發新話題

絕信求教

[Close]
引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-10-14 22:07 發表

夜夢琉璃洗你泉!!!!!?
3分天下邊位?
我地夜夢讓對面35 佢一開波就走左
多謝閣下留意本人咁耐先,因為個場我冇記錯起碼事隔半年以上
大約半年前我同貴團d人玩過,發覺貴團d團風好差,所以就好少再入貴團人士開既場
加上5打5我都嬴過你,我洗要你地讓35= =?
我走左係因為本人唔想開波就35
同埋請閣下搞清楚走場既定義係咩先話我走場
如果閣下連走場既定義係咩都唔知
你大可以問下貴團入面d人
唔好好似某d智障人士咁,見到有人走左就po圖當人走場

引用:
原帖由 龍行天下009 於 2012-10-14 21:57 發表
宗合一D人全部轉挽009(佐野 泉話既)

一刀團D人5似幫到我...(有部分人走場 我5認為SAM8幫到我)

JoKer冇高手 火舞__天下冇高手 織田__夢斷。冇高手 君團D人個個神到...

夜夢琉璃就係當年 ...
我叫過你多d睇下d勁人點出裝同埋諗下人地點解會咁出裝
如果你咁都唔明既話我冇野教到你
好多野都係冇得教既,玩得多你就會自然識

引用:
原帖由 henryhung10 於 2012-10-15 00:29 發表

邊個間中都會輸,冇人話一定贏,用得"贏過"二字,已得知閣下斤兩  

原來一句唔想就走得
如果我走場比人影左相,我諗下次會同佢講 我唔想輸,所以走場

遊戲開始中途離開遊戲 (除在人數相差二人(5打 ...
35走我唔覺有咩問題,唔通15走我都要問個絛友re唔re得先走得?
35任何人離開遊戲都已經唔會記走場
你所講既走場定義我真係唔知你嚮邊度睇到既
同埋我唔覺我個篇文有咩問題
如果你理解能力低我諗我冇法遷就到你既智商
引用:
原帖由 ︱木﹏′′ 於 2012-10-15 00:31 發表
三分小心連回,,
_________________________________________________________________________________________
場主要玩好d既
都係多練習 = 多經驗 = 多技術
多謝你既提醒
因為比較趕時間所以懶得編輯

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2012-10-15 00:47 發表

經過那次我方中上閣下出總
與這次閣下的解釋
本人已對閣下失望
之前已經討論過哩件事
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=520713&extra=page%3D5&page=1
只搵到上次絛link,rp已經del左,如閣下有rp可以po上黎睇下
我冇記錯當時係你地有人話"我又拆埋下路先"我先爆下出總
你對我既情感我不予置評.我對貴團都早已失望
只係希望你不要因為我批露左貴團既做風而影響左我地2人之間互相賞識之心
畢竟我地所做既野都係為絕信越來越好

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2012-10-16 04:07 發表

除事前特別說明
否則人數相差兩名時,少人一方擁有決定權
最近比較忙,冇乜點扒文
咁耐先回你希望你唔好見怪
35開波我真係唔想恰佢(如果哩句野傷害到貴團既團員幼小既心靈請見諒)
所以打左句俾你地34就走左
35離開遊戲就唔會記走場,哩個係我開始玩魔獸至而家都仲有既不明文規矩
有時見到35有人走左又有人話"場主記名"我都會搭多句"35仲要記走場,你第1日玩魔獸?"
如果貼圖個位小朋友唔知我都仲可以理解,但以夜夢咁既大團都冇個知我就好難理解了
可能35離開遊戲都記走場係你地團既團規
如果係咁我會覺慶幸,若唔係咁既話真係好難想像夜夢而家d人變成點
見貼圖個位小朋友留意本人咁耐,就俾小小貼士你
如想要我既走場圖就開個新帳號加開007ars場加夜晚12點後開場
如本人有日心血來潮想玩絕信或者會入到你個場
仲要咁唔好彩我又彈左魔獸你就有我既走場圖啦(希望你知哩種走場係非惡意,不過如果你有我諗我都會講聲對唔住 )
你唔好彩本人哩排一星期可能得3-4晚會開vlan玩魔獸
你好彩就係本人哩排部電腦成日輕機
半年以上既rp你都可以搵到,我諗上面個d挫折你都應該好易克服  
無論點都好過你要搵張令你自取其辱既圖黎話我瓜

