標題: 請問大家,巫王聯唔聯到機? [打印本頁]

作者: denniss    時間: 2006-12-15 02:00     標題: 請問大家,巫王聯唔聯到機?

大家試唔試呢?我試來試去都不可以在大廳見到人
作者: 張仲良    時間: 2006-12-15 10:55

引用:
原帖由 denniss 於 2006-12-15 02:00 發表
大家試唔試呢?我試來試去都不可以在大廳見到人
是不是你用了什麼免cd,英文版時用免cd是不能聯機,
所以中文版也應如此!

你是根據置頂帖的做法嗎?
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
作者: frankkamhk    時間: 2006-12-15 16:10

冇問題wow~~~其實你約d人一齊打會好d...唔駛搵黎搵去咁煩
作者: denniss    時間: 2006-12-16 01:57

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-12-15 10:55 發表

是不是你用了什麼免cd,英文版時用免cd是不能聯機,
所以中文版也應如此!

你是根據置頂帖的做法嗎?
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1 ...
我都係唔得!!
我已經放回原來的 game.dat 和 lotrbfme2ep1.exe, 就咁行會出正常要放 cd 的畫面,
因為我用的是中文版, 所以我只 download 左你個 safedisc 和用 daemon tool 4.08HE 載入了你的最大鏡像,
可以正常入到遊戲, 但在大廳都是看不見我的朋友, 會唔會一定要用埋你個 game.dat 先得, 但你個是英文版,
我唔知用唔用到, 這裡有沒有人用中文版可以玩了聯機呢? 請幫個忙, thx!!
作者: FlyerFei    時間: 2006-12-16 10:42

引用:
原帖由 denniss 於 2006-12-16 01:57 發表

我都係唔得!!
我已經放回原來的 game.dat 和 lotrbfme2ep1.exe, 就咁行會出正常要放 cd 的畫面,
因為我用的是中文版, 所以我只 download 左你個 safedisc 和用 daemon tool 4.08HE 載入了你的最大鏡像,
可以 ...
我fd用中文版同我英文版都對到................
見唔到人照道理唔關版本事,應該係關網絡事,

作者: denniss    時間: 2006-12-16 11:45

引用:
原帖由 FlyerFei 於 2006-12-16 10:42 發表

我fd用中文版同我英文版都對到................
見唔到人照道理唔關版本事,應該係關網絡事,
須唔須要一定係 vlan 道選即時戰略(RTS)------魔戒II:巫王的崛起那裡才可玩,
但我之前玩魔戒: 中土戰爭II, 係綜合區域都玩到
作者: FlyerFei    時間: 2006-12-16 11:52

引用:
原帖由 denniss 於 2006-12-16 11:45 發表

須唔須要一定係 vlan 道選即時戰略(RTS)------魔戒II:巫王的崛起那裡才可玩,
但我之前玩魔戒: 中土戰爭II, 係綜合區域都玩到
有專門區比你又唔用,走去用綜合
作者: 張仲良    時間: 2006-12-16 12:19

引用:
原帖由 FlyerFei 於 2006-12-16 11:52 發表

有專門區比你又唔用,走去用綜合
看了以後的回覆‧‧‧
評語就一個「GAG」!
作者: FlyerFei    時間: 2006-12-16 15:40

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-12-16 12:19 發表

看了以後的回覆‧‧‧
評語就一個「GAG」!
係la,咁不如整個vLan得綜合區........................

構想:

香港綜合區1
香港綜合區2
香港綜合區3
香港綜合區4
香港綜合區5
香港綜合區7
香港綜合區8
香港綜合區9
香港綜合區10

大陸綜合區1
大陸綜合區2
大陸綜合區3
大陸綜合區4
大陸綜合區5
大陸綜合區7
大陸綜合區8
大陸綜合區9
大陸綜合區10

澳門綜合區1
澳門綜合區2
澳門綜合區3
澳門綜合區4
澳門綜合區5
澳門綜合區6
澳門綜合區7
澳門綜合區8
澳門綜合區9
澳門綜合區10

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0