標題: L場幾時先肯開返?你D手尾要人地D SER同你執 [打印本頁]

作者: l4d2godhand    時間: 2015-7-19 13:14     標題: L場幾時先肯開返?你D手尾要人地D SER同你執

果堆將軍O玩家係咁入黎TK累人想點?
作者: 柏斯    時間: 2015-7-19 13:56

我冇義務一定要開ser
嫌啲玩家有問題嘅,你大可以set會員制
又或者唔開都得
Vlan只係一個平台俾人打lan game
唔好講乜嘢"我啲手尾乜乜乜"
作者: arbu1989    時間: 2015-7-19 15:32

咩人都可以喺Vlan開SER架啦,開得耐開得多就老奉架咩
玩家又同場主冇關係,玩家鍾意入咩SER就咩SER
某啲玩家鐘意點玩又唔係其他人控制到
咁點解會有所謂場主嘅手尾同執手尾?
作者: Mr.Rock    時間: 2015-7-19 16:04

開場從來都唔係老奉。唔該你要清楚哩點。而且玩家問題,個場係開放的,咩玩家入黎玩同點tk是理唔到的。場主只係開個場比你地開開心心玩。唔好講到要幫人執手尾
作者: 24936343    時間: 2015-7-19 16:15

樓主柒到深潛
不如將個標題改做
"跪求懇請L場場主重開L場"
應該會有好多人和應你
作者: l4d2godhand    時間: 2015-7-19 16:56

開一開post就引晒d將軍O玩家入黎
我都懶得一個一個咁回
我洗唔洗深潛呀,個個好似你咁留低喪F5咩kai bad
btw柏斯,你真係拍硬當開返個ser啦唔該
我一向都覺得你個ser可有可無
但係自從你哩排因為有事開唔到ser之後
我先知原來你個ser真係好有用,因為我玩開果d ser
全部都谷晒d垃圾入黎tk,真係慘
作者: 火舞君    時間: 2015-7-19 17:17

言下之意即係玩開L場全是垃圾同亂tk?我相信玩過L場的玩家唔少
但應該唔係所以玩家都好似你講到咁...
定你想表達L場只係for呢d所謂垃圾去玩
而自己開場就係俾老手高手去玩?
麻煩樓主尊重其他人
最重要請尊重你自己

作者: koitatfai789    時間: 2015-7-19 17:19

係咪講緊白兔果個ser有人係咁入黎teamkill?
作者: 帥x小舞    時間: 2015-7-19 17:23

樓主7小陣啦~_~ 認錯曬人
作者: arbu1989    時間: 2015-7-19 17:32

其實我唔知你d將軍O玩家係咩嚟,我喺L場冇開之後都冇開過L4D
不過如果有人入你個場tk仲要上黎追擊你嘅話,即係你黑人憎啦,L場開多兩打都冇用囉
自己冇能力冇技術管好個場咪學囉,頂唔順咪摺囉
又要上黎發脾氣講到全Vlan都有份欠你咁,人地講兩句公道說話就話人係搞事嗰班,認得啲人未呀,喺你道TK班人嘅ID識搵未呀
好聲好氣啲都唔得,神手喎
作者: 魔女鈴    時間: 2015-7-19 17:34

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 19/7/2015 04:56 PM 發表
我都懶得一個一個咁回
我 ...
簡直funny......
作者: 帥x小舞    時間: 2015-7-19 17:36

算啦~_~人地都已經淆底淆到開分身上黎 預左架啦
作者: l4d2godhand    時間: 2015-7-19 17:55

引用:
原帖由 帥x小舞 於 2015-7-19 17:23 發表
樓主7小陣啦~_~ 認錯曬人
你up乜春?
你又係果堆垃圾份子之一????
作者: l4d2godhand    時間: 2015-7-19 17:56

