發新話題

[交流] 動漫Band Show

[Close]
上年去過類似既野 呢個都有FD問過我去唔去

引用:
原帖由 禮禮禮 於 2013-11-3 03:00 發表

上年我地都有搞過, 唔知你有無黎睇呢
今年我地第二次搞, 因為上年反應幾好, 所以再搞過
有興趣同埋FRD一齊黎睇丫
http://www.youtube.com/watch?v=PDLzUjF2CFc&list=UU_1HY966iM4l2fZbBNGg9kA
睇返你地FB有LINK
我上年都有去 不過我記得好似都細細地 幾滿人 有小小焗今年睇下有冇FD夾唔夾到時間去
上年去都係因為有FD既親朋戚友表演先知道有

引用:
原帖由 禮禮禮 於 2013-11-3 14:21 發表

係呀, 上年個場係細, 因為第一次唔知有幾多人會黎, 所以唔敢book大場, 最後爆左場
今年個場大好多, 一定唔會焗, 音響仲應該好正, 放心

上年場show所有歌都有放上我地個youtube度架...你可以重溫下. ...
未知去唔去
不過都覺得有人搞下呢D EVENT都係好事 支持

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2013-11-3 16:21 發表
有冇kalafina啲歌仔聽下?

一係川井啲bgm都ok
你係想搵歌 定問個SHOW有冇

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2013-11-3 16:31 發表

緊係問緊,歌仔既話聽緊
睇下樓主知唔知 我諗有少少都唔出奇
小圓 FZ 都有Kalafina
上年曉之車都叫係Fictionjuntion 既歌
Kalafina D fd

不過就算有 又唔係Kalafina唱 所以我都唔會抱有"會唔會有邊個既歌"既諗法去睇

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2013-11-3 16:48 發表

點少得空境 傷痕,Sprinter,oblivious
成個組合既出現都係因為佢

我九月冇去到梶浦大神個show依家好後悔
**不良詞語**講呢D 說好不提的

好似買左飛

聽日喎lol                    .

今年有D遠不過個場好過上年好多
場地同BAND都有進步

我遲左到 MISS左第一隊
由化物語開始聽
係差緊D舊少少既歌唔識 其他V家歌呀戈D都識

想講
Aniholic主唱水準好高!
同埋TOXICANDY 係咪經驗豐富D 氣場同其他幾隊完全唔同
呢兩樣野要讚一讚

發新話題