發新話題

火山佬太廢

[Close]

火山佬太廢

首先, 係基礎血量方面, 隻英既血實在太少
技能方面,
W技: 火山佬招1技無論1,2,3,4LV 都係得3隻狼, 點解唔改做, 3/6/9/12隻狼?
E技: 同吉綱撞技, 仲要DELAY, 又低傷過湖衣姬
R技: 2粒再生就廢左招3技啦
T技: 範圍太細, 我覺得要800-1200範圍先夠. 最大問題係火山招技太大DELAY, 火山升起果刻人地就走左. 同埋根本扣唔實,比人閃走. 我覺得火山升起果刻應該可以強暈2秒, 等敵人可以硬食火山招大

相信你地都好同意

引用:
原帖由 S-Kun 於 2012-12-1 17:50 發表
你個人都好廢
你UP 乜呀? 火山佬廢關我鬼事
引用:
原帖由 §Y◎U♂ 於 2012-12-1 17:49 發表
好同意

GD

:handshake
Thx

既然咁多人同意, 希望作者可以睇到我地既訴求, 將火山佬係下板改勁

引用:
原帖由 ξ薰★〞 於 2012-12-1 21:30 發表
咩叫火山佬=[  單羽長秀我就識
咁你又知我講緊佢?
引用:
原帖由 不死的金川 於 2012-12-1 21:35 發表
少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我再換個ID發同樣的話給你看。
其實樓主
位唔係咁上 ...
你的目的係上位? 我真心討論

引用:
原帖由 SpaWN★ 於 2012-12-2 00:11 發表

http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=694
引用:
原帖由 華麗的肉餅 於 2012-11-4 19:33 發表
青山創念區
.....................................

引用:
原帖由 lkmyls 於 2012-12-2 00:29 發表

你太看少他吧
用召狼主要不是因為數量,攻擊力,而用於技巧 相比狗女召狗 召狼更強 召出時會向前衝且扣血 用於追撃時十分有用 2來可以卡人 如:龜位上坡 3狼卡住 第3 可以用來做眼60秒 僅次於果心 (果心可以看忍)
2技 ... 而且出技速度計敏的 所以愈高敏出技愈快
求教.  Any Source?

唉, 其實火山佬個紅富士連熔岩都無呀
起碼要有熔岩流到幾千距離啦

發新話題