引用:
原帖由 火舞君 於 2015-7-19 17:17 發表
言下之意即係玩開L場全是垃圾同亂tk?我相信玩過L場的玩家唔少
但應該唔係所以玩家都好似你講到咁...
定你想表達L場只係for呢d所謂垃圾去玩
而自己開場就係俾老手高手去玩?
麻煩樓主尊重其他人
最重要請尊重你自己 ...
有d ser已經新手/玩極都咁廢既老手唔好入
但果d垃圾仍然要入去累人,哩d又係叫尊重?
作者: l4d2godhand    時間: 2015-7-19 18:06

帥小舞,當年溝唔到阿yin
而家黎搵我發洩?
作者: IdenVoid    時間: 2015-7-19 18:20

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 17:56 發表

講到尾都係睇玩家自唔自重
關L場咩事?
作者: 火舞君    時間: 2015-7-19 18:22

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 17:56 發表

邊個未做過新手?樓主第一日打已經神手?
人地又唔係有心累你
仲有唔好成日叫人垃圾好無?
作者: l4d2godhand    時間: 2015-7-19 18:25

引用:
原帖由 火舞君 於 2015-7-19 18:22 發表
邊個未做過新手?樓主第一日打已經神手?
人地又唔係有心累你
仲有唔好成日叫人垃圾好無?
咁就諗清楚先入場啦,SER名都講到明,佢地都仲要入黎害人
作者: 24936343    時間: 2015-7-19 18:33

樓主拿拿臨搵個窿捐入去之後開過個ac重新做人啦
想當年溝唔到龍哥依家上vlan開post發爛渣?
唔想比人tk咪玩簡單一係約埋三五知己過vs開場
暑假一向大量特產   開得場預左比人入
比得人入預左咩人都有   依家L4D2唔歡迎新手玩?
唔歡迎你咪叫你玩開果幾個場既場主摺埋個場
一係你自己唔好再玩呢隻GAME
玩得廢   人地想?咩叫累人?
團體GAME係互相幫助架啦
個個好似你咁神手先入得GAME?
收皮啦名都唔敢開既新手^.^
作者: l4d2godhand    時間: 2015-7-19 18:36

引用:
原帖由 24936343 於 2015-7-19 18:33 發表
樓主拿拿臨搵個窿捐入去之後開過個ac重新做人啦
想當年溝唔到龍哥依家上vlan開post發爛渣?
唔想比人tk咪玩簡單一係約埋三五知己過vs開場
暑假一向大量特產   開得場預左比人入
比得人入預左咩人都有   依家L4D2唔歡 ...
你入黎個 L 場垃圾即BAN 咪知我係邊個囉垃圾
入黎玩返場啦
作者: 24936343    時間: 2015-7-19 18:38

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:36 發表

你入黎個 L 場垃圾即BAN 咪知我係邊個囉垃圾
入黎玩返場啦
即BAN?點BAN?我係L場垃圾
入左黎即BAN?咁點同你玩?
入左黎唔BAN?咁你改個房名改黎做咩?
BAN?點BAN? BAN我IP定BAN我VLAN?
作者: l4d2godhand    時間: 2015-7-19 18:40

引用:
原帖由 24936343 於 2015-7-19 18:38 發表

即BAN?點BAN?我係L場垃圾
入左黎即BAN?咁點同你玩?
入左黎唔BAN?咁你改個房名改黎做咩?
BAN?點BAN? BAN我IP定BAN我VLAN?
你入黎先啦,最多唔ban你住,ban左你點睇你有幾垃圾,黎啦
作者: arbu1989    時間: 2015-7-19 18:41     標題: 回復 17# 的帖子

有名你叫啦 神手喎 咁有型 咩玩家場主通通都行開一二邊啦
有人入神手場TK,人地場衰囉
有人新手入場累到人,樓主神手黎架,邊洗練,就係跳過咗練依個步驟先夠膽自稱神手,洗咩尊重新手自貶身價
有人講公道說話,一定有份入神手場搞事,睇唔過眼神手咁神,喺道妒忌神手針對神手
好喇 我地開始了解神手嘅思考模式,咁問題嚟喇
神手你咁神,都冇人配得起你,你返去玩單機把啦
作者: l4d2godhand    時間: 2015-7-19 18:44

