標題: [討論] 恭喜VLAN及各位玩家有新舉報區 (6月1號更新) [打印本頁]

作者: Misuki    時間: 2019-5-20 12:57     標題: 恭喜VLAN及各位玩家有新舉報區 (6月1號更新)

6月1號更新:

以前的說話, 說了是不能忘記.
但比此更重要的就是目的達到了
希望大家念在真心喜歡玩信長, 及望到改變
放下成見, 繼續享受遊戲.

如果制度不能完善
我會選擇信任值得信任的人 (新版主)
希望舉報區版主能為大家帶來新面貌

-----------------------------原帖 ------------------------------------------

以後你們開帖回帖, 除左

毛主席萬歲

之外

我想不到有什麼是不會被負分了

其實我幾希望我有份-999分

比我睇下一個大人以什麼氣度去對一班有熱誠既年輕人

小弟不才

願受教

------------------------

-------------------------------------------------------------------
如果此POST未被DELETE

請(理性)看看, 不要回帖了, 反正怎麼回帖你都是不理性, 而且是在侮辱人, 逼害人, 蝦負老人家

我試過理性討論
結果被冠上了多個不實指控侮辱我人格, 更侮辱眾地圖組義工的人格.
反正我已經好心寒
我由第一屆信長盃開始支持VLAN, 都算盡心盡力, 並無拿過什麼好處
什至多次搞活動, 寫文章及引人氣
原來換來的是這樣的

當年曾以禮相待, 叫我做版主,
之後一句話不說就炒左我

今日我地玩家自發做事
換來的是這樣的對待

作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 13:30

熱情可以當飯吃?任意辱罵人嗎?
謝指教。
你們搞地圖前後的態度 怎麼180度不同了?
vLan 沒有價值了 就可以任意侮辱 辱罵嗎?
作者: Misuki    時間: 2019-5-20 13:33

又唔見我被罵?
那請教一下, 為何搞事的不封, 投訴的要封?
與其浪費時間口舌, 不如直接了斷
我早已預言結局

毛主席萬歲
作者: Misuki    時間: 2019-5-20 13:36

1)請示出我們搞圖前後有什麼不同
如果要講180度轉變, 拍馬都追不上主席, 主席口講想大家開心享受遊戲體驗, 結果??
2)如果VLAN無價值 為何仍會有人抱有希望在此說話, 直接在MH事件開始毛主席萬歲不就行了? 主席其實正確了一半, VLAN今日起的確沒價值了, 是人為問題, 1個人的問題.

毛主席萬歲
作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 13:37

我怎麼感覺閣下更像。

沒有互信基礎,免回。
反正你們開心的時候不會說多謝,出現問題了,就上來找人悔氣。

這麼多年 我都習慣了。也不差這一次。
敢問。平台是否正常運作,有出問題令大家不能連線嗎?

玩家如何使用平台,我們都要全部負責嗎?

如果平台沒辦法提供服務,你再來鬧。
作者: Misuki    時間: 2019-5-20 13:40

我怎麼覺得閣下像無話可說 所以免回.
兩分鐘前才指控我們180度轉變 又拿不出什麼助証
既然免回 可不直接封我 一視同仁.
今時今日這一切都從我去年開始搞起
或者沒人抱有希望就不會有人失望
在此提醒順便把那什麼資助計劃都慳返
因為我MISUKI同AOBA已經係例子
仲會有人信?
反正都做了 何必怕認
不要又要做又要拿貞節牌坊

*10點42分 補上 毛主席萬歲*

作者: 我凍    時間: 2019-5-20 13:40     標題: 回復 5# 的帖子

任意妄為 放生外掛 處決一般玩家

唔好意思你從來都冇對我地有過互信基礎

你一直都只係企係自己既高地去處決提出問題既人
作者: Misuki    時間: 2019-5-20 13:42

那閣下要想想自己為什麼這麼多年都被罵
再講, 這麼多年我都一直在讚揚VLAN出錢出力搞信長
或閣下真的潛水太多, 不知道9年前F版第一張圖同讚美VLAN的前言我係有份寫的
作者: MaN_-    時間: 2019-5-20 13:46     標題: 回復 2# 的帖子

我又想問下VLAN 依加可以任意發佈BUG圖、非官方認可的地圖?

