發新話題

我而家先知原來歡迎係甘ge意思

[Close]
引用:
原帖由 二樓包 於 2012-12-7 08:10 發表
09621345算數啦
我之前成日同你玩 你都走場嫁
邊個未走過場?  
講真如果唔係同你玩得多 記得你個名 我都會踢  

如果一個英文 同一個全數字  你會踢邊個 問大家

睇果張圖整體數值根本唔駛走場 ...
引用:
原帖由 二樓包 於 2012-12-7 10:49 發表
你面皮咁厚 唔認我無辦法  我一向玩信唔留rp+圖
特登留rp+圖去唱人地  呢d行為我做唔出
引用:
原帖由 ︱菊花茶︱ 於 2012-12-7 19:50 發表

你比返小小霸氣 佢就應該聽

做得大團 就預左D人鐘意抽水等等行為...... 但你大團B0 何必同佢地d抽水仔一般見識呢 無做過就無做過 就算解釋都唔需要互炮大家 ...
引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-12-7 11:19 發表

都唔知笑好定同情你好
團友開場踢人都要下下同人解釋,你咪好唔得閒
d小朋友鍾意吠咪由佢吠囉
洗乜理哩d人,學我咁冇視佢地咪得囉,同佢地講多都哂氣既
至於個2張中離圖,好明顯係35緊,唔洗同人解釋架 ...
不想離題,此帖不與你討論35的各種情況,
ror是聯合軍的,煩請再看一次該圖。

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.而我不知道"一個大團"的準則是甚麼。
2.指控玩家中離必須有圖有RP,是常識吧。
3.凡事皆有底線,今天若留一線,日後必好相見。

我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-12-7 22:31 發表

我承認我睇錯35
不過講返句公道說話
唔覺個場主有需要向樓主道歉
唔係佢錯,開場想踢邊個就踢邊個,洗鬼理你感受咩
姑且不論樓主品格,佢因個名問題入場俾人踢都唔係咩新鮮事啦
如因哩d事而開貼要人道歉
咁我只能 ...
純粹因為名字被踢的話,相信事情不會發展到如此地步

前因:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=566129&page=1#pid5693585

我開始微笑 以後會努力過的 很好

發新話題