發新話題

[討論] [是否MH, 時間已ADD] 玩家名稱: 神尾葉子

[Close]
點講好呢
平時打街場都有比人話開用MH
呢下我就係估位既
就係甘簡單

你地硬係要話我MH
我有咩辦法?
成班人講到甘口響,有本事你捉我紅圈
我就得閑會係05既,有機會咪黎同我玩下囉

引用:
原帖由 鴨博士 於 2014-7-1 23:54 發表

你話淺#大波估仲既話, 我都接受到
但係信長係連續出技 仲要一技爆頭
你試想下 你係隻忍英 當人地冇石既情況下 比人連死左
你會有咩反應? 唔通真係話佢神咩 ...
我做到係我好彩.
你自己用腦諗下啦
就憑樓主一個位置就話我MH?
我真係R曬頭,比d甘既垃圾話我MH.
一d信長意識都冇,唔該你自己自量下
有本事你捉我紅圈
有本事你好似捉南哥呢d"MH"比較

如果唔係,你唔好係度廢話甘多.

引用:
原帖由 大暮維人 於 2014-6-30 12:16 發表
雖然佢呢場係我隊友, 但我真係睇到有D 眼突
我呢個純討論post 唔係舉報post

大家可以飛去睇28:15秒開始, 睇紅色信長係3狼位爆技

到底係mh 定第六感

雖然我同佢無仇無怨, 但我見到呢d 場境真係好痛心, 因為佢都算 ...
竟然你甘想討論我係MH或係第六感
我就放d以前既團戰RP上黎
至於係MH定估位入面既詳情係點自己睇
第一條我建議你地由32分開始睇
據RP:羽柴比武田殺完,我諗住去上c睇佢係咪食緊軍C。跟住我就黑位2技,點知個陣有個直江出左黎,我2技唔中佢,然後我水走。我隊友見到我呢個行為就話我MH。如果我真係MH既話,我2技唔會唔中佢。到之後,我水冇左,我開大走,因為我見直江冇死到,我估佢會忍刀追我住黎殺。到之後,直江佢係追唔到的,同時我亦沒有視野見到佢

36:50
信長閃小地圖位置,個位置閃風魔,立女

40:53
信長閃小地圖,但冇人

42:40
聯合總,跟住武田係織田中路落黎,如果信長係MH既話,點解唔殺山上面個風魔?要去殺個武田.

43:30開始
據RP,信長個陣打左GPS,跟住係地位2技高位,然後個陣有風魔,佢水左.

第二條
至於係MH定估位入面既詳情係點自己睇
43:45開始
信長換完毒泉,跟住忍刀上閃殺直

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 [UnioN]SinG. 於 2014-7-2 22:16 發表
網吧比賽又唔見你神估位?
你估我係你?
紅圈王

引用:
原帖由 大暮維人 於 2014-7-2 22:26 發表
我都係想重申一句, 我同你同隊, 無經過任何罵戰, 點解我都要拎時間出黎同你玩文字遊戲
因為你呢下無風起浪真係有點神, 我覺得對面隻加仔好可憐
你呢下無論計時間, 準確性, 時機都一流
如果你唔係mh 既話, 你d 意識真 ...
唔知我係咪感覺錯左
硬係覺得你講野有骨
我估位中左就唔代表我會拎到冠軍既.
睇黎你又真係目中無人左d
vlan甘多神團,你估我真係一個玩曬咩

發新話題