標題: [討論] 玩D98 有條友係咁TK殺曬你D野 咁我為左保障自己 [打印本頁]

作者: 卡位專用    時間: 2018-11-9 23:21     標題: 玩D98 有條友係咁TK殺曬你D野 咁我為左保障自己

TK完殺曬我D野仲要繼續跟住我 咁我TK番佢又卡住佢唔比佢跟住我又有咩問題 詳細情況請睇下圖:
條友一開始就跟住我 咁跟住我冇咩野 最多有事大家有個關照
[attach]265132[/attach]
點知之後就開始玩野喇 起個火諗住卡住我 咁我都心知不妙
[attach]265133[/attach]

之後我就走上去遇到龍穴 咁我去拆下喇 本人鍾意慢慢A 點知條友仲繼續跟住我 算 反正果個位起唔到位 佢吹我唔脹
[attach]265134[/attach]

之後佢諗住整兩架車卡住我 但又卡唔到
[attach]265135[/attach]
打打下龍穴中間就有條龍咬我 咁果陣就走左去搵人求救 之後一段時間再繼續番黎A龍穴 順便見到有小速龍就捉黎用
[attach]265136[/attach]

好喇 正題喇 之後條友就黎料喇 爆左龍穴 我就有多1條細龍同3隻兵 咁我就諗住殺左隻細龍養大我隻大龍喇 之後佢就開始A我隻兵 我心諗
[attach]265137[/attach]

之後佢就殺左我兩隻兵
[attach]265138[/attach]
再殺埋我最後果隻
[attach]265139[/attach]

好喇 咁我諗住 果幾隻兵後期都冇用 我忍佢 反正我隻龍要食屍 點知之後有隻勁過我隻龍嘅速龍守護者 後面仲要黎多幾隻 佢仲要繼續TK
[attach]265140[/attach]
到最後我隻龍終於犧牲左
[attach]265141[/attach]
不過佢都比我起野卡住左 走唔到 卡佢嘅原因我諗唔洗多講喇 睇到以上果D圖 我都係為左自保

之後下面就唔打字喇 睇圖睇下佢講D咩出黎喇 註 : -ju 5 = 投票踢我
[attach]265142[/attach]

[attach]265143[/attach]

[attach]265144[/attach]

[attach]265145[/attach]

[attach]265146[/attach]

[attach]265147[/attach]

最後放上replay等各位慢慢欣賞 同埋希望有人答我 第一行我果句問題 講得岩唔岩先 唔知條友發咩神經
作者: carubaka    時間: 2018-11-9 23:43

唔錯唔錯,用左個幾鍾既心機,終於整到個帖出,已閱。
下下引D 龍咬我,跟住見死不救,個個叫你救我你都冇反應,呢D 係你應得既。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-9 23:56

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-9 23:43 發表
唔錯唔錯,用左個幾鍾既心機,終於整到個帖出,已閱。
下下引D 龍咬我,跟住見死不救,個個叫你救我你都冇反應,呢D 係你應得既。
你都幾好笑下 第一 . 我身上根本冇藥救你

第二 . 你一開始跟住我就起個火卡住我係咩意思 有咩企圖 之後又跟住我 起兩架細車係我格黎又咩心態?你正正常常我會唔救你 ? 我自己去打龍穴 你自己係要死跟埋黎 你唔殺我D野 我都仲有機會殺曬D龍 咁大家有機會一齊走到 你TK果下就預左一齊死喇 係你自己整唔死我惱羞成怒先踢我姐 我覺得我自己搞掂到D龍 但有你呢D隊友係度阻住曬 幾神嘅神手都唔掂喇
自己冇料就賴人唔救 "呢D係你應得既"好似用落你自己度好似好D喎

第三 . 救完你 之後點知你係咪繼續跟住我TK曬我D野直到我死 咁保障自己有咩問題 有你呢種反骨隊友梗係除之而後怏 免得有後患 到時比你整死左咪比你得償所願?
作者: 日堯王    時間: 2018-11-10 00:01

2條友狗咬狗骨
一個就用埋d**粗口**屎英文 一個就tk人爆哂人地d建築
如果我係場主我就2個都踢哂/唔俾入場
繼續食花生先
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 00:03

引用:
原帖由 日堯王 於 2018-11-10 00:01 發表
2條友狗咬狗骨
一個就用埋d**粗口**屎英文 一個就tk人爆哂人地d建築
如果我係場主我就2個都踢哂/唔俾入場
繼續食花生先
唔可以咁樣歧視我D英文架雖然我D英文差 但好努力學緊架
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 00:07

