標題: [原創] WAR3其實真係好好玩! [打印本頁]

作者: cck=]    時間: 2019-8-9 01:31     標題: WAR3其實真係好好玩!

我記得小六開始玩war3=.=個陣乜都唔識 正係知有好多野玩,, 有好多地圖 都有好多回億 卡戰 信長 巨魔 POKEMON 等等等等 好多地圖 OR小遊戲地圖 都係好好玩既 但Vlan 既人一直一直變少.. 可能人大左 唔會曬太多時間去打機 OR 有其他新GAME 例如LOL 搞到自己少玩左好多魔獸(我自己都係) 好多魔獸識既人 都慢慢變到無曬contact 而加唸番起D 回億...真係有D觸感 好想番番去之前咁 勁多人玩WAR3 有自己既RC個D之類 但無可能了=.=玩開既 多數都走曬 因為好多種種問題 WAR3只能成為回億........ 不過都無人會識我架啦!!
作者: ewstd    時間: 2019-8-9 12:46

我都玩咗十幾年啦
作者: barangh3023    時間: 2019-8-10 15:13     標題: sadqsedwqdqwd

係咪玩,你開場
作者: 不思議之旅    時間: 2019-8-11 21:33

樓主好熟口面
作者: kelvin0135    時間: 2019-8-12 04:00

AGREE 個個都去哂LOL,而家甚至連RC都執埋,睇怕WAR3真係只能成回憶
作者: Joe19880517    時間: 2019-8-12 13:15

5知大家有冇主程式丫?
作者: 永恆冰雪    時間: 2019-8-16 23:10     標題: '**侮辱成份**'cck

'**侮辱成份**'cck,有幾多回憶呀,有冇咁感觸啊
作者: 小飛豬    時間: 2019-8-19 11:40

回憶也好, 好多遊戲,其實都可以回憶一番,所以不必太傷感.
例如,一起玩場守城,都可以好開心.
作者: 林穎彤    時間: 2019-8-19 12:42

全港最大型掛機遊戲
作者: 吼哥    時間: 2019-8-19 21:16

認得你,玩過幾次唔熟  BTW大陸果邊都仲幾多人玩
作者: chiuchiu2020    時間: 2019-8-21 23:37

尋人okok330330
作者: 癡心情長漢    時間: 2019-8-22 08:40

原來WAR3都可以咁好玩!!!
作者: 23443699    時間: 2019-8-22 18:04

有張圖叫fate/ another 好好玩
作者: 水水v3v    時間: 2019-9-8 13:39

認得樓主 好記得樓主帶我玩卡戰

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0