你封D**不良詞語**柒你既 唔封搞事果D?

柒左就開放地圖 點夠你玩
作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 13:46

引用:
原帖由 Misuki 於 2019-5-20 13:42 發表
那閣下要想想自己為什麼這麼多年都被罵
再講, 這麼多年我都一直在讚揚VLAN出錢出力搞信長
或閣下真的潛水太多, 不知道9年前F版第一張圖同讚美VLAN的前言我係有份寫的 ...
那過往我們也有一直努力付出努力,今天也一樣。

只是今次大家有些不理性了。

目前的war3我強調過好多次,我們無能為力。外面太多破解。
再講vLan 不等於信長 或只為一個信長 服務。

你還記得上次,我認真是想出來重新執位。
但大家不受約束。

不客氣講句。做地圖大曬啊。可以侮辱人嗎?
作者: Misuki    時間: 2019-5-20 13:46

如果平台不想負責,
當年就不要強製要人加上什麼VLAN官方地圖 (我指F版)
再之後英雄傳又要插手逼人學街霸學LOL咁改要D英可以2邊同時間 (人有我有)
再今次HK版 點解要我先問過VLAN批準我地先可以在信長區開HK版的地圖
如我無記錯 (請AOBA糾正) 第一張圖好似係要等VLAN畫 LOADING SCREEN 圖先可以RELEASE? 聽說好似我等左成個月等到灰而在LOSER團版 先自行RELEASE VLAN之後才有反應
如果真係置身事外, 當初點解要管咁多??
作者: Misuki    時間: 2019-5-20 13:49

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 13:46 發表

那過往我們也有一直努力付出努力,今天也一樣。

只是今次大家有些不理性了。

目前的war3我強調過好多次,我們無能為力。外面太多破解。
不要話說得那麼好聽,
何謂不理性?
如果閣下真係無能為力
何解之前在我的 (理性帖) 你又似是想介入處理拿回點面子?
班玩家真心講出形勢 搞事的不封,講真話就要封
還拿什麼跟人說你們有心

真係毛主席萬歲
作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 13:51

引用:
原帖由 MaN_- 於 2019-5-20 13:46 發表
我又想問下VLAN 依加可以任意發佈BUG圖、非官方認可的地圖?

你封D**不良詞語**柒你既 唔封搞事果D?

柒左就開放地圖 點夠你玩
我記得你誤會了 開放地圖 的意思。

目前沒有一個我們值得信任的地圖版本可以成為官方地圖

僅此而已。
作者: Misuki    時間: 2019-5-20 13:53

不要來來去去都一句侮辱人來為自己站高一點

大人了, 做人父親了, 不要再玩那些捉一隻半隻字那的把戲

請你一點一點回應返我之前提出的問題

我的確很理性的回應了你的
作者: Misuki    時間: 2019-5-20 13:55

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 13:51 發表

我記得你誤會了 開放地圖 的意思。

目前沒有一個我們值得信任的地圖版本可以成為官方地圖

僅此而已。

目前沒有一個我們值得信任的地圖版本可以成為官方地圖  -

請閣下看看11樓

再說, 不知HK版地圖專區是誰變出來的

作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 13:55

引用:
原帖由 Misuki 於 2019-5-20 13:49 發表

不要話說得那麼好聽,
何謂不理性?
如果閣下真係無能為力
何解之前在我的 (理性帖) 你又似是想介入處理拿回點面子?
班玩家真心講出形勢 搞事的不封,講真話就要封
還拿什麼跟人說你們有心

真係毛主席萬歲 ...
你還好意思說這些,地圖那邊責任你不能推卸責任吧
為何容許作者下指令bug?當其他信長玩家傻的嗎?

