標題: [原創] 垃圾leekaho1818 [打印本頁]

作者: cok_l    時間: 2017-11-20 03:04     標題: 垃圾leekaho1818

你坦克唔起蛇女叫守10
到8我都叫你起你玩野仲好意思吊我?
作者: cok_l    時間: 2017-11-20 03:08

到8關我仲叫你起英你唔起?10關你乜9英都冇叫守10??
作者: leekaho1818    時間: 2017-11-20 03:18

冇蛇女守唔到10? 你咩思想 乖啦小丑 唔係你係第5波開始係到嘈 我一早停木出番D正常野 我原本諗住4坦克加小怪係前面頂咪算 點知你吠足成場 咁咪第10波睇你CARRY 囉 但你又CARRY唔起 咁你又要扮神手 咁咪比你個小丑威下囉.
作者: leekaho1818    時間: 2017-11-20 03:19

咪原來一定要坦克加蛇女? 我自己想留隻英黎玩回魔 後面玩EC唔得? 搞笑 4坦加某D小怪係前面頂都夠守啦 唔識咪係到學人扮神手 一定要蛇女先玩到  威啦小丑88
作者: leekaho1818    時間: 2017-11-20 03:20

同你講LTD 係有變化 唔係一定要坦克加蛇女 我唔信有1隻九頭蛇係前面坦傷 加後面有坦克唔夠守 呢隻遊戲唔係得一種玩法咖 有唔同變化咖 唔好出黎扮神手啦 小丑
作者: leekaho1818    時間: 2017-11-20 03:21

小丑之後你想點嘈我都唔想理你 反正你都係出黎表演自己有幾無知 有幾小丑
作者: cok_l    時間: 2017-11-20 04:11

笑死你到10都係得3架坦守10???
變化????你10都過唔到???變化?????
我一早話我木我CARRY咩?
我講一句叫你起蛇女你就失控??你精神有問題??
44呀傻仔廿幾隻王你得3架坦守到?????wtf?
仲有係你叫守10冇人迫你你到9叫唔守又我錯????
作者: cok_l    時間: 2017-11-20 04:13

係到講變化你基本功都冇講春變化??
作者: cok_l    時間: 2017-11-20 04:15

最大問題你10關得3架坦但冇英得2隻10$兵守10???你仲係到扮野?
作者: cok_l    時間: 2017-11-20 04:18

7下7下咁.學識點守10先啦,
講變化 :D
作者: leekaho1818    時間: 2017-11-20 04:20

係阿好好笑 見唔到我樓上話左你第5波係到己經狂嘈 之後第8波冇用過錢出坦克等你carry 原來盲人有自大ge好處 都話左見你咁勁等你carry 仲出咁多坦克做咩 緊係升木啦 :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol
作者: cok_l    時間: 2017-11-20 04:21

10關你7/9升7/10你4架坦都冇啦仲係到9up
作者: leekaho1818    時間: 2017-11-20 04:22

係阿小丑 作故仔啦慢慢 訓先886
作者: cok_l    時間: 2017-11-20 04:23

你上左木呀低能仔仲扮野???
作者: cok_l    時間: 2017-11-20 04:24

我嘈乜9?我講一句升蛇女叫嘈??????
作者: cok_l    時間: 2017-11-20 04:26

仲/係到撑?我一關叫左木你叫10但守唔到係我上木既錯????
作者: cok_l    時間: 2017-11-20 04:28

d咁on   9  道理系你先會講出黎
作者: cok_l    時間: 2017-11-20 04:30

好心提你一句.一句叫狂嘈??
你殺左你老母末?佢日日叫你咪咁on  9
作者: cok_l    時間: 2017-11-20 04:32

早抖啦垃圾小心一睡不起
不過你老母都唔會傷心當生少個on 9 打把仔
:lol

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0