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-9 23:56 發表

你都幾好笑下 第一 . 我身上根本冇藥救你

第二 . 你一開始跟住我就起個火卡住我係咩意思 有咩企圖 之後又跟住我 起兩架細車係我格黎又咩心態?你正正常常我會唔救你 ? 我自己去打龍穴 你自己係要死跟埋黎 你唔殺我D野 我都仲有機會殺曬D龍 咁大家有機會一齊走到 你TK果下就預左一齊死喇 係你自己整唔死我惱羞成怒先踢我姐 我覺得我自己搞掂到D龍 但有你呢D隊友係度阻住曬 幾神嘅神手都唔掂喇
自己冇料就賴人唔救 "呢D係你應得既"好似用落你自己度好似好D喎

第三 . 救完你 之後點知你係咪繼續跟住我TK曬我D野直到我死 咁保障自己有咩問題 有你呢種反骨隊友梗係除之而後怏 免得有後患 到時比你整死左咪比你得償所願?
你好幽默,浪費咁多時間整D 正義L 千字文,自己有一堆黑歷史仲扮義正詞嚴。
淨係第3點已經假,你冇救到,下下搵我檔,個個叫你救我你冇,係格離睇戲,等到我自己翻生。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 00:12

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 00:07 發表

你好幽默,浪費咁多時間整D 正義L 千字文,自己有一堆黑歷史仲扮義正詞嚴。
淨係第3點已經假,你冇救到,下下搵我檔,個個叫你救我你冇,係格離睇戲,等到我自己翻生。 ...
咪講左我冇藥救你 同埋我以前黑歷史又點 唔比我而家正常番 ? 唔係個個好似你咁嘅 認定人一世都唔會改 仲有咩搵你檔 你唔跟住我咪乜事都冇 你跟住我奉指要保你?你仲要一開始係我格黎搞搞陣 整死曬我D野 咁我有能力救你都救唔到喇
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 00:14

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 00:07 發表

淨係第3點已經假,你冇救到,下下搵我檔,個個叫你救我你冇,係格離睇戲,等到我自己翻生。 ...
仲有 唔好意思我一D都唔正義 我打果D野冇證明自己係正義L 你閱讀障礙 ?
作者: 越期待    時間: 2018-11-10 00:15

今次大家都有唔啱,算啦
作者: 痕淡夜舞    時間: 2018-11-10 00:17

G持樓豬, G持G持。
多謝咁多位為vlan論壇帶黎咁多歡樂
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 00:18

引用:
原帖由 痕淡夜舞 於 2018-11-10 00:17 發表
G持樓豬, G持G持。
多謝咁多位為vlan論壇帶黎咁多歡樂
多謝多謝 多謝大家g持

[attach]265150[/attach]
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 00:19

引用:
原帖由 越期待 於 2018-11-10 00:15 發表
今次大家都有唔啱,算啦
玩野呀 我比人搞先 我保護自己都有唔啱?
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 00:24

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 00:12 發表

咪講左我冇藥救你 同埋我以前黑歷史又點 唔比我而家正常番 ? 唔係個個好似你咁嘅 認定人一世都唔會改 仲有咩搵你檔 你唔跟住我咪乜事都冇 你跟住我奉指要保你?你仲要一開始係我格黎搞搞陣 整死曬我D野 咁我有能力救 ...
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=638096
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=638095&extra=page%3D1
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=644046&extra=page%3D4

睇返你D 黑歷史,玩個war3 都要寫論文咁,見到就煩,真係冇你咁有閒情。
直接轉場搞L掂。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 00:27

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 00:24 發表

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=638096
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=638095&extra=page%3D1
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=644046&extra=page%3D4

睇返你D 黑歷史,玩個 ...
咁又係嘅 對住你呢種人 同你講1+1嘅道理都未必聽得明 講黎都曬氣 不過係我問你想唔想開post 你話想嘅 我咪做下好心成全你 而家開左post你自己又話見到就煩 唔覺自己講D野好笑咩?
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 00:30

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 00:27 發表

咁又係嘅 對住你呢種人 同你講1+1嘅道理都未必聽得明 講黎都曬氣 不過係我問你想唔想開post 你話想嘅 我咪做下好心成全你 而家開左post你自己又話見到就煩 唔覺自己講D野好笑咩? ...
但至少而家比 vlan D人知道你玩 D98 係會搞屎棍先 你再係keep住係咁搞人 你遲D咪又係出名 睇你都係要轉AC架喇
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 00:30

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 00:27 發表

咁又係嘅 對住你呢種人 同你講1+1嘅道理都未必聽得明 講黎都曬氣 不過係我問你想唔想開post 你話想嘅 我咪做下好心成全你 而家開左post你自己又話見到就煩 唔覺自己講D野好笑咩? ...
係估唔到打個機,你會用個幾鍾整千字文咁gag姐。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 00:33

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 00:30 發表

係估唔到打個機,你會用個幾鍾整千字文咁gag姐。
唔睇字海咪睇圖 圖同replay都有曬 起碼出個post比其他人認住你 廢事你入人地場搞搞陣 我覺得字海冇問題 而且又唔係話多 係你覺得千字文姐 咁又係嘅 對住整係識搞屎棍嘅人黎講 睇2隻字都已經要頭暈送院治理 明架喇
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 00:34