而這一點 確實與我們關係。

何必又要找我悔氣?
作者: ☆_Ho〥    時間: 2019-5-20 13:55

原來管理團隊既管理範圍剩係得論壇上既言行談吐
遊戲平台入面發生既事就卸得就卸。 比咁大自由度人地整bug圖 開mh
大開眼界
作者: MaN_-    時間: 2019-5-20 13:56     標題: 回復 13# 的帖子

係呀 咪就係你一句既事囉
點為之你們值得信任的地圖
投過票 開過會?
作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 13:58

引用:
原帖由 ☆_Ho〥 於 2019-5-20 13:55 發表
原來管理團隊既管理範圍剩係得論壇上既言行談吐
遊戲平台入面發生既事就卸得就卸。 比咁大自由度人地整bug圖 開mh
大開眼界
你講到 認真想包生仔!

平台遊戲內發生的事,是玩家行為,我們怎負責?你不如問war3去負責
你要指責人的時候,請先了解下問題,好嗎?

至少你不能將信長地圖有bug的問題,該罪vlan

這邏輯不通。
作者: Misuki    時間: 2019-5-20 13:59

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 13:55 發表

何必又要找我悔氣?
閣下三番四次對我作出指控 又拿不出助証 我真的無言 感覺我到底是不是在跟人在說話

那請問 地圖那邊有什麼責任?

其實大家都係大人, 有小孩有事業, 我相信我今時今日管理的不會比你少

我真的累了 please bring me your best shot

我沒有找你

悔氣

此POST我只是教大家講毛主席萬歲, 並沒有提過(任何人)的名字

有人爭住要入黎留言找我悔氣, 但係問10句都唔應到3句

我差點要做埋中學老師教人寫論文
作者: MaN_-    時間: 2019-5-20 14:01     標題: 回復 13# 的帖子

既然你一早就覺得冇一個值得信任的地圖版本
點解你要係BUG圖發放後先講經?
依家係你講經前 就有人違規 但係你就淨係封吊柒你既
作者: Misuki    時間: 2019-5-20 14:02

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 13:55 發表

為何容許作者下指令bug?當其他信長玩家傻的嗎?

何必又要找我悔氣? ...
我相信若VLAN真的能像 (以前) 把MH問題處理好一點

不需要很好, 至少要言行一致

作者也沒需要用到指令一招去教訓一班惡人

而家作者幫埋大家出手教訓人 換來的是你這樣的對待

好心不要再搞什麼開放地圖 糖衣包裝

圖就寫左 直播主又多左 又多左台灣人來玩

換來的是這樣的

在此提醒後面的人 不要再進入老千局
作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 14:04

引用:
原帖由 MaN_- 於 2019-5-20 14:01 發表
既然你一早就覺得冇一個值得信任的地圖版本
點解你要係BUG圖發放後先講經?
依家係你講經前 就有人違規 但係你就淨係封吊柒你既
我們信任的地圖都有官方字眼。

現在有bug圖出現了,要處理,你又吊,你其實想點姐?
作者: MaN_-    時間: 2019-5-20 14:06     標題: 回復 22# 的帖子

圖就寫左 直播主又多左 又多左台灣人來玩 <依句就真既

為何容許作者下指令bug?< 其實我又真係想問下有幾多信長玩家同你抱怨過 作者係(果一場)下指令開BUG。
作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 14:07

引用:
原帖由 Misuki 於 2019-5-20 14:02 發表

我相信若VLAN真的能像 (以前) 把MH問題處理好一點

不需要很好, 至少要言行一致

作者也沒需要用到指令一招去教訓一班惡人

而家作者幫埋大家出手教訓人 換來的是你這樣的對待

好心不要再搞什麼開放地圖 糖衣包裝 ...
你就講到做圖多麼偉大,為何不叫作者加入防MH系統?

