標題: b仔涼粉 [打印本頁]

作者: ★D0nE★    時間: 2013-9-5 17:33     標題: b仔涼粉

我想問下點去b仔涼粉
作者: NightWish.    時間: 2013-9-5 18:35

港鐵到左元朗先 之後係果到問職員 有詳細解答
作者: ★D0nE★    時間: 2013-9-5 19:26

引用:
原帖由 NightWish. 於 2013-9-5 18:35 發表
港鐵到左元朗先 之後係果到問職員 有詳細解答
你咁講唔好黎啦不如 崩潰我
作者: NightWish.    時間: 2013-9-6 09:16

:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: 咁認真d答你 你落左港鐵出左站口就係咁行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行 就到嫁啦
作者: ★D0nE★    時間: 2013-9-6 22:42

引用:
原帖由 NightWish. 於 2013-9-6 09:16 發表
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: 咁認真d答你 你落左港鐵出左站口就係咁行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行行 ...
你...玩玩玩玩野咩
作者: TheMissle21    時間: 2014-1-25 19:06

GOOGLE MAP幫到你,就咁講好難教到你
作者: 柚子雪梨茶    時間: 2014-1-25 19:18

-.-. 居然依家會有人唔識去b記
作者: ToPCarrY    時間: 2014-1-25 19:23

http://forum3.alivehkone.com/viewthread.php?tid=1950
信不信由你
作者: CoMboBB    時間: 2014-3-10 19:23

上網serch 下大概位置+問人+google map  = 完美
作者: 〝-★ChF.    時間: 2014-3-10 20:57

你去搭西鐵. 可以係元朗個站落再轉輕鐵.,如果怕煩.可以係朗屏個站落.
甘係元朗站落.落地下有個位座輕鐵.係康樂路落車.落車果陣面向門口.出門口行右面..記得拍卡落車.再直行.有條馬路.再向左面行.   想再知點行可pm我.  同咪你想去係新b仔定舊b仔.
我本人覺得去新b好d.. 元朗人
作者: 好失敗    時間: 2014-6-6 06:03

講咁多做咩啊= =
洛左西鐵    大叫TAXI   
就會有好心既大叔叔過泥車你過去
作者: oscar807    時間: 2015-5-23 15:23

有冇咩圖片之類可以比我睇下.我都吾知點去
作者: 兵☆JUS    時間: 2015-8-1 11:21

食對面戈間多D

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0