是過眼雲煙姐,看看吧,現在的騙子多麼棒,

如何不失霸氣而反擊呢,不死身之父,

真真假假 難分難解呢,正身可能假身 假身可能真身,

什麼叫自己 什麼叫朋友玩, 只有他自己知

引用:
原帖由 【Hyma】Suck 於 2014-2-27 16:55 發表
老尾  係度吠  要打乜都得 友誼 計分求接
原來是這樣的,你唔系叫我交定個號出黎咩?

個陣見你招我3分 霸氣盡顯,  你知道我多麼害怕嗎?

看得出你是本人,未打之前 已經霸氣的 ,命令式叫我交定ac出黎

而然輸了 大條道理說是朋友玩的? 可笑可笑,你的理由什麼好,不死身之父,不死身之父。

所謂人要面  樹要皮  你個傻子包皮都唔要

不死身之父,

萬歲 萬歲 萬萬歲

引用:
原帖由 【Hyma】Suck 於 2014-2-27 19:12 發表
打未呀 廢狗    我咩料子 你咩料子 你真係以為贏左我咩 贏我垃圾fd 好似好型甘
我當然不是同你一樣料子。因為你是不死之身,下次主動技能是否,復活技能1000次,藉口多多 。

是否要吃狗糧? 為何再狗吠呢。

引用:
原帖由 兒歌三百首 於 2014-2-27 19:51 發表
算啦樓主
嬴完一次好走啦
廢事一陣又輸番
點敢仲同佢打呀,復活技能 100次  我得一條命唔夠佢做。

引用:
原帖由 【Hyma】Suck 於 2014-2-27 20:03 發表
   團2 等我屠埋條友 先
好日唔打信 一拎返ac 就見到你條柒頭
你打唔打信唔唔想知wo。不過你甘勁。復活技100次,

不死身之父

發新話題