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 00:30 發表

但至少而家比 vlan D人知道你玩 D98 係會搞屎棍先 你再係keep住係咁搞人 你遲D咪又係出名 睇你都係要轉AC架喇
呢度你比人投訴最多。
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 00:35

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 00:33 發表

唔睇字海咪睇圖 圖同replay都有曬 起碼出個post比其他人認住你 廢事你入人地場搞搞陣 我覺得字海冇問題 而且又唔係話多 係你覺得千字文姐 咁又係嘅 對住整係識搞屎棍嘅人黎講 睇2隻字都已經要頭暈送院治理 明架喇 ...
你唔係心虛點會第3點造假?  
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 00:36

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 00:34 發表

呢度你比人投訴最多。
放心 你繼續好似呢單野咁搞其他人 好快到你
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 00:38

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 00:35 發表

你唔係心虛點會第3點造假?  
唔明心咩虛 第3點解唔做得假設 ? 你第1次未訓低前跟住我起車起火卡我 第2次訓低有人救完你殺曬我D野 我呢個假設好正常 你係咪笑緊自己?
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 00:40

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 00:38 發表

唔明心咩虛 第3點解唔做得假設 ? 你第1次未訓低前跟住我起車起火卡我 第2次訓低有人救完你殺曬我D野 我呢個假設好正常 你係咪笑緊自己?
唔識睇字睇圖喇 睇下第2張同第4張你做緊乜 唔好同人講D車同火唔係你 有replay可以dl落黎睇係咪你架

作者: carubaka    時間: 2018-11-10 00:41

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 00:36 發表

放心 你繼續好似呢單野咁搞其他人 好快到你
係阿,咁你比心機。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 00:44

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 00:34 發表

呢度你比人投訴最多。
不過我諗閣下唔知 不嬲D人好多都吊我當開玩笑 唯有得閣下咁認真以為D人真係吊我姐 算喇 以閣下嘅智力都係分唔清架喇 你繼續覺得D人係吊我就吊我喇
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 12:05

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 00:38 發表

你專L登打個龍穴引龍圍我,但係又唔見你CUT 呢張圖,淨係CUT我事後點點點,
唔好扮晒無辜搏同情啦。 打個機又話要貼vlan又話放group 兇人,
唔講我以為自己返緊工、考緊試,比人捉住咩痛腳死L硬添阿。浪費時間,你比D心機啦。

作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 12:36

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 12:05 發表

你專L登打個龍穴引龍圍我,但係又唔見你CUT 呢張圖,淨係CUT我事後點點點,
唔好扮晒無辜搏同情啦。 打個機又話要貼vlan又話放group 兇人,
唔講我以為自己返緊工、考緊試,比人捉住咩痛腳死L硬添阿。浪費時間,你比D心機啦。 ...
好心你喇 自己搞人先又要惡人先告狀 最好笑係自己整我唔死 發老脾又踢我又同人講我整死你 都唔知邊過想整死邊個先
下圖有曬證據喇 成個replay係曬度 要cap圖比你睇有幾難?

明明我自己一個走去打龍穴先 係你無喇喇跟埋黎 仲要係我格黎起兩架車 係咩心態?
[attach]265153[/attach][attach]265154[/attach]

[attach]265155[/attach]
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 12:40

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 12:05 發表

唔講我以為自己返緊工、考緊試,比人捉住咩痛腳死L硬添阿。浪費時間,你比D心機啦。 ...
引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 12:36 發表

好心你喇 自己搞人先又要惡人先告狀 最好笑係自己整我唔死 發老脾又踢我又同人講我整死你 都唔知邊過想整死邊個先
下圖有曬證據喇 成個replay係曬度 要cap圖比你睇有幾難?

明明我自己一個走去打龍穴先 係你無喇喇 ...
9唔搭8,講緊事前行上去果陣,你專登打個龍穴引龍出來咬我,D手腳污糟到呢,仲係度扮無辜。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 12:46

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 12:40 發表
9唔搭8,講緊事前行上去果陣,你專登打個龍穴引龍出來咬我,D手腳污糟到呢,仲係度扮無辜。 [/quote]
果然有番咁上下智力 連D98點玩都未知 我就係知個龍穴唔出龍先慢慢打 唔明咩9唔搭8 唔識同你呢種咁高智力嘅人講野 成個replay係曬度 講乜手腳污糟 你覺得我係咁你咪自己dl個replay cap番圖比人睇 不過算喇 以你咁嘅人 一陣又話煩 又話我連replay都改到架喇 可能你連replay都未識點dl落黎睇 真係多謝你咁睇得起我
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 12:48

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 12:40 發表

9唔搭8,講緊事前行上去果陣,你專登打個龍穴引龍出來咬我,D手腳污糟到呢,仲係度扮無辜。
引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 12:46 發表