申利,我們做了幾年,都沒有辦法杜絕war3外掛。
作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 14:08

引用:
原帖由 MaN_- 於 2019-5-20 14:06 發表
圖就寫左 直播主又多左 又多左台灣人來玩  
那出現問題了,就將所有問題歸咎我們嗎?做人公平一些好。
作者: Misuki    時間: 2019-5-20 14:09

小飛豬 請你在心情好點 或清醒點的時侯 回哂我所有問題
不要再選擇性回應或逃避
我感覺有人入黎指控完我 但又無視我既反問
會損害到我本人既人格同地圖組的形象
如果這是一間正常公司的公關所為
.實在不合格
作者: 我凍    時間: 2019-5-20 14:10

哂氣啦 等陣啊主席覆到唔想覆 又下沉個post 跟住扣分禁言封ac

以為浮返上水之後會對件事有咩正面了當既回應⋯我真係高估左呢位[管理團隊]既高層

上一句講要真憑實證 下一句講要理想專重

當初班mh未咁猖狂個時我地放紅圈圖 你地話唔夠證明 到後面整埋片 又當睇唔到

到依加開埋直播用外掛 又深潛唔肯處理 我諗呢個過程冇五年都有三年?

結果今日比人講一句老母 就即刻衝出黎封ac 效率高到呢
作者: MaN_-    時間: 2019-5-20 14:10     標題: 回復 23# 的帖子

要處理BUG圖? 咁你處理左未?
吊柒你既就處理得咁快?
作者: 霸氣_ChunG    時間: 2019-5-20 14:11

比班VLAN VIP尊貴客戶鬧垃圾就視而不見
作者: Misuki    時間: 2019-5-20 14:12

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 14:07 發表

你就講到做圖多麼偉大,為何不叫作者加入防MH系統?

申利,我們做了幾年,都沒有辦法杜絕war3外掛。
.
LAST QUESTION

如果VLAN有言行一致
為何地圖作者要走到這一步?
既然你都說了WAR3沒有對抗的方法 又何必問這低級問題
請不要自打嘴巴
再者 請不要拿這件舊事去美化你今天亂封人的惡行
MH事件早已完結, 閣下早已說了很克制之後封帖不理.
現在自己又提起我真的嚇傻了
作者: MyAz.    時間: 2019-5-20 14:12

你就當玩家傻啦 作者落bug指令 你見有正常玩家投訴? 既然Mh 你哋唔處理 作者自己處理返 有咩問題??e+ 有bug 圖出現 就撇清關係?
作者: MaN_-    時間: 2019-5-20 14:13

你既效率都幾針對性 搞晒笑咁
作者: Misuki    時間: 2019-5-20 14:14

差人唔捉賊
市民自己處理
結果賊沒被拉
正義市民被定罪

真係同大陸既 不配合強姦 有得比

可笑可笑
作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 14:15

引用:
原帖由 Misuki 於 2019-5-20 13:46 發表
如果平台不想負責,
當年就不要強製要人加上什麼VLAN官方地圖 (我指F版)
再之後英雄傳又要插手逼人學街霸學LOL咁改要D英可以2邊同時間 (人有我有)
再今次HK版 點解要我先問過VLAN批準我地先可以在信長區開HK版的地圖 ...
我只想講 當初地圖作者也很用心,大家一起努力過。無悔。

這也就是目前地圖版本混亂,作出的一些調整

沒有綁定就沒有傷害。信長區,大家喜歡怎玩都可以。
為何之前地圖合作都沒有問題,偏偏這一次?
不要將責任推卸吧。
作者: 我凍    時間: 2019-5-20 14:16

引用:
原帖由 MyAz. 於 2019-5-20 14:12 發表
你就當玩家傻啦 作者落bug指令 你見有正常玩家投訴? 既然Mh 你哋唔處理 作者自己處理返 有咩問題??e+ 有bug 圖出現 就撇清關係?
飛豬眼中 只有經常買VIP既玩家先係正常玩家
作者: MaN_-    時間: 2019-5-20 14:17     標題: 回復 35# 的帖子

