發新話題

[Close]
引用:
原帖由 VAE. 於 2010-5-14 00:21 發表
完全對S版一曉不通

但睇得好入神
好睇嗎!.!??
處女座男生比較在乎女人的頭腦和內在美,肉體上的事情反而不太在乎。

點呀 空白仔
加我msn傾啦不如
[email protected]
處女座男生比較在乎女人的頭腦和內在美,肉體上的事情反而不太在乎。

引用:
原帖由 果粒b 於 2010-5-14 01:32 發表
好片 好片
有心 有心

引用:
原帖由 s.啤 於 2010-5-14 01:44 發表
wow!
神片..求教..
我插2支旗閃拉 點解距離無長到既???
右鍵行去+shift E 左鍵+閃戒左鍵??
是否禁錯
沒 錯 2支旗 第一支就要是拉2閃介
3支旗 1行既位置  2拉同身位 3閃介

引用:
原帖由 s.啤 於 2010-5-14 01:53 發表

3支旗 1行既位置  2拉同身位 3閃介

1行既位置可以唔插旗仔架-3-
直接右鍵 搞掂
如果插旗 在隱形狀態下當然無影響
但如果岩現形/1技cd緊
如果你隔離有兵/怪 你插第一支旗
就會自動行去打怪
所以習慣第一支旗唔插-_ ...
當你一直有控制英雄時 你點第一支
都不會打兵

引用:
原帖由 s.啤 於 2010-5-14 02:01 發表
噗......真的??
出醜了/.\
@.@嗯
我對紅字突別敏感 對不起
太嗆了

引用:
原帖由 ★sMIlEζ澪. 於 2010-5-14 08:04 發表
奶媽隻服開始有我一半.唔錯唔錯.
你算吧啦     

引用:
原帖由 階磚三 於 2010-5-14 10:59 發表
我玩服仔係最廢._.求奶媽教學
何來教學--

推番     

引用:
原帖由 階磚三 於 2010-5-14 14:34 發表
奶媽既片怎不能不支持._.
你個小偷 偷我張相做自己個msn頭像

引用:
原帖由 xX神風Xx 於 2010-5-14 14:57 發表
無咩單殺+拉殺好悶/3\
咁係呀 大家都唔同邊似得你咁有個人so lo feel 但係又唔好睇喎

引用:
原帖由 │心碎_Ar發 於 2010-5-14 16:32 發表
好中意一開頭個畫面轉果度
@.@
姐係睇女啦

引用:
原帖由 x未出戰x 於 2010-5-14 18:09 發表
支持 奶媽 支持影片
3Q你先   

[quote]原帖由 優↗ViNnY° 於 2010-5-14 20:09 發表
A__________________A 強 [/quote
3Q你唷  

發新話題