標題: [討論] LTD趣事 [打印本頁]

作者: 100蚊1Q    時間: 2018-7-14 22:41     標題: LTD趣事

話說我同紅2家由7/8波開始留木因為見到藍同紫又**侮辱成份**9咁五留木 就睇下佢地想玩到幾時
佢地一日五留木 我地都五會出木
明明可以7波/14波GG既場
又叫左對面留木 結果對面留頭出木出到落尾
28尾好似已經彈左3件
我同紅由3-5K木留**粗口**到10萬木
作者: 肥文的貓貓    時間: 2018-7-15 02:30

唔留木有咩問題??????
作者: 逆天修羅    時間: 2018-7-16 21:42

引用:
原帖由 肥文的貓貓 於 2018-7-15 02:30 發表
唔留木有咩問題??????
睇你咁講應該係新手 我認真答一答你 呢隻GAME既核心玩法 係鬥殺國王 並唔係鬥肥鬥高收入 一般情況木量 11/12 夠17000~20000 13/14夠27000~35000木 基本上都係守唔住 得小數組合守到 你出晒收入 人地一直留木留落去 比人農到4萬木以上 任你再神兵都係GG 唔留都得既 但我可以講 對住識玩既 玩10場輸足10場
作者: 肥文的貓貓    時間: 2018-7-16 22:09

引用:
原帖由 逆天修羅 於 2018-7-16 21:42 發表

睇你咁講應該係新手 我認真答一答你 呢隻GAME既核心玩法 係鬥殺國王 並唔係鬥肥鬥高收入 一般情況木量 11/12 夠17000~20000 13/14夠27000~35000木 基本上都係守唔住 得小數組合守到 你出晒收入 人地一直留木留落去  ...
我玩緊1倍怪LTD果陣你毛都未出啦場場都玩留木 基本上10場有10場都14 16GG 咁17-35有咩意思?
作者: 逆天修羅    時間: 2018-7-16 23:49

引用:
原帖由 肥文的貓貓 於 2018-7-16 22:09 發表

我玩緊1倍怪LTD果陣你毛都未出啦場場都玩留木 基本上10場有10場都14 16GG 咁17-35有咩意思?
1.28/1.31定係之後既1.50? X1我都玩過 X1同X3怪都係收入至上 99怪就係鬥留木鬥快G人 你唔G人就係比人GG 所以我都覺得宜加D版本唔平衡 但玩法係咁都無計.. 但係你又唔駛咁串既 我都係同你講下99怪既玩法o者
作者: jasonwong0807    時間: 2018-7-17 10:03

黎玩HTD喇
留唔留木都可以鸁
作者: sTaR小夏娜    時間: 2018-7-17 16:23

唔通個個都識玩咩
war3已經開始走下坡架啦
你地又要插新手唔留木又乜叉人地
想試圖個D新手真係慘
ps我都係新手,唔好插

作者: 逆天修羅    時間: 2018-7-17 16:46

引用:
原帖由 jasonwong0807 於 2018-7-17 10:03 發表
黎玩HTD喇
留唔留木都可以鸁
wowJ神哥o_o 家陣以前班友仲有無玩 宜加多左好多亂罵人既傻仔 基本上場場玩HTD都有 一走怪就係咁話人廢廢廢... 然後GG左就係度罵隊友...可能暑假來了小學中學生放假 但無理由 WAR3得返D老野先玩HELL版玩法唔同 理論上兩邊識玩 HELL版係好難GG  過到8關多數都會狗到去30後先分勝負 一場玩個幾鍾唔係人人頂得順

作者: SalvationA    時間: 2018-7-17 19:28

想人配合你請開FD場
作者: 100蚊1Q    時間: 2018-7-17 23:07     標題: 回復 2# 的帖子

照你咁講 場場五留木 不如走去單機算啦
作者: 100蚊1Q    時間: 2018-7-17 23:08

先五講LTD 有人話你玩守女好勁

作者: 比特    時間: 2018-7-21 00:14     標題: 自認高手的人仕

100蚊1Q<-- 請回復 FIRST:我自認唔係高手***
同佢玩果陣時 問佢守唔守到4路 要唔要留王比佢(我新坦木)跟住佢就話睇小佢 不停咁X我 到10果時我就好自然咁留錢 諗住比多幾隻王佢肥 點知佢就崩左! 搞到11都守唔到~ 正路守10就守埋11 14 佢就唔係既 爆到7/11 搞到第11波得我1個玩木既守到  跟住就崩哂 最後佢仲講到自己冇錯咁!!!

作者: 比特    時間: 2018-7-21 00:19

好 我唔係話你d咩 係人都有錯 下次自認高手前 就睇下你自己有冇可能失手 你掉番轉角度諗都火啦 係咪?