地圖版本混亂? 何以見得 你拎埋bug圖黎比? btw想問你處理左未

作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 14:17

引用:
原帖由 Misuki 於 2019-5-20 14:14 發表
差人唔捉賊
市民自己處理
結果賊沒被拉
正義市民被定罪

真係同大陸既 不配合強姦 有得比

可笑可笑
遇暴民 唔該幫我打多下。
作者: 我凍    時間: 2019-5-20 14:18

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 14:15 發表

不要將責任推卸吧。 ...
為何之前地圖更新 IPVE人流都一直流失, 偏偏就這一次 真係有咁多人回流返黎?
作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 14:19

引用:
原帖由 MaN_- 於 2019-5-20 14:17 發表
地圖版本混亂? 何以見得
既然閣下不見得,那現在你又有什麼要訴求的?
我也是封一下隨意辱罵人的,有錯嗎?
作者: MaN_-    時間: 2019-5-20 14:20     標題: 回復 40# 的帖子

我想講我後邊仲有一句    定係你對眼?
作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 14:21

引用:
原帖由 我凍 於 2019-5-20 14:18 發表
為何之前地圖更新 IPVE人流都一直流失, 偏偏就這一次 真係有咁多人回流返黎?
所以做地圖惡曬,可以隨意侮辱人,不高興了就隨意罵人嗎?

第一次體驗到。
作者: 我凍    時間: 2019-5-20 14:21

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 14:19 發表
既然閣下不見得,那現在你又有什麼要訴求的?
由始至終 我地既訴求都係叫你封mh 你封左未啊

今次有人整bug圖 只係一個爆發點 令到我地既怨氣封頂 你明唔明啊主席
作者: Misuki    時間: 2019-5-20 14:22

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 14:15 發表

不要將責任推卸吧。 ...
即係人地寫圖 你係咪都要冠上官方地圖先比人玩
結果出事你又推

卸話自己冇份參與

邊個教你咁樣做生意

請別誤導, 以前的F版沒事係因為你地VLAN規定左信長區唔容許其他圖出現, 不代表沒人會搞BUG圖, 2015年都有人自己搞過F版, 係因為此設定是無法發放所謂的 (NOT 官方圖)

而今次信長區改成可以隨便開任何圖 (的確係我意見) 係因為閣下的團隊效率太慢, 單係第一張RELEASE我都等左你一個月, 我認為你地配合不到我們更新速度, 所以才改為信長區可開任何圖 (同樣,我WECHAT係有紀錄)

那為何你不說說為什麼搞英雄傳的時侯 你要擺出個老細款出黎逼人點改點改?
我SKYPE ACCOUNT仲存在, 我不介意一次過數哂你點樣 (無參與過)

如果之前的圖沒問題 為何F版14系列明明不可行 你又硬推

作者: ☆_Ho〥    時間: 2019-5-20 14:23

13.2b到15.2e6中間 請問隔左幾耐無更新
以前無bug圖? 請問以前個作者仲有冇留係vlan?
請問遊戲平台係邊位負責管理? 譬如 你?
作者: Misuki    時間: 2019-5-20 14:24

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 14:17 發表

遇暴民 唔該幫我打多下。
遇昏君暴君, 唔該放棄沒希望的地方.
作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 14:26

你們要針對我 我阻止不了,但出現侮辱字句,就會處理。

做地圖真的好惡,我怕怕了。
作者: 霸氣_ChunG    時間: 2019-5-20 14:27

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 14:26 發表
你們要針對我 我阻止不了,但出現侮辱字句,就會處理。

做地圖真的好惡,我怕怕了。
岩呀 我都覺得要處理下喂呀又睇唔到:'(

作者: MyAz.    時間: 2019-5-20 14:27

一開始處理咗個偷圖狗咪冇事 係你更在意言論 唔針對個根本問題
好大既官威 我仲怕

作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 14:27

引用:
原帖由 ☆_Ho〥 於 2019-5-20 14:23 發表
13.2b到15.2e6中間 請問隔左幾耐無更新
以前無bug圖? 請問以前個作者仲有冇留係vlan?
請問遊戲平台係邊位負責管理? 譬如 你?
每次我們都好被動,要來就來 要走就走。

