發新話題

投訴會員: 傲氣ㄨ狂龍

[Close]
引用:
原帖由 星幻乂夢 於 2011-5-2 10:42 發表
下手輕D 會扣到-43? 到底係某人針對佢定係點呢下? E D野我真係唔明白
我見過因為恐嚇一下比人扣到-125啦
vLan 扣分好重手架

你話係人地搵你黎嘈交 有冇檢討過自己有咩錯
人地好得閒 周街聊交嗌? 人不犯我 我不犯人
你唔係做左d咩 人地會撩你?

你話點解扣你分唔扣佢分
咁你咪投訴返佢囉
唔係叫你問點解唔扣佢分

本身都唔想加把口 因為根本唔關我事
我不嬲係專心整我既圖 零式團都少左打理
但你既態度我真係睇唔過眼 自己做錯比人扣分
就話管理員偏私
一個人有案底 老闆唔請佢
唔通係個老闆針對佢?
一次半次可以原諒
你自問犯左規幾多次?
你呢張帖入面既連回 都足夠扣你唔少分

零式◆俊原先有1分
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... p;page=5#pid3520984
所以冇比多1分 其他野我唔清楚

引用:
原帖由 傲氣ㄨ龍少 於 2011-5-6 21:52 發表
我想問,我到底有咩錯
先前已經有個例子係無啦啦屈我,請文(提示:山下)
想問一下,人地撩交嗌我反擊我做錯D乜野
e家我係有證有據去證明管理員偏私
並唔係出自謬論
如果咁都證明唔到管理員係偏私,想問一下叫人點信
係一個討論絕信英既帖,都可以冇啦啦話咩傲氣既係弱智仔(爬文唔該)
咁都唔扣分,只係扣我,想問一下邊一方面可以令到我相信管理員係大公無私求答!
我有冇改到,大家有眼睇,管理員有冇偏私,有少少正義感既人都睇得出
我再重申一次,每一個人留下既說話皆有紀錄 , 並唔係睇唔到
冇理由管理員睇唔到架喎 有紀錄架喎零式團團長零式貝
睇,又睇得到,咁都剩係扣我地團既分,咁都唔係針對係乜野?
咁你黎答我
請睇下D帖先好話"人不犯我 我不犯人:loveliness: "
係呢篇投訴文出現之前 你有冇比人扣分?
唔通管理員偏私唔扣你分?
你比人投訴扣左分
就問點解唔扣人地
咁你有冇寫投訴帖去投訴人地?
而家管理員好得閒 你話果個人犯規
就要幫你爬文找錯處?
引用:
原帖由 愛影。揚仔 於 2011-5-6 22:10 發表
請各位會員善用報告功能:loveliness:
我唔想罵戰 唔想因呢d事扣分
你要繼續嗌 你自己嗌落去
我只係希望你 唔好推曬d責任係人地到
你而家既理由係 「搞成咁都係因為管理員針對我」
你要明白管理員有幾難做
佢地唔係全職 佢地有自己職業/學業
而且我上面講果個例子
已經講得好清楚
你錯一次半次係絕對可以原諒
相信今次都唔係你既第一次

引用:
原帖由 L0vE★狂 於 2011-5-7 01:12 發表
專登搵1年前既帖仲大大聲講話
「這就是我的正ac,沒有甚麼分身」
你都幾得閒,食左飯未?

咪話我陰謀論d講
根本就係班高層合謀度條橋出黎
搵一個post係狂龍最多粗口既,最多罵戰既
有哂d咩傻仔呀,小乜乜呀,傻的嗎呀之類 ...
一班成年人 會無聊到諗橋去針對一個小六學生?

要抽水洗抽你
花團比人滅我都味抽啦
我睇唔過眼先回帖炸
你鐘意點講就點講

發新話題