引用:
原帖由 arbu1989 於 2015-7-19 18:41 發表
有名你叫啦 神手喎 咁有型 咩玩家場主通通都行開一二邊啦
有人入神手場TK,人地場衰囉
有人新手入場累到人,樓主神手黎架,邊洗練,就係跳過咗練依個步驟先夠膽自稱神手,洗咩尊重新手自貶身價
有人講公道說話,一定有份入神手場 ...
你真係9唔搭8,成25歲人講野仲咁kai
作者: 24936343    時間: 2015-7-19 18:45

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:40 發表

你入黎先啦,最多唔ban你住,ban左你點睇你有幾垃圾,黎啦
|
咁你又話即BAN L場垃圾?我都話左我係L場垃圾   你又唔BAN  
你場名講到明會BAN架喎
你想睇我有幾垃圾?姐係你鍾意睇垃圾?
又話人地垃圾入你場玩    又鍾意睇    人地入你又咁抗拒上黎VLAN開POST
好難理解
作者: l4d2godhand    時間: 2015-7-19 18:45

喂大佬開晒牌頭叫你地入啦
你地入黎同我傾好過啦,係咁幫我推post把袋咩
咁把炮入黎啦
作者: koitatfai789    時間: 2015-7-19 18:45

其實玩寫實專家最好就同朋友一齊玩,鎖埋密碼咪夠晒安全
作者: 24936343    時間: 2015-7-19 18:46

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:44 發表

你真係9唔搭8,成25歲人講野仲咁kai
你連自己幾多歲都唔敢同人講啦
字都唔識打多隻
又話BAN   又要睇人玩   又話即BAN  又唔BAN住
作者: l4d2godhand    時間: 2015-7-19 18:47

引用:
原帖由 24936343 於 2015-7-19 18:45 發表
|
咁你又話即BAN L場垃圾?我都話左我係L場垃圾   你又唔BAN  
你場名講到明會BAN架喎
你想睇我有幾垃圾?姐係你鍾意睇垃圾?
又話人地垃圾入你場玩    又鍾意睇    人地入你又咁抗拒上黎VLAN開POST
好難理解 ...
咁你想知我係邊個呀麻,講明唔ban你住,你入黎比你睇下我係邊個先ban你都未遲啦
咁滿足晒你,捨得入未?
作者: 24936343    時間: 2015-7-19 18:48

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:45 發表
喂大佬開晒牌頭叫你地入啦
你地入黎同我傾好過啦,係咁幫我推post把袋咩
咁把炮入黎啦
同你有無好傾阿?你開晒牌頭就要入?
推POST又有問題阿?
POST又係你開既    依家人地推又有意見
你開POST唔係想比人知你開左POST?
把炮就要入架喇?
作者: l4d2godhand    時間: 2015-7-19 18:50

引用:
原帖由 24936343 於 2015-7-19 18:48 發表

同你有無好傾阿?你開晒牌頭就要入?
推POST又有問題阿?
POST又係你開既    依家人地推又有意見
你開POST唔係想比人知你開左POST?
把炮就要入架喇?
又淆又廢又要串,算啦,你慢慢推個POST
我真係冇野同你講,等你勁d先
作者: 24936343    時間: 2015-7-19 18:51

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:47 發表

咁你想知我係邊個呀麻,講明唔ban你住,你入黎比你睇下我係邊個先ban你都未遲啦
咁滿足晒你,捨得入未?
我話你名都唔敢開    就=我想知你係邊個?
你咁想比我知你係邊個你可以直接係道講架   
點解又要兜兜轉轉做咁多野?
你BAN到人    你自己開場   有邊個唔順眼唔識玩直接自己BAN
問題已經解決左     你上VLAN開POST既定義又係咩?
作者: arbu1989    時間: 2015-7-19 18:52

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:47 發表

咁滿足晒你,捨得入未?
俾人知咪䦕名囉,又唔bam住又入場搞咁多野,定開個名都唔敢?
ac加個1989就廿五歲,我加個1234咪七百幾歲?你都幾好笑
作者: l4d2godhand    時間: 2015-7-19 18:52

