16 12
發新話題

回應下 (最後更新2012/1/22)

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
黎料,睇下先...

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2012-1-20 00:56 發表
之前你自己開post話會加的.
我沒有什麼fd底既人係測圖組不要屈我.
你自己開貼都沒有印象.?
唔洗多講...個陣時茶茶3技已經足夠..
當我地失憶定扮傻..洗唔洗搵埋個帖比你睇!?

引用:
原帖由 阿升 於 2012-1-20 00:44 發表
可能個帖遲D會比人回復爆曬
開得張帖,就預左會係咁...
講真個句,有point先好串,廢事哂大家時間

引用:
原帖由 唯愛x深紅 於 2012-1-20 00:59 發表

傻仔==隊長模式係啊爾搞出來==
嗯...都唔可以講話一個搞哂,你可以話係合眾人意見,作者最後拍板..

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-20 01:01 發表
好似我咁
開個貼比成幫無重點ge人炮
佢地真係好無聊
搞咁多做咩..都話左等佢蓄力炮...我地e d子彈仔點傷到人先得嫁...

引用:
原帖由 阿升 於 2012-1-20 01:02 發表

我點樣搞成咁?
佢當左係你一個搞到模式出黎...

引用:
原帖由 °★BelLa.Ks- 於 2012-1-20 11:46 發表
阿爾 < 我唔明你身為版主 就可以批評哂全部人?
你係到話人主觀 你自己講野唔主觀 ?
你唔用常理諗下一隻英雄一開始多左 10全能力 相對1900 $ 能量鋼
好正常咩你覺得 ?
仲有呢個系統 開唔開 導致現時街場走場情況極 ...
阿爾 < 我唔明你身為版主 就可以批評哂全部人?
我都唔明你e句有咩謂添...關佢係版主咩事!?..咩叫主觀..睇你第一句就知..

姐係咁,
我地唔係話怪你地批評個d...
我地係話,請比意見改善..
唔好成日用d原始本能好唔好..(姐係一係就打,一係就走)..引入返你地d"意見"到,個個大部份都係只話要求del隊長模式...唔通真係冇其他方法!?可以比下意見話點改善
都係個句,idea冇錯,但因經驗不足而模式有問題,未至於要del模式,又唔係話最後一版...
仲有,回應返d人成日話我地唔理你地意見..都係個句..岩用我地一定會用..
例子:http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... amp;extra=page%3D18
真係冇聽!?當然..我地跟哂全部..但唔好用自己的"無知"扼殺人地既付出,,

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-20 17:15 發表
慢慢不送
走不上時代的人
出少句聲la你-.-"

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-20 17:32 發表
我太直接?
唔...有d言詞過左少少火....
姐係...e.g.有條友想跳樓...正常應該話唔好跳...唔好諗唔開..但你就係...你夠薑你就跳lo...唔好左頭左勢...咁既feeling..

引用:
原帖由 BiTcH_Evil 於 2012-1-20 17:43 發表
睇完第一頁
我心諗.測圖組.潛水歸多.
測果陣又唔見人.意見小之有小.不值一提

老實講 有邊幾個係真心想幫手整好張圖 心知肚明

同樣地 啊爾的確比左好多心機去整張圖
而我亦都知道整圖的確唔係簡單野[我 ...
睇完第一頁
我心諗.測圖組.潛水歸多.
測果陣又唔見人.意見小之有小.不值一提

老實講 有邊幾個係真心想幫手整好張圖 心知肚明
讚...認真...由第一次招人比意見(意見m群)(利申:我都係個時入黎),,,第2次招人測圖...創念區出現,,,認真個句..
真心想幫手整好張圖...有眼可見...

引用:
原帖由 iAm寶寶 於 2012-1-20 17:51 發表
咁串,得閒整埋d白痴模式不如改其他野好過啦
搞搞下呢加織田咁強勢
第1,何謂串!?定你唔知咩叫串!?唔知唔好學人無料扮4條(我宜家就係明串你)
第2,白痴模式!?何以見得!?一係比個理由話點白痴法!?
第3,搞搞下呢加織田咁強勢    我有少少懷疑你有冇打過信...定係冇玩過宜家d版...唔洗講咁多...睇信6已知...好似係聯合強勢多d..

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-20 17:54 發表
點強勢法?
講黎聽下(人講你又信)

佢要死唔比佢死咩
所以你咪激左d lo...宜家就好好多la..理性d 就ok..

引用:
原帖由 jm7894 於 2012-1-20 17:58 發表
隊長模式紅色/橙色開ok
可唔可以整個抽人嘅方式呢?
好問題..但好難set..就算set左都好煩..(爾set搞既時間超多,好煩,你地玩要哂時間抽人,又好煩)

引用:
原帖由 雪.幻 於 2012-1-21 18:57 發表
姐係咁 你咁不滿vlan人係咁嘈
咁你為乜要搞d隊長模式?在自討苦吃?
我地只係比意見而已,新圖好多人唔中意,
我地開post想令改者明白我地既不滿,都係比意見姐
你唔想比人圍插既 你咪唔好搞ed野囉
你應該估到你加入隊長 ...
姐係咁 你咁不滿vlan人係咁嘈
咁你為乜要搞d隊長模式?在自討苦吃?
我地只係比意見而已,新圖好多人唔中意,
我地開post想令改者明白我地既不滿,都係比意見姐
你唔想比人圍插既 你咪唔好搞ed野囉
你應該估到你加入隊長模式會引起好多人不滿,但仲要加?
你明知結果都仲要咁 我幫你唔到啦

唔好玩la哥哥,講真個句..點解你地會不滿先!?因為平衡!?好話唔好聽...咪又係為左自己一己私利...
當年上忍個度夠係為左平衡,咪又係為左中忍多d人出..最後呢!?個個咪又嘈...
仲講到大條道理咁...平衡!?唔覺bo..所謂既平衡咪又係你自己有好處->gd,好平衡 一改你少少野->唔平衡
隊長mode又點解咁多人嘈!?我打街場..搶唔到隊長..唔平衡..
sor bo..我幫你唔到...咁叫唔平衡..唔覺lo...

16 12
發新話題