發新話題

[交流] 全職獵人集中貼

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
唯一睇既動漫就係hunter
最鐘意小傑/小岡,性格單純,溫厚善良,在朋友面前會肯第一個企出來,真係好man
最新既95集,我覺得係暫時咁多集入邊最正既一集

如果池到出番個會長前傳幾會好呢,對馬哈超感興趣的,(((桀諾既祖父)))

少少劇透,(海特)冇死到,靈魂轉移左其他生命體到,詳盡吾講啦,因為我都係google睇番來=.=.=.=.=.=

(((wawawa,奇犽個妹先係最強,我覺得.....

選擇性回覆
(不回應的原因是層次有異)

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-9-10 23:05 發表
我都覺
呢家最新果集真係...正到無法評論
-.-其實凱特死左架拉,只不過比人操控緊...活人操控死人
我都推薦佢應該出返個前傳0.0

回46#
呢家係米漫晝先會咁叫架@@?動晝真係好少見到... ...
未死阿,俾喵女控制戈個只係驅體,但凱特靈魂還在..))))佢有招念叫絕對不能死....佢附身落左隻蟻兵(女)入邊 (漫畫資料 )

你有冇睇電影?套野搞到我有少少憎奇犽=.=雖然係俾人植入念針,但點可以咁對朋友 小岡仲因為佢冇左對眼,但小岡冇怪佢,仲當佢係朋友,真係好有肚量....嗚....hunter入哂腦
選擇性回覆

引用:
原帖由 巴士上的人 於 2013-9-11 19:56 發表
第95集有冇SEED或者LINK 搵唔到
百度影視 其實內地網好多都有嫁
選擇性回覆

hunter的下一套電影
選擇性回覆

之前套幻影其實早就係2012上映了,香港到左7月先合作到...我諗新的)都要2014年暑假先有得睇...
1.劇情好難想像到點將佢同動畫結合埋一齊....
2.小傑覺醒左,但冇強制成長啲條制約,點夠會長級等同既人物戰鬥阿.......
又上左腦=.=.=.==.=
選擇性回覆

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-9-14 14:13 發表
話5定剛既潛在能力好勁呢xd
其實佢根本就神化左
因為..動晝無拉拉見一見凱特比人搞到咁
就話火黎-.-
連果2個人>莫老五+諾布都嚇左一跳,仲要投降-.-果戈莫老五
你話係米痴線遲D見到會長比人殺左,會 ...
吾明(紅字)
小岡冇乜可能夠屈過會長......就算動漫到左後期,小岡受制約而強制性成長左之後都可以話接觸到王而不能威脅到王....
凱特係金既徒弟來 係可以追到上金既足跡,我一早估到佢吾會死.....

就算係金.富力士盡與其量都係會長比較上強.....((((金係5大念者之一
會長俾人殺好正常姐,佢年屆以120,力量不到全盛時期一半,而且王既洞悉力同慣性驚人,會長死係理所當然既事....
選擇性回覆

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-9-14 21:26 發表
你有無睇動漫最新果集先...
有睇就應該明
最尾莫老五姐係果戈老野...話仲未批準佢
點知剛動真格.準備出拳果時-.-
佢同諾布,已經感受到剛既威力
如果5係奇犽阻止左剛...我諗個莫老五已經死左 ((自己友殺自己友無 ...
原來係咁既意思.==.=.=.=.所以我最喜歡的他,小岡>)<
其實如果會長所認同既12人一齊出現抗敵,我諗會長係吾會死,會長死係死在佢份自信身上,但佢份強大就係出於佢既自信,因為佢既力量就源自於心源流..............
選擇性回覆

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-9-15 08:23 發表
其實如果佢嚴格訓練剛同奇犽
應該好快gg隻王
剛既潛在能力-.-根本仲未有人知
如果客觀性講番,奇犽係比較強的....因為由細到大就已經俾人訓練做殺人,而且奇犽更加係家族既接班人,只不過佢戰鬥太講求計算 冇左岡份天真 :D
選擇性回覆

岩岩睇左96 幻影旅團好強
選擇性回覆

聽講.飛坦係中國人..... 佢既力量因佢既受傷害而增加,好帥
選擇性回覆

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-9-15 23:22 發表
你地呢班漫晝迷
真係不及你地><
我只係動漫迷
我冇睇漫晝嫁,只不過是順便google而已
選擇性回覆

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-9-18 19:39 發表
我諗應該係跟舊版動漫出..
因為D劇情都係舊版既簡單化再加入新既創意
吾係阿,google過,h x h 2011更加貼近原著,
選擇性回覆

我一早講左佢未死嫁啦 又吾信我
選擇性回覆

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-9-19 17:11 發表
我都維基左
但佢5死都好似無咩用...
比人控制住
都話落,俾喵女控制既只係冇靈魂既身體,因為靈魂轉世左去另一個生命體度.(蟻兵之一(女),前世記憶及能力都保留)
選擇性回覆

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-9-19 17:38 發表
咁佢轉左去個蟻后既第2個仔/女?
佢會5會好勁
維基睇左就係講佢係蟻后第2個出生既人
緊係勁啦= =不過我冇追漫畫我吾清楚佢之後有冇出場,不過蟻兵D體術咁勁,好難吾強.....再加上佢能力未消失,我諗佢愈來愈強了
選擇性回覆

發新話題