發新話題

堅決唔玩13.0D

[Close]

堅決唔玩13.0D

要講既基本上係咁多
街場/團戰/fd戰都唔會開 唔會用 唔會玩
點解?
因為個咩領袖之翼 加全能力10
=$1900
根本已經唔公平
而家街場 個個搶紅橙色
無紅/橙就走場
唔單止信長本身個意義無左 反而令到更多人走場
值得咩??
唔好話我唔整圖 唔比意見係到嘈
我只係唔滿意 唔想見到信長走下坡
我無話整圖戈個人唔好
有新idea 新諗法係好
但係唔好太過份ok?

希望你以後會有更好既改進~

收聲未 護主犬
我講又唔係同你講 你答咩嘴先?
你又知街場會點?
我叫佢地唔好開 一樣個個搶紅橙
入到game 一樣打-ld
你知條毛咩?
乜都唔知係到嘈
我係街場到開番13.0c
仲多人入過13.0d
個個都話c好過d 你做人no咁主觀ok?

BTW 我係邊開post我自己有分數啦 駛你管? Who are you?

Then
引用:
原帖由 肥佬之野望 於 2012-1-16 11:27 發表
你唔想玩米唔好打-LD囉傻仔  你甘威 唔好玩VLAN番GG C   KY O  囉
所以信長少左咁多人玩
就係因為多左你呢d 係唔係都叫人走 叫人唔好玩既人
心諗 你有咩作為?
我有冇玩gg_ ky_ 你又知唔知?
要吠番狗屋唔該

引用:
原帖由 秒殺=] 於 2012-1-16 12:16 發表
人地出新圖又唔玩,都唔知樓主想點
玩?
呢個字你都講得出
去街場兜個圍先
只係因為無紅橙而走場既事
我今日見過6-7次有多

仲有咩機會玩戈張所謂既新圖?

引用:
原帖由 619 於 2012-1-16 12:43 發表
純對樓主唔滿意 回你post仲要串串哄 傻的嗎9 如果有得ban人我一定ban7你
我求你ban我
如果純討論都要比人ban
我諗你都唔會係到

引用:
原帖由 肥佬之野望 於 2012-1-16 12:36 發表

你講到你自己甘勁  你整張圖出黎? 我怕你整都唔識整囉同我一樣  所以你可以唔玩但係你嘈咩先
原來唔識整圖就唔可以話佢整得唔好
舉個例 如果我唔鍾意坐車 咁係咪要我識喳車先可以話唔鍾意坐車?
再加上 香港基本法保障左香港人有言論自由
我講咩都有自由 幾時到你管?
And 你有咩權力管我?

引用:
原帖由 肥佬之野望 於 2012-1-16 12:45 發表

支持講得好 人地整張圖要成幾個月時間 又要公測 整得好冇讚 整得唔好 就係到串整圖者 0尊重
我串佢d咩?
認真少少睇我個post
我只係善意話個翼整得唔好
街場因為呢個隊長咩翼搞到連玩場都難姐
炮就你引先

我再講多次 要吠番狗屋啦 唔該

老實d講
其實隊長mode真係幾好
但如果唔加野 唔- 番生時間既cd會仲好
橙色同,紅色變做自動做隊長
但係隊長只係多左指揮既指令 咁會好d
公平番d

我就唔明 我比下意見都比人插係咩意思
你插我 我回炮係我做人既道理
你真係唔滿意我
你叫3管封我ip囉
反正 公道自在人心 我自問個post 無串到整圖哥哥
無話過任何人 只係發表意見
只不過某部份人 一直嘈 一直嗆
放心 你做d咩都上唔到位架啦
我認為你係傻_炮_ only

原來呢個世界已經變成咁
比意見就叫人地唔好煩 你地唔想知
唔比意見係到話張圖唔好 就只係話我唔比意見得個嘈字

唔見到你班高手有咩好意見 只係識叫人唔好嘈
咁你學咩人出聲
發表意見又唔係比你地睇 我話比整圖戈個人知姐
幾時到你地係到吠先?

post又唔識睇真d 只係識人炮你又炮
社會敗類都唔係咁做架~
我只係提出d野比整圖個人跟進下 又有得用黎炮
前面更有d回覆更話唔想知
心諗 我好想知你想唔想知?
我又唔係同你講 我理得你想唔想知姐

比少少意見又關你地事既 你地真係好野
我有話新版唔好? 我有話改圖個人唔好?
自high夠未? 定係有精神病?
講少少野你地都可以煩到咁

唔該睇真d啦
我玩唔玩更加唔關你地事啦 下話
何況我都諗住退信 (唔駛答我你想唔想知 關唔關你事)
反正vlan已經比你地呢班咁既_物 佔領左
唔少打開信長既人都開始退信 玩黎都無乜意義
何況對住你地 ??

引用:
原帖由 午夜屠夫︿ 於 2012-1-16 17:28 發表
唔玩你問題!!  
copy多次

原來呢個世界已經變成咁
比意見就叫人地唔好煩 你地唔想知
唔比意見係到話張圖唔好 就只係話我唔比意見得個嘈字

唔見到你班高手有咩好意見 只係識叫人唔好嘈
咁你學咩人出聲
發表意見又唔係比你地睇 我話比整圖戈個人知姐
幾時到你地係到吠先?

post又唔識睇真d 只係識人炮你又炮
社會敗類都唔係咁做架~
我只係提出d野比整圖個人跟進下 又有得用黎炮
前面更有d回覆更話唔想知
心諗 我好想知你想唔想知?
我又唔係同你講 我理得你想唔想知姐

比少少意見又關你地事既 你地真係好野
我有話新版唔好? 我有話改圖個人唔好?
自high夠未? 定係有精神病?
講少少野你地都可以煩到咁

唔該睇真d啦
我玩唔玩更加唔關你地事啦 下話
何況我都諗住退信 (唔駛答我你想唔想知 關唔關你事)
反正vlan已經比你地呢班咁既_物 佔領左
唔少打開信長既人都開始退信 玩黎都無乜意義
何況對住你地 ??

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-16 17:30 發表
下- -

乜人地強逼你開咩。

雞仔諗下野啦- -
下 個post你睇完未 定係唔識中文??
我講緊 街場都因為搶紅色同橙色 搶唔到就走場
乜仲有機會比我決定開唔開??
而佢地搶紅橙色既原因係咩 心照啦??
who係雞仔 你自己睇番1樓就知你係咪自膠緊

發新話題