做地圖惡過天,不過如此。
作者: Misuki    時間: 2019-5-20 14:27

為防浪費時間

希望大家都不要浪費時間

毛主席萬歲

此帖已完

到現在 我仲係感覺十問九唔應

打開門口做生意咁樣趕客我真係第一次見

如此公關我都係第一次見

我真的輸了, 除了解除連結我都想不出什麼方法

枉你班友舊年仲叫我買MYCARD比你地入點.

原來入左落咁樣既公司到
作者: 我凍    時間: 2019-5-20 14:28

引用:
原帖由 我凍 於 2019-5-20 14:21 發表
由始至終 我地既訴求都係叫你封mh 你封左未啊

今次有人整bug圖 只係一個爆發點 令到我地既怨氣封頂 你明唔明啊主席
又唔回應扮睇唔到?
作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 14:30

引用:
原帖由 MyAz. 於 2019-5-20 14:27 發表
一開始處理咗個偷圖狗咪冇事 係你更在意言論 唔針對個根本問題
你覺得處理到嗎?張圖都不知道邊個流出,又或者其他人可以隨意破解,

得 我明。又要入vlan數。
作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 14:31

引用:
原帖由 我凍 於 2019-5-20 14:28 發表

又唔回應扮睇唔到?
我明,又要找我來出氣。來吧
作者: 霸氣_ChunG    時間: 2019-5-20 14:31

喂呀  又睇唔到
作者: MyAz.    時間: 2019-5-20 14:32

...唔知邊個流出?佢開埋post wo  唔係搵你出氣 但如果當初你肯幫 你一開始所謂既官方地圖 封個發布假圖既人  其實件事就解決咗

作者: MaN_-    時間: 2019-5-20 14:32     標題: 回復 53# 的帖子

開post 放圖都唔知邊個流出?吊柒你就睇得咁清楚?
作者: Misuki    時間: 2019-5-20 14:32

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 14:27 發表

每次我們都好被動,要來就來 要走就走。

做地圖惡過天,不過如此。
last reply

請你不要再亂對人指控

不要講不過人扮受害者

太老土了

此POST一直不是針對做地圖

我只是叫大家毛主席萬歲

反正你都目的達到了

將來一定沒人質疑你的能力

VLAN管理層英明 萬歲
作者: 我凍    時間: 2019-5-20 14:33

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 14:31 發表

我明,又要找我來出氣。來吧
無恥到 唔敢回應就學人玩晦氣說話轉移視線
作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 14:33

引用:
原帖由 MaN_- 於 2019-5-20 14:32 發表
開post 放圖都唔知邊個流出?
你要明白 這裡是信長討論區,不是某個版本的討論區。
作者: 霸氣_ChunG    時間: 2019-5-20 14:34

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 14:33 發表

你要明白 這裡是信長討論區,不是某個版本的討論區。
回應下好冇  佢咁樣鬧你我好心痛:@
作者: 我凍    時間: 2019-5-20 14:35

真係無恥到極 所有野只要係不利於佢自己就扮睇唔到 學人講晦氣說話轉移視線
作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 14:35

引用:
原帖由 Misuki 於 2019-5-20 14:32 發表

last reply

請你不要再亂對人指控

不要講不過人扮受害者

太老土了

此POST一直不是針對做地圖

我只是叫大家毛主席萬歲

反正你都目的達到了

將來一定沒人質疑你的能力

VLAN管理層英明 萬歲 ...
是我蠢才站出來 硬吃你地。

不過算 也不是第一次。

你們發洩完就好了

不就是這樣嗎?
作者: MaN_-    時間: 2019-5-20 14:36     標題: 回復 60# 的帖子

版本? 講緊bug圖 你同我講版本?
作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 14:37

引用:
原帖由 霸氣_ChunG 於 2019-5-20 14:34 發表
回應下好冇  佢咁樣鬧你我好心痛:@
謝謝你關心。等下會一概處理。
等大家鬧完先。
我硬吃又如何。
作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 14:40