果然有番咁上下智力 連D98點玩都未知 我就係知個龍穴唔出龍先慢慢打 唔明咩9唔搭8 唔識同你呢種咁高智力嘅人講野 成 ...
[/quote]

真係天才黎,講緊第2個龍穴阿,自己平時手引太污糟,做完都唔記得。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 12:51

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 12:48 發表

果然有番咁上下智力 連D98點玩都未知 我就係知個龍穴唔出龍先慢慢打 唔明咩9唔搭8 唔識同你呢種咁高智力嘅人講野 成 ...
[/quote]

真係天才黎,講緊第2個龍穴阿,自己平時手引太污糟,做完都唔記得。 ... [/quote]
你仲天才喇 果場我淨係打過一個龍穴 你就無喇喇自己作個龍穴出黎
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 12:54

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 12:51 發表

你仲天才喇 果場我淨係打過一個龍穴 你就無喇喇自己作個龍穴出黎 ...
做完D 那渣野在先,仲可以扮無扮無辜搏同情,笑料。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 12:54     標題: 回復 30# 的帖子

我應該知你講咩引龍打埋黎 應該係打打下龍穴有隻龍走埋黎打我地 嘩你都幾好野 電腦隨機整隻野黎追我地 你反而係怪我引龍打你 ? 不如你話點解個場主開場引你入去死 ?
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 12:56

仲有D咩歪理 ? 繼續講埋落去喇 我又唔怕同你繼續嘈 反正等多D人知你係點嘅人仲好 等D人做個警惕
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 12:59

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 12:56 發表
仲有D咩歪理 ? 繼續講埋落去喇 我又唔怕同你繼續嘈 反正等多D人知你係點嘅人仲好 等D人做個警惕
做完D 那渣野唔認,唯有靠扮懵囉。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 13:02

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 12:59 發表

做完D 那渣野唔認,唯有靠扮懵囉。
講緊自己 ? 起火起車卡我同TK殺曬我D兵同龍 對你黎講算唔算那渣野 ? 定係對你黎講呢兩樣先係做緊正義嘅野 救人先係那渣?
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 13:12

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 13:02 發表

講緊自己 ? 起火起車卡我同TK殺曬我D兵同龍 對你黎講算唔算那渣野 ? 定係對你黎講呢兩樣先係做緊正義嘅野 救人先係那渣?
行上果陣,你中途打個龍穴引龍咬我,做埋D 低裝野,
唯有扮懵講第2個龍穴扮無辜啦。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 13:20

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 13:12 發表

唯要扮懵講第2個龍穴扮無辜啦。
cap多幾張圖比你睇下發生咩事 同埋你自己做埋D咩好事先再講歪理喇好嗎?

係D電腦隨機郁D龍上黎打我地 唔知你咩思維覺得我引到D龍打你
[attach]265156[/attach]

[attach]265157[/attach]

[attach]265158[/attach]

之後我開技 殺左隻毒龍 我招技係變身4隻異形 跟住你就執曬D蛋自己養 咁都算 反正我唔一定有用
你就起D蛋係路口位 唔知又有居心 因為我有兩隻異形打緊上面D速龍
[attach]265159[/attach]

[attach]265160[/attach]

之後又有隻龍 電腦隨機郁上黎 打我地 又係唔知你咩思維 定係你覺得我神到識控制電腦搵龍打你喇
[attach]265161[/attach]

[attach]265162[/attach]

你睇下你之後做D乜 整兩架車塞住條路
[attach]265163[/attach]

之後比龍打 就抵死喇 之後仲可以天馬行空到我引龍打你
[attach]265164[/attach]

[attach]265165[/attach]
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 13:23

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 13:20 發表
引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 13:12 發表

唯有扮懵講第2個龍穴扮無辜啦。
cap多幾張圖比你睇下發生咩事 同埋你自己做埋D咩好事先再講歪理喇好嗎?

係D電腦隨機郁D龍上黎打我地 唔知你咩思維覺得我引到D龍打你
cap黎cap去都係9唔搭8,人地講A你講B扮懵。
作者: Azolto    時間: 2018-11-10 13:25

總之兩個都抵死
食花生食得真開心
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 13:30

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 13:23 發表

cap黎cap去都係9唔搭8,人地講A你講B扮懵。 ... [/quote]
你真係**侮辱成份**得可以 成張地圖由你起火果個位置到行上黎果條路線 除左得1個龍穴 根本無其他龍穴係度 唔知你作D乜野龍穴出黎

一開始我地個位
[attach]265166[/attach]

所有龍穴所在位置同埋我地行上黎嘅路線
[attach]265167[/attach]
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 13:43

你條死傻仔 連人都認錯 唔怪得喇 你自己睇下面果幾張圖喇

頭果兩張圖就係我同你一開始嘅位置 之後唔該你分清楚 最後果兩張圖喇 唔好話我唔提你 時間一樣架 我係下面 你係上面 點樣打龍穴引龍打你呀 ? 飛雷神定瞬間轉移呀 ?
[attach]265168[/attach]

