發新話題

投訴會員: 傲氣ㄨ狂龍

[Close]
引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 2011-5-2 07:18 發表
作為團隊隊長  好應該對自己言行作出負責
事關我都見到好多粗口, 辱罵出現
引用 小飛豬講
一隻手係拍唔響
如果靜心解決  我相信相關事情會好快結束
但係仲不停咁互相挑釁  破壞緊版區秩序  件事就沒完沒了
忍一時風 ...
所以你也一齊幫忙拍了
我明白這道理了
雖說是找證據 但卻把一年前的post也拿出來說

作為團隊隊長我很同意要以身作則 他沒有做到這點 我對此懲罰沒有意義
舉例↓
但 現實生活中 你錯了一次 永遠都是錯的嗎

如果說 vlan不公正是因為大家都不能找到令對方信服的證據
如果說vlan 是個天堂 那這個世界就是一塌糊塗
如果說 受了委屈還能不動如山 只能說我很崇拜你
如果說 意事用氣不顧後果去做 只能說你很幼稚

還有團隊隊長做錯的事情就該一個人承擔 不是去把別人都拖下水
還有管理員/版主 你們也會有受委屈的時候吧 請體諒一下那時的感覺吧

引用:
原帖由 傲氣ㄨ龍少 於 2011-5-3 21:19 發表

e家我唔係拉人落水,e家我係搵證據去證明呢一個高級管理員去針對我
點解其他挑釁我地既人就唔洗扣分,我地去反擊就要扣分,仲要係個團入面有參與反擊都要扣,點解?
咁仲唔係針對?咁係咩野? ...
不要說針對你
知道為何管理員/版主又這樣做嗎
是因為開這post的人有充分證明你觸犯左vlan d規則
當然 這樓主是否抱針對態度我也不能肯定
但去尋找一年前的證據 我覺的這給我感覺更加明確
但是 你的的確確是有做過了
還有 我看了看 妳為了證明自己 去找了其他玩家的留言 并指出點解其他挑釁我地既人就唔洗扣分,我地去反擊就要扣分
這就是讓我覺得你有拉別人下水的原因

[quote]原帖由 Ms.missy0u 於 2011-5-3 22:19 發表

狂龍唔係拖我地落水 我地係自願 因為狂龍真係有改我地先會幫佢講好說話。 [/quote

抱歉.只是你這位朋友某d言詞比我感覺
當然我也知道為何你們會有如此大意見
我稍微睇左下違規d內容 再同依家比較下
他有很大轉變 我不是管理員 但我很想讓他們體諒一下
比人屈的感覺 能給予機會
但 決定權仍然都再他們那邊

引用:
原帖由 傲氣ㄨ龍少 於 2011-5-4 18:35 發表

一年前,事情就係過左去
我一年後有冇改過大家心中有數
咁你知唔知道點解呢一位投訴我既會員係搵我,而唔搵其他人撩我地既證據呢,我又想問一下
我再重申一次,我並唔係拉人落水
而e家我係搵證據去證明 ,  ...
其實你去搵返證明自己清白既證據
我冇意見 但係你所講既針對 為何要牽扯到版主
呢件事係由呢位樓主所提供資料去給予審判
你唔服係你既事 你亦都可以去反駁 更加可以去搵足夠證明自己
但我對於你所指 高級版主有針對你 我就覺得似係你自己覺得人地針對你多d

發新話題