發新話題

真田幸村 - 火燄第一兵 (vLan 締ξ死神ψ 製作)

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-5-30 00:35 發表

就算是100%反對又代表甚麼,

當年伽利略提出物體重量不會影響下降(free falling)速度,又有多少人贊同?

當年文化大革命又有多少人反對?

以上.證明多並不等於對。要找出真理,就必須提出合適的理據。
這帖子玩法是升一點真 ...
你的矛盾又再出現了

成日話講道理 道理 證據

當咁多人反對你既玩法

你又拉第二d道理又去幫自己兜

我真係想睇下你矛盾到幾時又可以兜返轉頭

這場戲一定很好看了
| LoSeR | ToM

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-5-30 00:44 發表

閣下只寫有矛盾,可惜完全沒提及哪裏有矛盾。

請閣下明示?還是閣下對語言有障礙?
知喇 我唔夠你講既 : ]

地球只有 ( 死神 ) 把口管理地球人

矛唔矛盾其他人自有定論

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-5-30 00:57 發表

閣下不是「唔夠我講」,而是不知自己在說甚麼。
對對..可能我講既野你唔明

話晒你都係人才 我真係唔夠你玩

我只係普通人 未佢到你咁既 lv

那有搗亂?

你人生攻擊話我搗亂?

那我又要告你了

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-5-30 01:25 發表

搗亂乃形容行為,何來人身攻擊? 人「生」攻擊?

不是討論的話,這裏不歡迎閣下,否則本人會作出申訴。

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ...
那我討論好了

你d文章是新手文章嗎..

那沒錯了 這樣的水準算是新手了

那你要加油吧

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-5-30 01:45 發表

討論:        探討研究、尋求結論。

未經探討,而作出結論並不叫討論。

請提出那些地方令閣下認為是「新手文章」,並何以改進,多謝合作,

這裏不歡迎蠻人作出無理結論。 ...
論壇是沒有歡不歡迎

如果要不歡迎自己開論壇 開密碼唔比人入吧

加上話你新手文章唔一定要理據

唔好用自己解度去睇人 加上唔好用自己既性格就要人定陪你去玩

雖然你既y理多的是 我也沒有方法了

到最後一講

e前係朋友 都現在成為vlan多數人既公敵 何解?

請自己再諗下 唔晒時間去陪你再玩 要陪女既時間又少左

什至見你仲係咁 都係仲無言

都係果句 等緊你唔係電車男既日子 :]

發新話題