[attach]265169[/attach]

[attach]265170[/attach]

[attach]265171[/attach]
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 13:51

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 13:30 發表

你真係**侮辱成份**得可以 成張地圖由你起火果個位置到行上黎果條路線 除左得1個龍穴 根本無其他龍穴係度 唔知你作D乜野龍穴出黎

一開始我地個位

...
岩岩睇返 replay,原來我認錯人,原來一開波想引龍咬我果個係青色,真係唔好意思,一場誤會,怪錯左你。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 13:56

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 13:51 發表

岩岩睇返 replay,原來我認錯人,原來一開波想引龍咬我果個係青色,真係唔好意思,一場誤會,怪錯左你。
講左成5頁先肯睇replay錯D咩 你都幾好野喇 唔睇字唔睇圖都睇下replay喇 無喇喇係度搞9我 唔知你真傻都假痴 入場係玩人定玩game多 同埋人地打龍穴未必係想引龍咬你 係你自己抵死跟住人姐 仲要整完我唱我話我整死你先 又投票踢我 你真係西利
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 14:00

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 13:56 發表

講左成5頁先肯睇replay錯D咩 你都幾好野喇 唔睇字唔睇圖都睇下replay喇 無喇喇係度搞9我 唔知你真傻都假痴 入場係玩人定玩game多 同埋人地打龍穴未必係想引龍咬你 係你自己抵死跟住人姐 仲要整完我唱我話我整死你先 ...
我諗住呢條友仔又引龍咬我,又野野搵我檔,人地叫佢救都唔應機,所以先報仇,
原來係兩個人黎,兩樣衰野除2,罪不致死,誤判了〝累你晒咁多心機出文,十分抱歉。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 14:03

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:00 發表

我諗住呢條友仔又引龍咬我,又野野搵我檔,人地叫佢救都唔應機,所以先報仇,
原來係兩個人黎,兩樣衰野除2,罪不致死,誤判了〝累你晒咁多心機出文,十分抱歉。 ...
文盲加色盲建議睇睇醫生
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 14:05

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:00 發表

原來係兩個人黎,兩樣衰野除2,罪不致死,誤判了〝累你晒咁多心機出文,十分抱歉。 ...
引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:03 發表

文盲加色盲建議睇睇醫生
車,點錯相好奇阿,E+打機炸,唔係返工考試阿,唔好係度煞有介事放vlan 兇人。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 14:06

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:05 發表
車,點錯相好奇阿,E+打機炸,唔係返工考試阿,唔好係度煞有介事放vlan 兇人。 [/quote]
你睇番replay喇 係我問你洗唔洗開post 你自己話開架 而家開左post又話我放係vlan兇人 你連智力都有問題喎先生
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 14:08

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:05 發表

車,點錯相好奇阿,E+打機炸,唔係返工考試阿,唔好係度煞有介事放vlan 兇人。
引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:06 發表

你睇番replay喇 係我問你洗唔洗開post 你自己話開架 而家開左post又話我放係vlan兇人 你連智力都有問題喎先生 ...
你問人洗唔洗放上vlan 咪即係兇人囉聰明。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 14:10

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:08 發表
你問人洗唔洗放上vlan 咪即係兇人囉聰明。 [/quote]答番我問題先喇 咁你係咪答過我開咪開 ? 答過係 咁我做好心幫下你姐 點算兇人 ? 係你角度或者係嘅
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 14:12     標題: 回復 49# 的帖子

至少呢個post比你知道 亂屈人同埋搞9人係有後果 有D人係唔應該比你搞嘅 除非係比人搞先 例如你搞9我先 咁咪有呢單野發生
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 14:19

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:12 發表
至少呢個post比你知道 亂屈人同埋搞9人係有後果 有D人係唔應該比你搞嘅 除非係比人搞先 例如你搞9我先 咁咪有呢單野發生
唔好屈咁難聽,我講既係事實,只係兩單野認錯同一個人做。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 14:24     標題: 回復 51# 的帖子

算吧喇好嗎 ?  我唔明我有咩衰野做過 有龍打我地 我又開技幫你殺 第一次有龍追我地 你又塞住條路想一齊死 你話我唔救你 我講左N次喇 話左冇藥救 有龍搵你擋 ? 睇下第37回覆果幾張圖先再諗下有冇面講呢句喇
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 14:27

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:24 發表
算吧喇好嗎 ?  我唔明我有咩衰野做過 有龍打我地 我又開技幫你殺 第一次有龍追我地 你又塞住條路想一齊死 你話我唔救你 我講左N次喇 話左冇藥救 有龍搵你擋 ? 睇下第37回覆果幾張圖先再諗下有冇面講呢句喇 ...
你算吧啦,係隻game入面個個叫你又唔應機,又野野搵我檔,係我條屍附近行黎行去等我復活,
一開始引龍咬我果單係第2個,呢單係你,冇講錯。