引用:
原帖由 我凍 於 2019-5-20 14:35 發表
真係無恥到極 所有野只要係不利於佢自己就扮睇唔到 學人講晦氣說話轉移視線
你不也如此嗎?
想做又鬧 唔做又鬧。太惡霸了吧。每次出現問題就鬧版主,管理員。

而這些問題根本不是我們造成的,又鬧又吊。
知道沒人肯接手信長版主嗎?

我的遭遇 大家都嚇怕了。
作者: EnS.    時間: 2019-5-20 14:42

想冇用架 做啦  willy5635
作者: 琉璃若花    時間: 2019-5-20 14:59

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 14:37 發表
謝謝你關心。等下會一概處理。
等大家鬧完先。
我硬吃又如何。
我講既版主係LOSER 既團長   因為佢識查IP    有人屈我整BUG圖  唔係話你小飛豬
有人係出面既PO話係我地D 分身   都唔用腦捻野  咁高LV 既AC 都可以賴落我到
呢下先好笑   講真話都要比你處理 無咩所謂既 比人屈完出泥解釋都要扣分咩?
作者: 琉璃若花    時間: 2019-5-20 15:01

無啦啦 射個波落我到係咩居心 ?  [attach]265776[/attach]
作者: 琉璃若花    時間: 2019-5-20 15:05

呢句又係搞笑既  都唔知個腦生左去邊  又想射波落邊個到阿? 玩暗示阿?  群埋? 一隻BUG圖9   都可以射個波落MH到[attach]265777[/attach]
作者: 我凍    時間: 2019-5-20 15:14     標題: 回復 70# 的帖子

你洗咩戴頭盔戴得咁快姐 佢不嬲都照住你地 你地先係金主
作者: 霸氣_ChunG    時間: 2019-5-20 15:22

引用:
原帖由 琉璃若花 於 2019-5-20 15:05 發表
呢句又係搞笑既  都唔知個腦生左去邊  又想射波落邊個到阿? 玩暗示阿?  群埋? 一隻BUG圖9   都可以射個波落MH到265777
**侮辱成份**得你地開圖咩 痴線=.=
作者: 琉璃若花    時間: 2019-5-20 15:23

得啦 明咖啦   你地中意射波比人都唔係第1日  
作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 15:38

我都被射到七彩。噴完就此帖關
作者: 醒來夢散了    時間: 2019-5-20 20:38     標題: 回復 56# 的帖子

其實生事者係咪管理員熟人/ 定金主 / 定夾份整死 AOBO架??
唔解決個犯人 係到審D 受害人
真係唔明白
簡單複雜化
作者: 小飛豬    時間: 2019-5-20 21:19

引用:
原帖由 醒來夢散了 於 2019-5-20 20:38 發表
其實生事者係咪管理員熟人/ 定金主 / 定夾份整死 AOBO架??
唔解決個犯人 係到審D 受害人
真係唔明白
簡單複雜化
究竟邊個審邊個?不要作出誹謗中傷,什麼叫係咪管理員熟人/金主?
作者: 醒來夢散了    時間: 2019-5-20 21:21

無肯定句 只係提問 / 疑問
就係唔明白
有晒證據 有人搞事
但不解決犯人
作者: -C.t-    時間: 2019-5-20 21:46

引用:
原帖由 MaN_- 於 2019-5-20 14:32 發表
開post 放圖都唔知邊個流出?吊柒你就睇得咁清楚?
今日金句:lol
作者: 彤彤我愛你    時間: 2019-5-23 16:20

一個二個係到攻擊小飛豬

打機就打機啦

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0