引用:
原帖由 24936343 於 2015-7-19 18:51 發表

我話你名都唔敢開    就=我想知你係邊個?
你咁想比我知你係邊個你可以直接係道講架   
點解又要兜兜轉轉做咁多野?
你BAN到人    你自己開場   有邊個唔順眼唔識玩直接自己BAN
問題已經解決左     你上VLAN開POST既 ...
想你地班垃圾反醒下唔好再出黎害人
作者: 24936343    時間: 2015-7-19 18:54

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:50 發表

又淆又廢又要串,算啦,你慢慢推個POST
我真係冇野同你講,等你勁d先
詞窮
柒左改左個場名就無咁柒?
淆咩?入左你個場=唔淆?唔入=淆?
廢? 玩L4D廢既定義係咩?
你同我玩過?
一個人殺晒特感   隊友死晒   自己入安全室過關   咁樣定義為廢?
定係救隊友    彼此幫助   定義為廢?
作者: l4d2godhand    時間: 2015-7-19 18:54

引用:
原帖由 arbu1989 於 2015-7-19 18:52 發表
俾人知咪䦕名囉,又唔bam住又入場搞咁多野,定開個名都唔敢?
ac加個1989就廿五歲,我加個1234咪七百幾歲?你都幾好笑
係唔係你自己心中有數啦,入黎一齊玩啦
作者: l4d2godhand    時間: 2015-7-19 18:55

引用:
原帖由 24936343 於 2015-7-19 18:54 發表

詞窮
柒左改左個場名就無咁柒?
淆咩?入左你個場=唔淆?唔入=淆?
廢? 玩L4D廢既定義係咩?
你同我玩過?
一個人殺晒特感   隊友死晒   自己入安全室過關   咁樣定義為廢?
定係救隊友    彼此幫助   定義為廢? ...
廢既定義就係好似你而家咁
得把口又唔敢入黎一齊玩
講咁多做咩?入黎玩返場咪知大家龍與鳳
作者: arbu1989    時間: 2015-7-19 18:55

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:52 發表

想你地班垃圾反醒下唔好再出黎害人
你返去單機啦仲出嚟害人
反省呀醒 你邊道醒呀睇過?
作者: 24936343    時間: 2015-7-19 18:57

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:55 發表

得把口又唔敢入黎一齊玩
同你好熟?.?
點解要同你一齊玩
我係得對手   唔係得把口
你聽到我講野?定係你用口打字
作者: l4d2godhand    時間: 2015-7-19 18:57

講咁多冇一個敢入黎玩,真係多9餘
作者: 24936343    時間: 2015-7-19 19:00

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:55 發表

得把口又唔敢入黎一齊玩
廢既定義就好似你咁
淨係識得怨天尤人    將責任放晒落人地身上
你咁勁   咁神手   點解唔去教下d新手玩?.?
唔一個carry全team人?
都係果句   唔想比人入或者唔想同新手玩自己開場鎖password
邊個人入咩場無人控制到
作者: 24936343    時間: 2015-7-19 19:01

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:57 發表
入左黎玩咁會點阿?
係   你好勁   你神手   你威威豬
咁會有咩結果?   我知道左你幾勁
同埋你知道左我幾廢   得出黎既結論係咩?
會唔會無晒新手   無晒tk人再入你個場?
個問題會唔會解決到?
你勁   你好勁   你超級勁    好未?
作者: 24936343    時間: 2015-7-19 19:06

你好勁阿godhand
你勁到字都唔識打多個
將軍O
拍硬當
反醒
打機打到你咁字都唔識多隻
做到L4D既GODHAND
D女係咪比你溝晒?
你依家月薪幾多十萬一個月?
作者: ktoure    時間: 2015-7-19 19:06