作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 14:28

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:27 發表

你算吧啦,係隻game入面個個叫你又唔應機,又野野搵我檔,係我條屍附近行黎行去等我復活,
一開始引龍咬我果單又第2個,呢單係你,冇講錯。
冇藥救呀吊你 識唔識字呀?
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 14:30

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:28 發表

冇藥救呀吊你 識唔識字呀?
你係呢度講有咩用,隻GAME入面個個叫你唔出聲。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 14:31

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:27 發表

講呢句前不如問下自己係我身邊做過D咩先喇?點解我D野會死 點解我走唔到
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 14:32

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:30 發表

你係呢度講有咩用,隻GAME入面個個叫你唔出聲。
佢地無知唔知我無藥 咁我玩緊唔得閒應佢地 驚打字死好正常姐 唔通個個叫我都要應 ?
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 14:32

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:31 發表
引用:

講呢句前不如問下自己係我身邊做過D咩先喇?點解我D野會死 點解我走唔到
我講緊係事件既因,你講既係果。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 14:34

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:32 發表

我講緊係事件既因,你講既係果。 [/quote]
咁就問番自己點解要跟住我一開始起火卡我喇 ?
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 14:34

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:32 發表

佢地無知唔知我無藥 咁我玩緊唔得閒應佢地 驚打字死好正常姐 唔通個個叫我都要應 ?
車,個個叫你唔應,係我條屍附近行黎行去,
又咁唔好彩我認錯之前引龍咬我既係你,你咁樣好難怪唔會令人誤會你GA。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 14:35

都係果句喇 你簡人跟  人地未必奉指要保你 何況我已經有開技變身幫左你一次 之後你仲要繼續做埋D on 9野 抵死無得賴喇
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 14:37

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:34 發表

車,個個叫你唔應,係我條屍附近行黎行去,
又咁唔好彩我認錯之前引龍咬我既係你,你咁樣好難怪唔會令人誤會你GA。
咁呢樣就係閣下智商問題喇 玩家有字有顏色都認錯
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 14:39

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:34 發表

咁就問番自己點解要跟住我一開始起火卡我喇 ?
第1,我冇卡你,第2我講既引龍咬我果個人係更早既事。
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 14:41

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:35 發表
都係果句喇 你簡人跟  人地未必奉指要保你 何況我已經有開技變身幫左你一次 之後你仲要繼續做埋D on 9野 抵死無得賴喇
人地講A 既原因,你又講B,講鬼講馬咩。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 14:42

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:39 發表

第1,我冇卡你,第2我講既引龍咬我果個人係更早既事
咁呢個擺明係你自己問題喇 你仲問番我個原因?你都話自己認錯人 仲可以賴落我度?
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 14:43

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:42 發表

咁呢個擺明係你自己問題喇 你仲問番我個原因?你都話自己認錯人 仲可以賴落我度?
E+咪澄清返引龍果個人唔係你囉,仲邊有賴呢樣野落你到阿,成日係度扮受害者,咁少事係度用vlan 兇人,煩唔煩?
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 14:45

答我先喇 成日話我唔救你 你起番身果下之後果段時間 你做過D乜呀 ? 唔記得睇番一開始果D圖架 點解我D兵同龍會死曬架 ? 你係有心生存會想整死悶隊友D 人?
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 14:47

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:45 發表
答我先喇 成日話我唔救你 你起番身果下之後果段時間 你做過D乜呀 ? 唔記得睇番一開始果D圖架 點解我D兵同龍會死曬架 ? 你係有心生存會想整死悶隊友D 人? ...
都話因為兩個原因先報仇,E+ 講緊因阿,你要講結果你仲off9啦,卡9死我再A死我,你又發表下丫。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 14:49

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:47 發表

都話因為兩個原因先報仇,E+ 講緊因阿,你要講結果你仲**侮辱成份**啦,卡9死我再A死我,你又發表下丫。
學番你個因 因為你一開始整火整車想卡死我 同埋又TK我D野 咁我保障自己又有咩問題 ?
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 14:51

整我唔死又發老脾踢我唱我 姐係你打字踢我係隻game度唱我就得 我問番你需唔需要開post比人睇下發生下咩事就唔得? 開個post比人睇下咩事就話兇你 西9利
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 14:52

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:49 發表

學番你個因 因為你一開始整火整車想卡死我 同埋又TK我D野 咁我保障自己又有咩問題 ?
咁你要起因,自己loop返啦。要交代都交代完,起因一場誤會。
你係要講到人罪孽深重,打個機姐大佬,你煩唔煩阿。
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 14:53

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:51 發表
整我唔死又發老脾踢我唱我 姐係你打字踢我係隻game度唱我就得 我問番你需唔需要開post比人睇下發生下咩事就唔得? 開個post比人睇下咩事就話兇你 西9利 ...
因為之前既起因,我只係A你幾隻兵報仇算L數,你就A到我變鬼魂,你過唔過份阿。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 14:54

