發新話題

[討論] [ 笑話 ] VLAN 多左一隻「照妖鏡哥」 - 卍龘, 點睇 ?

[Close]

回復 172# 的帖子

仲走去逐個數睇下有幾多人笑,1個2個3個4個5個~ WA 有5個巧開針牙

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 19:39 發表

點止咁少, 問人拎電話號碼呢, 發姣發上腦, 絕對唔係狗公黎既

原來你將個段說話解讀為我問YAN BB拎電話先至係咁LOOP
得你呢位中文神人會咁樣解讀 中文差已經慘 GET唔到人意思 仲要歪曲人地意思 完全係活係自己世界 與世隔絕
諗諗下 其實你都幾慘

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 19:40 發表

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 19:39 發表

回覆/查看
172 / 1884

原來唔留言D 全部都唔係人黎架 哎唷唷 Blungly哥又爆出一個偉論 就黎拎諾貝爾獎

咁你又反駁我, 自己反駁自己啊 ?
原來唔留言D 全部都唔係人黎架 哎唷唷 Blungly哥又爆出一個偉論 就黎拎諾貝爾獎引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 19:36 發表

哎唷 好多人出黎笑我呀 但又邊度有人? 人呢?

一直COPY你D字 你D道理 已經夠開一本字典

呢兩個描述都係出自你口 變左出自我口然後笑? 腦殘都有個地步吧

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 19:43 發表

邊隻字有顯示我逐個數 ?
5個人 只係虛構數字
你唔係咁小孩當真啊
又FF啊 ?
正如數學題, 10個人 加 1個人 等於幾多
又真係有10個人咩, 笑死我啊 ?
你應該連小學既數學都唔識 ...
哎呀 龍門又搬到上太空喇

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 19:45 發表

原帖由 卍龘 於 2014-7-16 19:42 發表

原來你將個段說話解讀為我問YAN BB拎電話先至係咁LOOP
得你呢位中文神人會咁樣解讀 中文差已經慘 GET唔到人意思 仲要歪曲人地意思 完全係活係自己世界 與世隔絕
諗諗下 其實你都幾慘 ...
下, 呢家你玩捉我字啊 ?
咁你不如問 帶頭虧有咩問題 ?
建議你去問下博士再黎指証我啦
仲有呢17頁, 你估你自己無錯字咩?
中文差已經慘, 仲要扮勁捉人中文字
開始九唔搭八

唔講咁多喇,廢事YAN BB又要擔心我會同人嘈交  

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 19:47 發表

係啊, 你又嬲啊?
冇貨賣?

回復 187# 的帖子

柒晒就重新LOOP? 1.帶頭虧 2.話我問YAN電話 3.數人數 冇左回柒事喇?

編輯先生話 Yan BB 對我有評價 問我想唔想睇呀~ 然後笠好個頭盔刪左佢 比我發現後再褪返半個頭盔加返張圖

編輯先生拉布搬龍門搬到自己都唔記得左人地問乜 金魚記憶唔緊要 呢度有晒文字記錄架 睇返記錄都要人教?

扮傻仔問人要咩SOURCE 笑料完全係擺晒自己上台 仲係冇LINK都夠膽話自己比左SOURCE 你講過D咩咁不堪入目唔敢比人睇呀?

自己以為YAN係我個FD走去PM人 你係咪柒成咁呀?
唔係好威拎D PM黎串既咩? 冇內容? 又要威又要戴頭盔?

有內容未? 又要威又要戴頭盔?

真正既狗公 咪就係會私底下PM人個D 呢點YAN BB應該好清楚

又係冇左回事   媽 好柒呀
引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 19:40 發表

引用:

原帖由 卍龘 於 2014-7-16 19:39 發表

回覆/查看
    172 / 1884

原來唔留言D 全部都唔係人黎架 哎唷唷 Blungly哥又爆出一個偉論 就黎拎諾貝爾獎

咁你又反駁我, 自己反駁自己啊 ?
原來唔留言D 全部都唔係人黎架 哎唷唷 Blungly哥又爆出一個偉論 就黎拎諾貝爾獎引用:

原帖由 卍龘 於 2014-7-16 19:36 發表

一直COPY你D字 你D道理 已經夠開一本字典:lol

呢兩個描述都係出自你口 變左出自我口然後笑? 腦殘都有個地步吧

柒夠就LOOP返D圖出黎自HIGH 真陰公

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 19:34 發表

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 19:08 發表

事實係點人所共見

大家唔會見到有人食飯個時大大聲講:我依家用筷子夾起D飯放入口喇

點解你可以咁柒?

人所共見 ? 人呢 ? 邊度有人 ? 又FF大家 ?
得你自己 VS 全世界,
點解我只係見到有人笑你引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 17:28 發表
你唔敢比SOURCE呢點 咁簡單用黎證明你既指控係岩既都唔做 點解呢?  大家都知咩料啦 講咁多經晒勁氣

大家知咩料 ? FF 邊度大家? 我只係見到有好多人笑你, 你自己逃避人地既文字, 好似見鬼咁
「大家」都知你咩料啦, 照妖鏡哥
自己寸自己, 笑死我
聲稱好多人笑 那邊廂問:人呢? 邊度有人? ;P
估有5個人笑我

回復/查看
/ 2047
冇留言既都唔係人 所以唔可以用"大家"字眼

柒晒就重新LOOP? 1.帶頭虧 2.話我問YAN電話 3.數人數 冇左回柒事喇?

龍門搬上太空比人識穿夾硬扯返落黎既感覺如何?

逐點討論啦 你D馬嬲把戲完全係傻仔所為

點解你會覺得我係問緊YAN拎電話? 請解釋

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 20:05 發表
下 ? 無人咩?
你點証明到2047人無人笑你?
你點証明到 2047人 支持你 ?
既然你咁鐘意做法官大人 証據呢?
原來有人咁膚淺有博士睇呢D數字
我個口都識講 我網吧後面企住幾十個人笑你啦咁又點計啊, 博士? ...
何以要証明到2047人無人笑你?
何以要証明到 2047人 支持你 ?
索K索上腦?
依家指緊你自相矛盾 一時話好多人 一時話人呢? 邊度有人?
你中文水平到底有冇小三程度? 完全係晒我時間

我今日可以玩你玩到聽朝都得

發新話題