同意希望L場儘快重開
今日係寫專場比人TK到玩唔到
作者: arbu1989    時間: 2015-7-19 19:08

定係L場冇哂都冇人入去陪佢玩好寂寞所以借啲依開post搵存在感?
如果係咁佢好成功咁搵到存在感,不過都係冇人入去陪佢玩囉
作者: 24936343    時間: 2015-7-19 19:11

引用:
原帖由 ktoure 於 2015-7-19 19:06 發表
同意希望L場儘快重開
你註冊時間7月17號依家7月19號
你玩左L4D兩日都已經玩到寫專場啦
你咪比兩日時間人地練下
去到7月21日人地到左你個級數之後咪可以一齊做神手
一齊玩寫專
作者: vkanv    時間: 2015-7-19 19:13

D人想玩L ser都係想多人一齊玩開心D,你唔滿意既話就唔好入VLAN玩,搵第2個平台搵返你D神手玩, 再唔係你自己單機玩算la,電腦應該唔會TK到你 ,你針對既對象應該係VLAN 唔係L ser,
作者: 深山獨女    時間: 2015-7-19 19:13

神手哥,咪咁嬲啦~
打機實係有D以為自己好勁
自我感覺良好嘅人嫁啦
唔知自己垃圾..
咁嬲做咩姐: )

你地成班又係嘅
大家程度唔同
真係講多句都費9事

ps. 我中立  來搞和平的: )
作者: 火舞君    時間: 2015-7-19 19:14

最後勸樓主有事就唔該自己解決 黑名單同password可以set
唔好怨天尤人話有人亂搞事亂tk
講完

作者: ktoure    時間: 2015-7-19 19:15

引用:
原帖由 24936343 於 2015-7-19 19:11 發表

你註冊時間7月17號依家7月19號
你玩左L4D兩日都已經玩到寫專場啦
你咪比兩日時間人地練下
去到7月21日人地到左你個級數之後咪可以一齊做神手
一齊玩寫專 ...
喂CHING L4D2唔係得vLan一個平台架咋
你唔比我係到註冊之前係第到玩過?
作者: 24936343    時間: 2015-7-19 19:16

引用:
原帖由 ktoure 於 2015-7-19 19:15 發表

喂CHING L4D2唔係得vLan一個平台架咋
你唔比我係到註冊之前係第到玩過?
係既師弟      
MY BAD    SORRY
無考慮過呢個因素
作者: arbu1989    時間: 2015-7-19 19:16

引用:
原帖由 ktoure 於 2015-7-19 19:06 發表
同意希望L場儘快重開
咁L場同TK玩家嘅關係喺邊道?如果你嘅意思係多咗場冇咁易撞到佢地我明白,
但係L場唔係監倉鎖曬TK玩家喺入面囉,L場就算開多十個八個,嗰班人係要周圍入周圍Tk嘅都唔關L場主事
有啲人唔做好自己個SER仲開post鬧更加係笑話
作者: vkanv    時間: 2015-7-19 19:21

係VLAN平台玩有咩不滿一係就自己離開轉第2個平台玩,一係就同VLAN平台ADMIN投訴
作者: 風鎖斬月    時間: 2015-7-19 19:46

原來玩COOP都有分新手同神手 :D
笑死ME
作者: 魔女鈴    時間: 2015-7-19 19:53

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 19/7/2015 06:57 PM 發表
入泥玩乜? vs?

coop?:(

話事話呢個post既意義係乜?
你唔鐘意某d玩家你可以選擇走場
而且你唔鐘意vlan你可以上steam? 你唔買正版?買左唔上steam????
點解要上泥嘈?有乜意思?.........
另外敢問此事關L場場主咩事???

汝家池塘多膠魚...陰公
作者: legotoytoytoy    時間: 2015-7-19 20:08

我知樓主真身係乜水.................
作者: pizzafai    時間: 2015-7-19 20:31

果條友.應該係個弱智街童...
自己屎波又賴人矛
叫人入佢場.佐又唔講場名..唔開自己名.鬼知你係未真係自己講到咁勁.
可能條友都係 tk 人開..但唔夠人黎.就上黎發爛渣..