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:52 發表

咁你要起因,自己loop返啦。要交代都交代完,起因一場誤會。
你係要講到人罪孽深重,打個機姐大佬,你煩唔煩阿。
我有講你罪孽深重 ? 我淨係按你要求開個post炸喎 唔好成日無中生有喇 定係你有妄想症?
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 14:56

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:54 發表

我有講你罪孽深重 ? 我淨係按你要求開個post炸喎 唔好成日無中生有喇 定係你有妄想症?
係鬼我要求咩,你自己兇人話係咪要VLAN 開POST,唔係我問你先既,天才。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 14:56

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:53 發表

因為之前既起因,我只係A你幾隻兵報仇算L數,你就A到我變鬼魂,你過唔過份阿。
無計喇 見到你前果幾單野 唔整到你死 容乜易我自己遲早比你整死 你死好過我死喇 反正你根本都唔係想生存 你係想整死我 如果唔係點解整死曬我D野?
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 14:56

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 14:56 發表

係鬼我要求咩,你自己兇人話係咪要VLAN 開POST,唔係我問你先既,天才。
咁你自己都答好喇 天才
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 14:57

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:56 發表

咁你自己都答好喇 天才
你唔好講到我要求先丫,你兇人先唔通我話唔好咩。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 14:58

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:51 發表
整我唔死又發老脾踢我唱我 姐係你打字踢我係隻game度唱我就得 我問番你需唔需要開post比人睇下發生下咩事就唔得? 開個post比人睇下咩事就話兇你 西9利 ...
吊你答番我呢個問題先喇 係咪你係隻game做乜都得 我就做乜都唔得呀 大佬?
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 15:00

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 14:58 發表

吊你答番我呢個問題先喇 係咪你係隻game做乜都得 我就做乜都唔得呀 大佬?
咁E+咪澄清左囉,我講既有D 係基於事實,有D 睇返replay 係誤會,你仲想點阿?
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 15:03

自己誤會左仲要搞人 仲要整唔死我係度發顛打字踢我同唱我話我搞你先 ? 你自己覺得有玩家引龍打你 你都反擊搞番我喇 (起火起車卡死我殺9曬我D野) 咁你咁樣搞我我整番死你又有咩問題呀 定係你本人覺得只有你搞人就得 人地反擊番你就唔得呀?
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 15:06

我都講左好多次 問你需唔需要開post唔係兇你 係比人地睇發生咩事 只不過係你個角度睇係兇你姐 因為你覺得自己做左衰野 所以你咪認為我係開post兇你囉 你唔係身有屎又點會覺得我開post係兇你呀?
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 15:06

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 15:03 發表
自己誤會左仲要搞人 仲要整唔死我係度發顛打字踢我同唱我話我搞你先 ? 你自己覺得有玩家引龍打你 你都反擊搞番我喇 (起火起車卡死我殺9曬我D野) 咁你咁樣搞我我整番死你又有咩問題呀 定係你本人覺得只有你搞人就得  ...
又要Loop? 只係一單誤會。其他係事實。
野野搵我檔龍,死左個個叫你唔應機,係我條屍附近行黎行去,呢D 係事實。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 15:09     標題: 回復 82# 的帖子

同你講黎都曬氣 反正D人睇完個post都知你係咩人 你上面果D問題以上回覆都有答案 我唔會再答
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 15:11

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 15:09 發表
同你講黎都曬氣 反正D人睇完個post都知你係咩人 你上面果D問題以上回覆都有答案 我唔會再答
根本就浪費時間,轉場啦煩
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 15:15

係唔明你呢種人思想姐 明明自己誤會完人 可以道完個歉仲可以繼續吊番我轉頭 果然歪理 自己都講到明係一開始自己問題 然後去到中段打我唔死就話點解我要整死你之類 然後又loop番去話係自己誤會 又道多次歉 無所謂 你想玩咪繼續玩落去 反正個post個原意係比人睇發生咩事同埋比人知你係點嘅人姐
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 15:16

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 15:15 發表
係唔明你呢種人思想姐 明明自己誤會完人 可以道完個歉仲可以繼續吊番我轉頭 果然歪理 自己都講到明係一開始自己問題 然後去到中段打我唔死就話點解我要整死你之類 然後又loop番去話係自己誤會 又道多次歉 無所謂 你 ...
我道歉係認錯引龍果個係你炸,第2單冇話錯你GA,我只係比返少少程罰你,你A到我變鬼魂。最憎人兇人放上vlan,講黎講場咁少事,你係要講到人罪該萬死先肯收手,咪煩啦唔該。

作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 15:20

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 15:16 發表

我道歉係認錯引龍果個係你炸,第2單冇話錯你GA,我只係比返少少程罰你,你A到我變鬼魂。
第2單極其量你只可以話我冇救你 咁你自己唔睇我身上有冇藥救你都係你問題 同埋都講左D人叫我未必得閒應
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 15:22

