發新話題

新遊戲推介 - Saints Row The Third

[Close]
引用:
原帖由 ↗小♥楊↖ 於 3-12-2011 20:28 發表
有冇人可以幫下我,我開時佢彈左粒要我禁[不回報]既野出黎,搞到玩唔得
有沒有圖片 ?                                            .

引用:
原帖由 屎忽‧鬼乂 於 3-12-2011 21:29 發表

assassins creed d任吾知點樣接== "
鎖定左都冇咩特別既圖案顯示-.-
這個嘛   建議又第2集開始慢慢玩返                       .

引用:
原帖由 屎忽‧鬼乂 於 3-12-2011 21:35 發表

第2集? = = 吾太明
佢總共有4集
第1集有BUG 唔建議玩
第2集開始到第4集都讚

引用:
原帖由 - 5WYB〃 於 3-12-2011 21:46 發表
我想問 聯機果到 洗吾洗係設置果到改d野??
暫時沒有                             .

引用:
原帖由 - 5WYB〃 於 3-12-2011 21:58 發表
但係我照住樓主 co-op lan 果到開 我開/fd開 都見吾到有場 洗吾洗開埋vlan??
遊戲專區:   vLan --> 角色扮演(RPS)-->黑道聖徒3 SR3
你話呢  

引用:
原帖由 屎忽‧鬼乂 於 3-12-2011 22:08 發表

我吾係好明咩係第1集 第2集= =
係任務黎= =?
assassins 系列總共有4集

引用:
原帖由 屎忽‧鬼乂 於 3-12-2011 22:16 發表

我想問係邊到接=.=
地圖上的 !  ←

引用:
原帖由 CoOLOrz 於 4-12-2011 08:00 發表
點解我唔得架-.-佢話我羞個XINPUT1_3.dll果個-.-點搞
你係未用1樓既下載點                 .

引用:
原帖由 -CLsy 於 4-12-2011 11:41 發表
我想問我ati radeon x 1200 series玩唔玩到...
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

揀 Saints Row The Third   佢會同你講部機合唔合格

引用:
原帖由 CoOLOrz 於 4-12-2011 15:06 發表
可唔可以比多次個網我
我可能dl錯左...真係要指教..好想玩
http://www.hkp2p.com/torrents-details.php?id=29

del左而家個個  重新下載
一次過下載  中間唔好取消
唔係有機會會有問題
另外set係C drive/桌面                     .

有問題係到問is ok  

引用:
原帖由 CoOLOrz 於 4-12-2011 15:36 發表
我想知...dl完果個仲有冇野要dl架
沒有     可以直接開遊戲                   .

引用:
原帖由 屎忽‧鬼乂 於 4-12-2011 18:43 發表
想問下有冇d咩插件可以令到多d人加入-.-?
遊戲設計係咁                  .

引用:
原帖由 CoOLOrz 於 4-12-2011 20:34 發表
都係唔得WO
圖片 ?                                              .

發新話題