標題: 唔係講笑堅係嬲! [打印本頁]

作者: 小夜寶寶    時間: 2013-2-8 21:35     標題: 唔係講笑堅係嬲!

個個係VLAN玩卡通大戰既人都話想搞旺呢一隻遊戲
卡通大戰出新版開圖既場主就圖都唔比人DL,點係呢一個平台搞旺隻遊戲呀
就算條友借用你張圖去玩呀,都叫做有幫你手發揚呢張圖丫
一見讀秒就踢,仲衰過係呢個平台玩其他遊戲既人?

PS:並不是要說這裡整個區的玩家,只是批評部份玩家!要抽本人水請過主
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-2-8 21:57     標題: 回復 1# 的帖子

從你既文字都感受到真係好火能滾  ZERO身同感受 有陣時係網吧玩個陣(分ac)i 懶得上vlan dow 圖 直接入vlan開warc3  睇下有無場  但點知開卡戰圖既場主有d真係好能_街 人地講明想玩 但又唔比人dow 一係就dow到99踢  
作者: 小夜寶寶    時間: 2013-2-8 22:49

做場主第一步既溝通都唔做,真係仲衰過D"借圖"同埋守城果D既場主
4個字"有限公司"
作者: 攻〃    時間: 2013-2-8 22:51

唔好咁懶 自己上VLAN down咪咩事都冇
作者: 小夜寶寶    時間: 2013-2-8 22:55     標題: 回復 4# 的帖子

姐係咁,有D網吧係郁唔到佢個光碟機,DL左有咩用?另外,唔知呢張圖係咩既新玩家又點呢?唔係應該介紹佢地玩咩?唔通守城呀信長呀其他地圖唔係比人NETGAME DL圖咁發揚出去既?
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-2-8 23:24     標題: 回復 4# 的帖子

你咁講想利申D咩? 利申唔關個人因素事? 如果有時見到想玩既圖 但自己無DOW/完全唔知邊到有得DOW  想入場DOW張圖黎玩 但場主係你99個陣KICK 你/ 係咁KICK你 你會點? 你個心感覺如何?
作者: 千島冰冰    時間: 2013-2-9 11:36

我都系甘....我系屋企玩想入卡戰場 跟住比人踢左

我又唔想上網dl
作者: ♕Boss    時間: 2013-2-9 17:04

我試過係網吧,想打卡戰,但部機唔比DOWN野,只可以等人開場DOWN圖
但D場主一見要DOWN圖就踢,試過一粒鐘網吧夠鍾都未挽到一場
作者: rAiN◆美咲    時間: 2013-2-9 17:35

其實你只要講我係來偷圖 大多數人都會比你偷
作者: 姬川♥龍也    時間: 2013-2-9 17:37     標題: 回復 9# 的帖子

死美美係到搞事=.=你地一無圖叫我A_A我比你地down要搵我既話打25908723A_A
作者: 小夜寶寶    時間: 2013-2-9 19:22     標題: 回復 9# 的帖子

我同意!
偷了圖,沒有玩家又如何!
作者: 灼眼●夏娜    時間: 2013-2-9 20:09     標題: 回復 11# 的帖子

y你唔識講:我玩嫁唔好踢?..........
作者: 小夜寶寶    時間: 2013-2-9 22:06     標題: 回復 12# 的帖子

你有冇用腦諗過架,講左就唔踢喇咩?係就唔會有呢個POST同有人回應啦
作者: 灼眼●夏娜    時間: 2013-2-9 22:25     標題: 回復 13# 的帖子

第一我冇腦想過我唔講啦
第二講左係多數唔踢我自己都試過
作者: 小夜寶寶    時間: 2013-2-9 22:41     標題: 回復 14# 的帖子

你有冇睇到我注明係一部份既玩家?冇野搵野黎嘈?
作者: 小夜寶寶    時間: 2013-2-9 22:42     標題: 回復 14# 的帖子

仲有講到明抽水回覆唔該過主,過主啦你
作者: 小夜寶寶    時間: 2013-2-9 22:44     標題: 回復 14# 的帖子

又唔睇人回覆,2樓就已經打左出黎講到玩都係踢,你對眼要黎做乜,唔好要啦不如
第2就係你有講過多數唔踢你自己都試過?抽水抽到你,有回覆有證據,第一次講就係講過?
我脾氣已經好好,唔好迫人串你得唔得?我真係求下你啦
作者: 小夜寶寶    時間: 2013-2-9 22:46

引用:
原帖由 灼眼●夏娜 於 2013-2-9 22:25 發表
第一我冇腦想過我唔講啦
第二講左係多數唔踢我自己都試過
呢個引用係代返上面果個回覆冇用到
作者: 灼眼●夏娜    時間: 2013-2-9 22:56     標題: 回復 17# 的帖子

小狼係咪都串人 人地kick佢唔比佢down係正常 仲有佢成日都屠人正常人都淆佢kick佢啦 我邊到搵證據比你呀 你估我好得行咩都影呀
作者: 灼眼●夏娜    時間: 2013-2-9 22:57

仲有你最好禁編輯 del走2個回復唔係比人扣分唔好話我
唔知咁算唔算

作者: 小夜寶寶    時間: 2013-2-9 23:29     標題: 回復 20# 的帖子

你搵呢位人兄黎比不如唔好比啦,殺佢3次就走場,仲要同我呢個差過路人既人1打1都走場
作者: 小夜寶寶    時間: 2013-2-9 23:38

我只是新手上路沒有權力將回覆合埋一齊,另外編輯完只會令人感覺係我找你麻煩而唔係你係度冇野搵野黎嘈,如果可以的話當然想麻煩版主出手幫我整整佢,唔整我都唔介意的=]
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-2-9 23:39     標題: 回復 19# 的帖子

哇 你咁睇我架毒能彬 我串既都係 自以為是既人仲有係自己既手足 唔講邊有笑?
作者: 灼眼●夏娜    時間: 2013-2-9 23:41

你知唔知我幾難先搵到條友開卡戰場= = 我係咁轉ser轉左十幾次
作者: 小夜寶寶    時間: 2013-2-9 23:43     標題: 回復 24# 的帖子

呢個實力玩家,玩V佢抽到CP9我抽到金甲,殺5死3就走左場,第3次死係就咁比我捉死就走左場-.-
岩岩佢係7區出現,依家就唔知佢轉左去邊
作者: 灼眼●夏娜    時間: 2013-2-9 23:45     標題: 回復 25# 的帖子

我就係ser 7搵到佢之後同佢講我玩no kick 之後同佢打11 殺1死4就走左- -
作者: 小夜寶寶    時間: 2013-2-9 23:52     標題: 回復 26# 的帖子

呢個人材真係冇得頂,要借用周星星果句,真係嚇一跳然後得啖笑
作者: 灼眼●夏娜    時間: 2013-2-9 23:56     標題: 回復 27# 的帖子

sor e家明白了-.- 講me玩no kick 條友就話我9唔搭8之後就係咁爆粗之後kick左我............ 條友叫:moon123

作者: rAiN◆美咲    時間: 2013-2-11 13:51     標題: 回復 14# 的帖子

我之前玩個時我一講我玩架唔好踢我 d人立刻踢我
我話我係來偷圖架d人先比圖我dow
作者: 霸氣§流星    時間: 2013-2-11 21:13

引用:
原帖由 rAiN◆美咲 於 2013-2-11 13:51 發表
我之前玩個時我一講我玩架唔好踢我 d人立刻踢我
我話我係來偷圖架d人先比圖我dow
美 你算吧啦~~ 你所講既之前係咪一年前~~

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0