引用:
原帖由 09621345 於 2012-11-18 10:45 發表
您邊位?同夜夢有咩關係?我入左團甘耐都唔識你Ge我地Ser1夜夢007場不嬲都係難開波難完場
我地團規有一項叫有品耐殺不走場,相信各位團友都做到
玩絕信都係求完場,所以我地3打5都係唔會Re,即使輸硬被洗泉都唔會走場
但 ...
我有叫過re?
你地可唔可以搵d大既出黎回貼?
你d咁既小朋友連篇文都睇唔明就插隻腳埋黎只會令你地個團越來越難堪
引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-11-18 20:51 發表
走場就走場啦
夜夢會5夠你打
唔介意你抽水
不過想擦鞋就去佢地團版,靜靜雞咁擦都冇咩人會知
建議你退位讓賢,你個團由你咁既人做團長會好悲哀
火舞團既朋友們請見諒,你地都見到係你地團長自己鍾意屎坑點燈

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2012-11-19 00:58 發表

講多無謂.解釋甘多都系哂氣.
總之.我地35開波前你吾講吾想玩35.
開波前你又無走.
開波先黎走.
甘好明顯系你問題.
甘你明吾明?
我承認我有錯,不過唔關走場事
我唔知佢個場會35,我入完場就出左去睇野
入到去見到35,我唔想恰佢所以俾佢地34
至於解釋,我係俾貼圖個位小朋友咁有心機搵個半年以上既rp既行為所感染而做出既回報
希望佢經過哩件事後明白到點樣離開遊戲先記名走場
唔想佢玩咁耐魔獸都仲好似d智障人士咁係唔係都話人走場記名
我既用心良苦你又明唔明?

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2012-11-19 01:39 發表

唔打書面語啦...懶得諗咁多字
好多謝你到而家都仲俾面小弟我
但係,我咁刻意將"少人一方"整成藍字
係哂氣既,睇泥經過兩場3v5
原本3人方話事變咗做5人方(你果邊)話事
問題就出係呢度,你條不明文規定用錯地方
你要搵 ...
好明顯係貴團d人羞辱我先囉ok?
如果唔係你插隻腳埋黎,我回完佢地第1張貼就唔想再理佢地
我第1張貼有羞辱你地團?
35離開遊戲仲當走場?我都真係唔知你由邊度搵到絛咁既規矩出黎
而我初初玩魔獸既時候就已經見到有人講過35已經令遊戲唔公平,係35既情況下離開遊戲都唔當走場之類既說話
我相信好多人都知哩絛規矩,我叫你教佢我都真係唔知你會唔知哩絛規矩,我以為你係會為左你個團而癲到是非黑白
講真,同我玩過既人都知我份人係點,人地唔搞我先我都唔會去插佢,
如果貴團既人士再係咁不知所謂,我都唔會客氣
雖然冇乜閒情,但係我都唔希望d人講到絕信就會諗到係1班不知所謂既小朋友遊戲

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2012-11-19 12:55 發表

呢度唔係少數服從多數既遊戲
有人數差異時一向都係少人方話事
對正/絕信有一定既資歷,必定知道呢兩句
35係唔公平,兩位係無錯,不過只係對3人方唔公平
3人方都未出聲,5人方就出聲,贏了遊戲,輸了人品,值得嗎? ...
唔討論對錯
只講我個人觀點先
個場我唔知佢地會35開波,而入到去見到35,我覺冇隱所以打左句"俾你地34"就走左,如個位小朋友可以提供埋rp就最好.個場我肯定冇出英,以此可以證明到我純粹覺35冇隱所以離開遊戲
而貼圖個位小朋友見到有人話我勁就去搵張咁既圖話我走場
仲要打埋讓我地35我都走場,哩句我覺到係污辱緊我所以先攻擊佢,貼圖個位小朋友希望你可以提供埋55我嬴你既rp,我冇記錯既話應該係嚮你提供既55我輸俾你個場既上/下1場(如果貼圖個位小朋友會覺好瘀而唔想提供rp本人都能夠理解)
未同我玩過既人完全可以係佢貼既2張圖諗到我既人品係點,
最後贈幾句俾夜夢團既小朋友們,想上位都要諗清楚咩係自己做既野會唔會影衰左個團.

發新話題