發新話題

[交流] 綜合動漫吹水帖

[Close]
引用:
原帖由 Reeve. 於 2012-9-6 01:21 發表
羞耻play
耻力好強
---------------------------

之前DL落黎個STEINS;GATE 要98LU
一切都係命運石之門既選擇

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

-------------------------

呢首正呀終於整好上傳
本來諗住試下威力整 但有D阻滯
所以今次都係用WINDOWS MOVIE MAKER整的
同埋 唔知點解D字底邊戈到會唔見左D

引用:
原帖由 shui541 於 2012-9-6 17:11 發表
係咪之前深海少女果個唱
YES 仲有首初戀之繪本

有D韓風味X_X
不過兩位女聲好完美

回復 2859# 的帖子

SUPERCELL唔係歌手
而係以ryo為中心既音樂團隊
ryo用初音軟件製作出好多作品
上傳上網 大受好評而出名
係初音隻GAME到有好多歌都會見到ryo個大名係到
較出名既有
MELT  
WORLD IS MINE
BLACK ROCK SHOOTER
等等

而SUPERCELL 大家最熟知既主唱就係NAGI
亦即係唱化物語ED戈位
但GC戈陣既主唱已經換左人LU
叫咩名我都唔清楚

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=544409
[麻枝准 x やなぎなぎ]終わりの惑星のLove Song
既歌手亦即係やなぎなぎ = NAGI

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=488405
SUPERCELL 冷門歌朝拜
NAGI 係我心目中早已放左係神枱

鬼父

引用:
原帖由 3.14 於 2012-9-6 23:52 發表

幾時比LINK 新機連萬華鏡都冇埋
TONY個POST唔係有咩 我記得你有回覆

已經のぶなが上腦左  GURIRI男聲都幾過引既
本來諗住今日試下整呢首 原來已經有人整左

引用:
原帖由 sM× 於 2012-9-7 17:20 發表
淨係聽lmf
LMF......

引用:
原帖由 shui541 於 2012-9-8 09:30 發表
彼岸花盛開之夜   有無人有睇過
搵左搵
龍騎士07

呢個野整左我兩粒鐘

成了

少年少女前進吧
開308頁

發新話題