18 12
發新話題

溫度

[Close]

溫度

我唔想成日容易令到部電腦過熱,想問問有冇D可能偵測到電腦溫度既軟件??[誤錯唔會很大的]

請問可唔可以比我網站我下載???有繁體中文嘛0口0???我上網搵唔到- -

其實顯卡後面果4粒精片好熱係唔係會令部機好慢,疾機,LAG同會出現藍畫面,HAND機既情況??

係唔係D溫度好唔正常= =??
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 hopelove79 於 2012-8-30 13:09 發表
係唔係D溫度好唔正常= =??
呢個只係開左上網冇開其他野既情況下

引用:
原帖由 誰是最強? 於 2012-8-30 13:15 發表
係會有影響。display無記錯最高80度。

你d温度十分正常。
E家呢???我只係開左隻好低像數既GAME= =

我呢家模落去顯卡後面果4粒精片好鬼死熱= =

引用:
原帖由 =[] 於 2012-8-30 13:24 發表
熱一定是正常,
現時溫度變化並不明顯
應該執行遊戲 10-15分鐘
再查看溫度
10分鐘之後既現象

引用:
原帖由 =[] 於 2012-8-30 13:39 發表
正常
係但果D檢查電腦既人話係你張顯卡問題,所以令到你HAND機同藍畫面,之後佢地換第二張試就冇咁既情況發生喎=-=

引用:
原帖由 =[] 於 2012-8-30 13:39 發表
正常
咁我應唔應該呢家去黃金買好呀[顯卡]=口=

引用:
原帖由 =[] 於 2012-8-30 13:47 發表

試了多久?
佢話幫我開到最盡半粒鐘HAND左機,而換左張顯卡 冇咁既事發生!!

咁佢就冇講-.- 顯張邊個位有散熱膏??

引用:
原帖由 =[] 於 2012-8-30 14:05 發表
風扇下的核心晶片
你話果個CPU位??? 咁佢應該冇........如果買落樓下D電腦商店有???

引用:
原帖由 =[] 於 2012-8-30 14:10 發表
顯示卡的位置
係唔係要賊左顯卡個風扇位先見到????

樓下d電腦商店有冇得買嫁???散熱膏??

引用:
原帖由 =[] 於 2012-8-30 14:15 發表

對,如無意外應該有
大約幾錢??? 同埋咁我係唔係應該唔好去住買張顯卡先,但睇下用左熱散膏既情況先

18 12
發新話題