跪求L場快重開
作者: pizzafai    時間: 2015-7-19 20:39

樓主真身係  MR.DJ
係L場都見佢出現唔少...
不過廢廢地
作者: chily    時間: 2015-7-19 20:44

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 19/7/2015 04:56 PM 發表
我都懶得一個一個咁回

我 ...
應該係人格分裂
作者: Mr.Rock    時間: 2015-7-19 22:02

笑死me樓豬唔夠人打就係到投訴 笑到腸呀內臟跌哂出黎 多謝樓豬分享
作者: Xtreme    時間: 2015-7-19 23:27

唉,遲黎花生派曬..
冇得練腹肌
作者: sunlokf    時間: 2015-7-20 14:30

引用:
原帖由 legotoytoytoy 於 2015-7-19 20:08 發表
我知樓主真身係乜水.................
,玩具加入戰團?

點解要禁佢言,近來忙到死,有呢D傻仔笑吓咪好,做乜要禁佢喎
作者: sunlokf    時間: 2015-7-20 14:31

引用:
原帖由 深山獨女 於 2015-7-19 19:13 發表
神手哥,咪咁嬲啦~
打機實係有D以為自己好勁
自我感覺良好嘅人嫁啦
唔知自己垃圾..
咁嬲做咩姐: )

你地成班又係嘅
大家程度唔同
真係講多句都費9事

ps. 我中立  來搞和平的: ) ...
煽風點火就有你份  毒女
作者: CCYKEN    時間: 2015-7-20 18:08

咁勁自己開
不過小心你電腦同個人一樣廢
未開到都爆炸
作者: legotoytoytoy    時間: 2015-7-20 20:58

我只是路過~~~~~~~~~~
不問世事~~~~~~~
作者: katat1    時間: 2015-7-21 16:39

打進階我都唔知射死左幾多隻特感外加被特感撲中的隊友都唔知救左幾多個人 (大部份都係我有記著名都是認識的)

最糟的一件事就係被特感圍都可以途中拉3隻特感陪我落地獄

看著樓主咁廢,得把口,唔知他點做人
作者: maxben    時間: 2015-7-22 18:21

純粹推POST

抱歉柏斯   上次唔知你部機死左

希望你快D開番L場俾我們玩
作者: pizzafai    時間: 2015-7-24 21:44

柏斯   希望你快D開番L場俾我們玩  X2
作者: 風鎖斬月    時間: 2015-7-29 01:29

花生已完 :L :L
作者: Ʀεβǿя₦    時間: 2015-7-29 15:21

引用:
原帖由 katat1 於 2015-7-21 16:39 發表
打進階我都唔知射死左幾多隻特感外加被特感撲中的隊友都唔知救左幾多個人 (大部份都係我有記著名都是認識的)

最糟的一件事就係被特感圍都可以途中拉3隻特感陪我落地獄

看著樓主咁廢,得把口,唔知他點做人 ...
阿不就很棒棒;P;P
作者: eyesbook    時間: 2015-7-29 18:52

點解挑人機果個POST會DEL左既?
因為版主覺得都覺得條友太...魚皮?.?
挑人機輸幾千分,真係關家姐都唔係你對手
作者: katat1    時間: 2015-8-22 15:15     標題: 回復 71# 的帖子

因為講起來都無趣之談
作者: 447015133    時間: 2015-8-30 10:17

我係魔天啊,我都返黎挽挽
作者: 摺紙公仔    時間: 2015-9-2 21:22

是L嗎@@? L仲有玩??   
作者: [L]    時間: 2015-9-5 10:37     標題: 回復 74# 的帖子

watashi wa L desu
https://www.youtube.com/watch?v=fw9AIvlkjpg
作者: katat1    時間: 2015-9-29 17:54     標題: 回復 75# 的帖子

你家陣係到玩我.....放個10分鐘洗腦 "I am L" (我是L)
作者: Tanker01    時間: 2015-12-9 22:11     標題: smg

LlLlLlLlLlLlLlLlLlL!

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0