作者: 比特    時間: 2018-7-21 00:20

之後我都想好聲好氣同你講 點知你係咁踢我 我先至係你個po到講野
作者: jasonwong0807    時間: 2018-7-21 09:19

引用:
原帖由 逆天修羅 於 2018-7-17 16:46 發表
wowJ神哥o_o 家陣以前班友仲有無玩 宜加多左好多亂罵人既傻仔 基本上場場玩HTD都有 一走怪就係咁話人廢廢廢... 然後GG左就係度罵隊友...可能暑假來了小學中學生放假 但無理由 WAR3得返D老野先玩HELL版玩法唔同 理 ...
傻仔唔係成日有 但點都有時會有, 避唔到
金魚神幾時番黎carry我地
作者: FM101    時間: 2018-7-21 12:33     標題: 回復 14# 的帖子

其實,人地由1關開始留到11關,
合守目的就係幫你地拖怪守 11-14,
合守11-16守唔到, 好**粗口**閒。
佢串你或者佢有錯,
但走怪唔代表咩野。
唔好拉埋一齊講。
合守目的唔係為守曬,
係為幫2家單守拉怪。
作者: 比特    時間: 2018-7-21 13:38

我淨係知食得王既就預左守埋11 拉怪同守11有咩衝突? 唔係食王果個守唔通爆木既守??? 另外我都講左 (好 我唔係話你d咩 係人都有錯 下次自認高手前 就睇下你自己有冇可能失手 你掉番轉角度諗都火啦 係咪?) <---FM101有冇睇清楚? E個係重點!

作者: 100蚊1Q    時間: 2018-7-21 23:28

咁掉番轉個角度去諗啦 人地由頭留**粗口**到落尾 我比你大坦守10食**粗口**哂D王 咁又點
你好似冇**粗口**諗**粗口**到個問題就系 比盡你1排大坦 你都守5到11 你都識講守10既要守王+11-14
你自己大坦 咁其他沖木既冇戰力 人地攻11 成萬幾2萬木既 你守到自己你覺得你會守到埋其他3家?3家穿 過100隻怪一定卡兵 到時你守到得大坦 都系守5住 蛇女10後廢
仲有我地合守有合守既好處 守埋10走戈隻王算系D咩
再講多樣野 就算人地5系由頭留**粗口**到落尾11出
人地光子你覺得你仲有機會見到10?
經就無謂多講啦 觀念有問題咁就系咁先
作者: 比特    時間: 2018-7-22 01:16

開波留木就一定守唔到? 你上小D木咪得LO! 龍英點會守唔到呀先生? 你地起得好小小守埋我都仲得啦! 對面又唔係光子OR尸! 合守合到你地分開哂同單守冇分別! 你自己睇多次REPLAY啦!

姐係咁 我重點係話你你  (好 我唔係話你d咩 係人都有錯 下次自認高手前 就睇下你自己有冇可能失手 你掉番轉角度諗都火啦 係咪?)  <---講到口臭 我都唔明點解你可以又失手 又串... 你係咪思覺失調?

正正常常輸1場點會係你個PO到話你 好得閒? 平時我見人崩係咩都唔講 只會提下佢起咩好D 係你ED串77既先會話你 真係火都爆!!!
作者: 比特    時間: 2018-7-22 01:26

BTW:另外我幾時有話比王我食就守到? 你分析咁多做咩野@@ 諗足一日就係想講ED野... 我都真係服左你 係人都知新坦守唔到11加啦!! 講到自己對E隻GAME好有見識咁 食屎啦你
作者: 比特    時間: 2018-7-22 01:39     標題: 回復 18# 的帖子

(人地光子你覺得你仲有機會見到10?)<--- 你自己睇多次REPLAY先啦! 對面冇光子! 訓醒未呀? 光子點會ROUND ROUND咁快就完? 睇對面有冇1野冇哂D怪都知啦...我都信ED咁基本既野你都知既 可能你認錯第2場 姐係你場場都比人X 都唔知咩事?仲覺得係人地問題?
作者: 100蚊1Q    時間: 2018-7-22 11:00

點都好啦 同垃圾講野講完都系哂氣 對牛彈琴
作者: 100蚊1Q    時間: 2018-7-22 11:06

其實你應該搵醫生check下你個腦其實有冇問題先
作者: 比特    時間: 2018-7-22 15:23

人小小認柒左咪算 我重點唔係話你操作上有咩做得唔岩 馬後炮係人都識 走王+守唔到11有幾閒?
我係話你 (好 我唔係話你d咩 係人都有錯 下次自認高手前 就睇下你自己有冇可能失手 你掉番轉角度諗都火啦 係咪?)  <---講到口臭啦 要我講幾多次 你先明個重點呀? 眼殘哥!
你話由開波草到11係冇可能守到<-- 我先同你講經 用下你個腦啦 傻西
作者: 100蚊1Q    時間: 2018-7-22 15:59

學你話啦 人柒少少就認左佢啦 同你講咁多都無謂
作者: 比特    時間: 2018-7-22 16:39

算 你睇唔清楚我講咩就算 我真係唔明你點解可以串完人 跟住自己玩到屎咁 都仲可以話其他人唔岩 完全覺得自己冇錯... 我真係服Q左你
作者: MC_平    時間: 2018-7-25 00:31

:lol:lol:lol@@
作者: 100蚊1Q    時間: 2018-7-25 01:11     標題: 回復 27# 的帖子

:P :P :P

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0