發新話題

3/6新圖:火影,死神,TARA,BIGBANG,少女,等〝轉war3界面風格教學.

[Close]
引用:
原帖由 暗黑☣守護 於 2012-3-13 20:43 發表
做左= =
係唔係次次都要重新set過?
歌果度真係好煩
有千幾首歌...
要一隻一隻打入去
點知hand左
一次就可...只能說入歌的功能不在我的控制範圍內.
VLAN WAR3界面風格教學原創者.

KillinG FlooR SnIpER.

引用:
原帖由 LoNeLy賢 於 2012-3-29 01:58 發表
係到 唔知得唔得=,=
你本身已經用緊XP啦-,-你轉咩XP啊-_-??

引用:
原帖由 LoNeLy賢 於 2012-3-29 02:17 發表
禁之後點禁?_?
P.S.如果你係用緊win7或vista.
請在開啟wc3styler前做下圖所示的選項.

以上個段野只適合WIN7同VISTA....
之後米繼續做STEP3...

引用:
原帖由 LoNeLy賢 於 2012-3-29 02:34 發表
THX 得左啦!唔該曬
唔洗...小事黎既.

已新增多張圖,
包括:
火影X8,死神X3,少女時代X3,T-ARA X2,BIGBANG X4,藝術類系列X N張
還有棋靈王,犬夜叉等等.

引用:
原帖由 【Hyma】AvA 於 2012-6-3 22:08 發表
樓主求教我
點解我放左幾張1024x768既相上去
佢成日都彈呢樣出黎
(error creating the coutom background)
你幸運,我的考試差不多完畢,你可以選擇今天(即是4/6)或星期五(8/6)約我嘗試幫你.

引用:
原帖由 【Hyma】AvA 於 2012-6-4 19:07 發表
星期五我再找你吧
加Msn:[email protected]
謝樓主\
啊,我忘了這回事-_-....你PM我約時間吧...

引用:
原帖由 ゞLifeTiMe. 於 2012-7-15 17:24 發表

樓主我想問你果張圖可以sd俾我嗎. 因為我覺得你果張好令.好有風格.
邊一張:O?
引用:
原帖由 食硬少時飯 於 2012-7-17 19:40 發表
多謝樓主悉心既分享...
我都DOWN 左好多你整既圖...
THX
其實我無整圖:O但都多謝你~

正所謂長江後浪推前浪.有位人兄比我更強.

引用:
原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-8-10 15:02 發表
乜我得罪左你咩 ?
NONO,邊到會先得架~只係下次用返自己CUT既圖吧-_-

引用:
原帖由 chunEX 於 2012-8-11 13:37 發表

既然你冇整圖...咁長江後浪推前浪 係點解?=.=
我放上黎既圖無一張係我整.
我最多係整下個降橡度.

長江後浪推前浪係講某世人兄,拍埋片,好詳細咁講解,
我都將兩段野分開左架啦喎.

引用:
原帖由 Mr.Nok 於 2012-8-21 12:35 發表
請問開左E條LINK之後禁邊個下載
http://www.sendspace.com/file/1txda4
我禁最頂果個下載佢冇出Wc3styler.ZIP卑我..下面又好似唔關事咁
請按下Click here to start download from sendspace
引用:
原帖由 灼熱地獄 於 2012-8-12 21:19 發表
樓主您可唔可以比埋泥張圖出黎 (1024x768)
我好想要呢張做底圖

唔該
好的.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題