發新話題

Left 4 Dead 2 - HeTeR [Rebirthing]

[Close]
引用:
原帖由 joncheung 於 2010-7-21 21:36 發表
下 依係點? d呼吸聲? 係唔係
特感d聲一向好特出,因為係特殊感染者呀嘛
何況隻boomer一出世嗰把聲
唔洗用耳機都聽到

引用:
原帖由 口刁_妳 於 2010-7-23 00:49 發表

聽到, 甘你可吾可以做到立即定位, 然後射殺 ?
玩得CS多呢家野應該冇問題掛
成日聽日腳步聲架啦
如果L4D2呢D地圖同地形
帶住耳機前後左右上下真係好易分得出
如果有經驗大概都會知道D特感係咩位置

引用:
原帖由 口刁_妳 於 2010-7-23 11:20 發表

talk easy than do
玩CS前後左右都聽得出啦
打mix/match 1打2-5咪又係咁聽

引用:
原帖由 口刁_妳 於 2010-7-23 23:35 發表

talk easy than do

有片睇,有證據  

有片睇同時, 都請注明出處係你本人。  

聽同定位係一樣姐
但係冇話1打2-5可以全部殺曬
L4D2 D彈道唔同CS呀
L4D2以近至中遠距離邊行邊射都咁準

做乜係要追住我黎插
玩多左玩熟左聽多左聽熟左玩得多FPS呢D野緊係易上手架啦
乜一定要拍片架?

引用:
原帖由 041534 於 2010-7-24 14:14 發表

冇,vlan上有唔少高手係度,包括樓主呢位(我認為啦o下)
佢地都未可以將定位呢樣野100%到
你講到好似好易咁,而小弟不嬲都廢
咪想請教你點樣做~
當然拍唔拍呢個係你自由~ ...
如果聽聲識分上下左右遠近
再加埋經驗都有70%估到特感係邊到出現啦
何況L4D呢個系列D彈道跟本唔洗點控制
射隻BOOMER嗰50血都唔難
呢D野靠自己慢慢儲番黎
教一教你就識咁世界上咪好多高手?
聽聲呢D野教唔到
靠自己去試自己去做

引用:
原帖由 傻MoUsE 於 2010-7-25 12:28 發表

算把啦 你連自己比人笑緊都唔知
你仲以為自己好勁 =[
睇黎你打得太多新手街場啦
次次入SERVER都睇住你地係到玩 再唔係就比你地SM
我都好少見唔到你地
講真,睇你地玩我都有記住咩位出咩位攻
咩特感攻先之類
點樣Cover
點樣封位等等
我都有記住
但係聽聲呢d野玩多左真係唔覺得難囉

發新話題