發新話題

有勞各版主入一入 小女子有不滿

[Close]
引用:
原帖由 無名㏒言重 於 2009-9-14 22:32 發表
完全想得到一個合理回覆!
-9積分.想點?!:@:@
我係gerrard526
做咩要整到我-9分呢~?
我無鬧人wo@@?講道理唔夠人講就禁我言^^?

引用:
原帖由 新手☆仁雨 於 2009-9-14 22:40 發表

可能下個就到我了
好怕波.唔知會唔會扣我分呢
呢d叫莫須有罪名~~~鍾意咪禁哂全部人言lo~_~"
你地咪自己版主同版主講野lo~

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-9-14 22:43 發表
請與本案無關人士切勿煽風點火.否則一律禁訪IP 一個月
與此次事件解決方法將會稍後得出
如有會員被無故扣分請以該帳號於用戶申訴區發帖

睇返你另一個帳號積分-9唔係版主所扣 ...
我唔係受害人(當時人) 但我係間接受害人(辯方律師)~~
我絕對同本案有關lo 版主(法官閣下)~~~
我當時人當時受到某板主無理扣分~~~而我為我當時人作出聲討有何不對~?
更何況宜家你講緊我唔係俾版主扣積分~~~唔通我見鬼@@?
好驚呀 七月十四岩岩先過完~~~唔好嚇鬼喇~~衰鬼~~~

引用:
原帖由 windsang 於 2009-9-14 22:51 發表

食花生吾知算吾算

呢d又係乜...

以下
係咪 吾理邊個岩 邊個錯 都會撐樓主呢

呢一句 套去邊 都公說公有理...呢

作為加油 姐係鼓吹...

請問 你明白 意思?

...
邊個岩就橕邊個ga la~~我多口問句~你與本案有關嗎~?

引用:
原帖由 windsang 於 2009-9-14 23:01 發表

樓主問乜 就當然回應返乜

A 問 B 可吾可以同我做朋友

甘B 問返 A 邊個生你出黎?

你要捉述語無計

甘收皮 , 食屎 , 收爹 <~你都聽吾明 ...
你以上既野唔知版主會唔會做d野呢~?

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-9-14 23:00 發表

即係咁囉.我岩岩先on睇返件事.
你卑我既感覺就係係度煽風點火囉
有人扣過你分咩?!關你事?!
而家要既係處理唔係爭論
大家都係想要一個公平既處理
如果你係要爭論而唔係要處理既話.
麻煩你唔好再覆呢個帖了.否則會 ...
我俾你既感覺係煽風點火@@ 你都識講 你既感覺~~~我control唔到~~~
我一開頭只係針對件事~~~唔係係度煽風點火lo唔該~~~
宜家我真係有d唔高興~~~無喇喇俾人扣積分~~~
解決左又點~~~?你有無做其他野~~~解決返當時既版主呢~?
做d野都好呀~~~下次佢地再係咁~~~有鬼人上黎發表任何意見咩~~~
下下都扣錢 扣積分~~~我地唔同版主可以自己加分ga~~~
唔好當d普通會員傻先得ga~~~無我地d普通會員~~~
你地有版主做咩~?有~~~淨係做版主~~~同個版做朋友~~~
無人發表 無人留言~~~講完~~~

引用:
原帖由 windsang 於 2009-9-14 23:06 發表

無關 但如果有勞各版主入一入<~ 甘點解愈入愈多 其他人呢

姐係 嘈既人可以愈黎愈多 但係解決問題既人 吾可以增加???

無作出人身攻擊 只作出 假設

而且 不含粗言

只作參考 ...
粗言髒語你知唔知點解~?你有無見過d高官or明星講收皮,食屎,收o爹先~?
就算有講~~之後都俾人話講粗口喇~~~
只作參考一句大哂~?咁又係 可能你同版主熟喇~~~

我都係案中受害者~~~所以一直會係度~~~
人地有勞版主入一入姐~~無話淨係可以版主入呀~~~
但你地既紀敏姐話唔關事既人唔好係度煽風點火~~~
咁你宜家做既野 (我覺得) <==學人講野先~~ 我覺得係煽風點火lo^^"

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-9-14 23:13 發表

希望你明白係需要時間處理
我到而家仲未搵到該2位版主.未問清楚到佢地當時處理時既情況
又點樣可以即時處理呢

希望你地幾位真係自己冷靜下先.卑D時間我搞.
唔該唔好拎埋我黎開刀.我係幫緊你地.唔係害緊你地.
你地 ...
無諗過拎妳黎開刀~~~宜家係針對返件事先~~~
咁我唔該左妳幫我先~~~但希望妳都會交代返清楚件事~~~

同埋希望妳都理下windsang 所發表既野~~~
佢所發表既野~~~有可能令人地覺得佢煽風點火~~~
呢度分分鐘唔係申訴區~~~變左開罵區~~~

感恩~

引用:
原帖由 windsang 於 2009-9-14 23:18 發表

我只話粗言 <~
冇話髒語

你拎高官 同明星講

甘點解 吾話自己開個SER 自己入去講呢

身份吾同

你吾去問李家誠,高官,名星  做乜 吾坐巴士-.-? ...
我諗你仲未明白我講咩~~~粗言呢個字面上解係咩~?你明唔明解呢~?
我拎佢地黎講只係話清楚俾你聽~~~你所提及既三個用詞~~~
都抵觸到粗言呢個範疇~~~你明唔明~?

你越講越遠~~~你不如講下點解叮噹怕老鼠~~~小新怕美雅電鑽~~超人一定要閃燈個陣先殺到怪獸~?
真係離哂罩~~~

引用:
原帖由 windsang 於 2009-9-14 23:19 發表

年青人

都叫左暑假食少d
年青人~?你好老~?
咁可唔可以叫你老餅~? (老婆餅)
你應該係o係暑假食多左~~~所以忽左=.="""
講野都無point~~~早d訓喇 老婆餅~~

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-9-14 23:24 發表

因為問題發生既事候我唔係度.
所以而家仲係度問緊其他L4D版主發生緊咩事= =
又搵唔到2位當事人.2個都不在線上呢.
請各位冷靜D..
對住妳我可以冷靜 因為妳真係幫緊我地~~~
但個windsang唔知係度做咩lo~~我地講一句~~佢又講幾句~~
佢係唔係有心搞事~?

引用:
原帖由 windsang 於 2009-9-14 23:29 發表

姐係甘

屈機 / SM  某一d詞語 都係吾會講

但因為身份地位關係

要講一d 共公信力 既說話
算把喇你~~~你都係唔明~~~早d抖喇你^^

引用:
原帖由 新手☆仁雨 於 2009-9-14 23:32 發表

咁你的介定係幾多?
一般正常的人係16-25左右
我諗佢既介定係 佢覺得自己比較年長~~~見野俾人多掛~~~
但我相信~~~我都敢咁樣叫人-.-"" 因為我心境仲係好年青 哈哈

引用:
原帖由 windsang 於 2009-9-14 23:35 發表

eg. 雷曼收皮  雷曼倒閉
買左債劵食屎啦...  買左債券慘啦...

而係正經說話 同埋 其他人說話
唉=.="" 牛皮燈籠~~~點極唔明~~~
三仔~~早d訓喇~~

引用:
原帖由 windsang 於 2009-9-14 23:38 發表

無計 事實就係甘

係版入面

係貼入面

心照
你自己去l4d版睇下喇-.-"""
件事本來就係d版主唔岩~~~
心照~~你呢下真係心照 唔知頭唔知路 就係度亂咁吠~~~

發新話題