發新話題

投訴會員: 傲氣ㄨ狂龍

[Close]
版主請你先想一想他人身攻擊人是誰令事件變成要用人身攻擊說話再說狂龍他已經變了很多已經沒有以前這麼多事件(當然還是有)但你把一個已經有改變的人再用以前的貼子來扣他分好像有點不公平

回復 28# 的帖子

我e家系到已經懶再用書面語太煩又要我同你鬥評論
第一點:如果你要扣狂龍既分唔該你要全部綜合區信長區既犯規既人全部扣分仲要係1年前既都要扣返到時如果你話太多搵唔洗得我搵人幫你搵埋好未?
第二點:點解綜合區就算我地開果d post全部都係好似人身攻擊咁首先唔該諗下邊個搞到我地要開post有d人系到串到爆咁
串爆嘴的人:唔順氣呀開post唱我呀@@
咁樣係邊個唔岩在先?唔通我地開post講比大家知有d咁冇品既人又要當我地犯規?咁果d成日昆post果d算點?成個綜合區你打個冇品落去我諗都搵到唔少有關d人冇品既野再講如果我地冇道理的話點解本來唔係同我地友團既絕信團隊等等既人都會幫我地。我地連回?大佬我地既狂龍只係唔想好似e家我咁打左一篇字海出黎所以不停回返佢仲有好多人都連回啦又唔見你扣佢地分0.0?
第三點:挑釁到底係邊個挑釁先呀係邊個搞到我地又開post呀大哥大
第四點:講到人身攻擊喂好似人地人身攻擊仲多過狂龍又唔見你扣埋佢分0.0?

呀仲有講多句如果你真係要扣佢分的話唔該唔好用1年前既野黎當做佢e家做錯既野
再講你比人屈你唔開post的話你忍耐力真係強我e家就成日比人講我mh我先習慣以前?我三句唔埋就鬧人啦0.0
仲有野要講埋原來所謂既正ac就係得1個post同2lv果然神奇

回復 44# 的帖子

你發影片的地方是綜合區請跟足綜合區的規則
3. 含有人身攻擊、不雅圖文、惡意批判、謾罵、污辱等

你的影片已經犯了惡意批判

請問這樣算不算犯了綜合區規則0.0?
引用:
原帖由 零滅∣風 於 2011-4-25 12:19 發表

支持下先喇~_~倣氣咁垃圾都話學人玩絕信= =仲要拍埋片咁

自己死果下就唔影- -
原來說人垃圾等等的就不用扣分0.0明白0.0

引用:
原帖由 Ms.missy0u 於 2011-5-2 20:20 發表
眼鏡俊整日講黎講去都係果幾樣野 仲有傲氣團唔只係整係識玩信長之絕信
大把圖都識玩啦
<------這個玩新版S版B版信貳0.0

發新話題