發新話題

不可思議的遊戲1.6正式版-1.8正式版

[Close]
我隻普勞德摩爾將軍

引用:
原帖由 mrcheung 於 2010-5-24 21:55 發表
玩了一次,很不錯,英雄很吸引哦@@  但太過似信長了 ,欠缺了點特色
thx了

因為太趕冇試果隻隱英 太多bug
1.7版:
英雄方面因為dream_b係信長區轉玩綜合
所以叫我整幾隻入去 有2隻係完全copy冇改過的
=.=原本我已經放棄左玩WE
不過佢叫我教佢 所以唔小心幫佢整埋

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 DreaM_b 於 2010-5-25 21:57 發表

你感神=3=搵你制,我地做無野做加
正左近2個月
比得8蚊感唔比面=3=

謝...
傷心在....貝貝話放棄張圖/_\
我冇放棄=.= 我一時嬲左姐.冇事喇

整多2隻英補返數
2隻新英
流山‧夜空
流山‧日空
不過2隻技能一樣=.=
只係改左d技既樣
我差唔多一日出一版~"~
1.8版:
1.7唔記得del測試英就放左上黎=]

引用:
原帖由 DreaM_b 於 2010-5-24 23:01 發表
謝讚=]無計啦....d新意比信長包圍哂,諗ga所有野都被信長染左,乜都關信長少少事=]
=.=除左果隻隱英 聽講全部英都係我整 做乜幫我答埋=[

1.9正式版

引用:
原帖由 bengood362 於 2010-5-27 23:52 發表
我岩岩大劍-all40果陣真係堅sm..sm到喊..
爆建築物爆到發笑..個隱又堅sm..
屈到大劍呢..

mp寶果度既效用同實際不符合阿喂-_-
=.=有好多問題我都味改
聖武招閃係閃完即攻擊.
新果2隻英都有呢招技.
不過唔同既係佢地有計攻擊.
唔知點解就冇左cd 我有加的=[
聖武招聖光唔想佢咁易中 佢已經有招屈暈技.
殺左人有300 殺隱英有400
隱英味出我玩大劍多的=]
因為我試過輸比佢=.= 2把力三叉就ok屈

-新增出兵系統及離子炮
出兵系統只限中路 唔得閒整埋其他路=.=
離子炮主要後期一出清曬2邊既箭塔.
出炮果邊會爆埋對面既軍營.不過要550木.
-更改法師大技
改左做泥石流 原來想召喚3個部隊唔同方向
用逃竄. 不過唔知點解整左好耐都係1個方向.
-改返物品
-加強左箭塔同埋帳篷
帳篷x2血加5甲  秘塔就轉甲加8防回7.5血
而且秘塔減左70攻轉打範圍
不過岩岩加密完先記起大法招大打到塔=.=
識用會屈機的 下版已返.
新果2隻英技能一模一樣 只係改左顏色=.=
全部技能都好熟 因為係前面d英抄返黎 除左大技
-增加機械商
得一樣野賣=.= 不過好似仲味得 咁夜唔整了.
果樣係火箭炮a_a
1.9版在此:
=]

發新話題