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 15:16 發表

我道歉係認錯引龍果個係你炸,第2單冇話錯你GA,我只係比返少少程罰你,你A到我變鬼魂。
更何況你睇得自己太高 我需要你幫我擋龍咩 ? 你係咁西利就唔會訓低喇 又唔需要我變身幫你清龍喇
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 15:23

replay都見到曬你有幾勁喇 自己有補血又食唔切 訓低就賴人唔救你 笑死人咩 ?
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 15:25

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 15:20 發表

第2單極其量你只可以話我冇救你 咁你自己唔睇我身上有冇藥救你都係你問題 同埋都講左D人叫我未必得閒應
極乜其量,放得上vlan 小事都可以講到你黑暗過墨水阿。
個個叫你應都唔應,係我條屍附近行黎行去,之前又講埋D 白痴英文,呢條友肯定有心玩野啦。
作者: kenwu123    時間: 2018-11-10 15:27

carubaka青山出黎
同之前個無撞逼害差唔多
精神有問題
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 15:46

引用:
原帖由 kenwu123 於 2018-11-10 15:27 發表
同之前個無撞逼害差唔多
精神有問題
我知 咁佢咁想玩落去 我咪陪下佢囉 反正佢越講得多歪理 D人就越清楚佢係咩人
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 15:50

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 15:46 發表

我知 咁佢咁想玩落去 我咪陪下佢囉 反正佢越講得多歪理 D人就越清楚佢係咩人
咁你咪比D 心機囉。
記住要形容到我黑暗D,咁先夠罪大惡極,到時我仲點係vlan立足,放埋上group,吞埋上法庭,諗起都慘。

作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 15:50

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 15:25 發表

極乜其量,放得上vlan 小事都可以講到你黑暗過墨水阿。
個個叫你應都唔應,係我條屍附近行黎行去,之前又講埋D 白痴英文,呢條友肯定有心玩野啦。 ...
智商果然有問題 又loop番 睇番57個回覆喇 咪答左你 至於講D白痴英文 咁你當我係魔獸打唔到中文 英文差唔可以咩 ? 定係你本人覺得打唔到中文 英文差嘅人唔應該打字 如果係 以你咁嘅思維 某D能力較差嘅人唔應該生存係世上喇 例如我讀書勁過你 咁你係咪可以消失 ?
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 15:52

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 15:50 發表

咁你咪比D 心機囉。
記住要形容到我黑暗D,咁先夠罪大惡極,到時我仲點係vlan立足,諗起都慘。
根本係你個人自己有問題先 你好人好姐我做咩做喇喇要搞你 係你自己挑釁我先 然後又話自己係誤會扮無辜 一句唔好意思大曬
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 15:55

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 15:52 發表

根本係你個人自己有問題先 你好人好姐我做咩做喇喇要搞你 係你自己挑釁我先 然後又話自己係誤會扮無辜 一句唔好意思大曬
又講返起因阿,咁又要LOOP返去前面囉,格一頁又LOOP一次扮可憐,咁先顯得我邪惡阿。
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 15:57

引用:
原帖由 kenwu123 於 2018-11-10 15:27 發表
同之前個無撞逼害差唔多
精神有問題
其實holybok正常好多 因為佢搞9完我 有時得(整到我死)有時唔得(佢死) 起碼佢唔會唱衰我加踢我 所以有時同佢玩無咩所謂 最多果場咪RE場或者走場
作者: carubaka    時間: 2018-11-10 15:59

引用:
原帖由 卡位專用 於 2018-11-10 15:57 發表

其實holybok正常好多 因為佢搞9完我 有時得(整到我死)有時唔得(佢死) 起碼佢唔會唱衰我加踢我 所以有時同佢玩無咩所謂 最多果場咪RE場或者走場
我唱左你乜野,的確係你A死我,起因又要LOOP返去前面了,又係機會小事化大了。

作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 16:01

引用:
原帖由 carubaka 於 2018-11-10 15:55 發表

又講返起因阿,咁又要LOOP返去前面囉,格一頁又LOOP一次扮可憐,咁先顯得我邪惡阿。
得喇得喇 我搞到你誤會左我 係我問題 你冇問題得未 ? 我開post解釋番發生咩事扮可憐好未 ? 你完全唔邪惡 你只不過係誤會左我係引龍打你 之後你想報仇搞我 但又搞唔死我 又踢我又爆粗唱我 但完全冇問題 因為你係carubaka 做咩都冇問題 我驚比你整死 反擊番你整死番你就一定有問題好未 因為我唔係你 我做咩都衰嘅 如果我係你就做咩都無問題喇
作者: 卡位專用    時間: 2018-11-10 16:03

你同個場主講話我A 9你唔係唱我 ? 又唔見你同佢講 : 其實我之前整死曬佢D野呀 所以佢咪同我鬥A囉
[attach]265172[/attach]

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0