23 12
發新話題

挑戰: Re.CoiLた vs CrσZγzΩΩⅡ

[Close]
引用:
原帖由 Re.CoiLた葉 於 2010-5-29 15:08 發表
你們真的好強.  在我ggx/vlan  一生中最強就是你們喇o_o 咁樣呃分.    咁點解你唔影埋上面果d呢.   呢d野 大家心照  
我們對得起天,對得住地,你地的隊友做了什麼,自己最清楚

引用:
原帖由 Re.CoiLた葉 於 2010-5-29 15:08 發表
我地串自己友.  你地就插把口.    你咁lun多事?    仲要講我地唔岩?  自信 ?
為何要在這時候說呢?難道不尊重你的對手?

引用:
原帖由 威脅能能虎 於 2010-5-29 15:13 發表
打得吾清楚?

你姓 趙雲西
a姓 趙雲
我叫趙雲又= 叫你個名牙?
識吾識中文嫁哥哥
International 冇左tional interna 又叫 international?
sky=sk?
甘我地明顯有個sk啦
哥哥訓醒未牙 ...
請問你
根據挑團戰規則及計分方法 (2010年3月20日更新)
8、正式比賽期間請保持禮貌,禁止互罵,粗口說話及其符號;如向對方發出挑釁或侮辱性言詞,會被判輸。

引用:
原帖由 Prada_sk 於 2010-5-29 15:15 發表
唉    真係比佢吹到  ... 沒言                   只可說我們在說笑 你們插把口來了!!!!!!   唔係我地會冇啦啦嘈到你地??
說笑是在這時間,這地方嗎,正準備跟對手開始的時間,是對嗎?

公道自在人心,等管理員評論吧,我們不想再引發罵戰

引用:
原帖由 RAMBOX_ 於 2010-5-29 15:20 發表

一向想打 系對面自己淆
關我地XX事
自從出了挑團戰規則及計分方法,VLAN的計分戰,都是跟這挑團戰規則及計分方法

引用:
原帖由 Re.CoiLた葉 於 2010-5-29 15:23 發表
在下走先.    不要在嘈可以嗎?     
沒有問題,如沒有什麼事,我都不會再回覆這主題

引用:
原帖由 Re.CoiLた葉 於 2010-5-29 15:23 發表
在下走先.    不要在嘈可以嗎?     
引用:
原帖由 Re.CoiLた葉 於 2010-5-29 15:25 發表

|

下次把口  要刷喇   都唔知你係咪無刷牙~.~''  走先 !
這是你所說的不要再嘈?

23 12
發新話題