標題: 【英雄設計--中立軍】織田勝長 [打印本頁]

作者: spiker    時間: 2012-11-1 00:01     標題: 【英雄設計--中立軍】織田勝長

背景︰

織田勝長(?-1582年6月21日),安土桃山時代武將織田信長的五男(一說四男)。幼名坊丸,又名津田源三郎。
他是岩村城主遠山景任未亡人阿豔的養子。阿豔是信長的姑姑,因為景任沒有子嗣就過世了,於是信長將勝長送去做岩村城主遠山家的後嗣。不過因為坊丸(勝長)還年幼的關係,岩村城的實質權力都由這位姑姑掌握著。
但是到了元龜三年(1572年),武田信玄的武將秋山信友攻下岩村城,此城便成為武田方的居城。同時,阿豔與武田家達成和議,迎秋山信友入城做她的丈夫。想當然爾,信友便成為岩村城主,而坊丸則被送到甲斐,做信玄的養子(人質)。
天正九年(1581年)十一月,武田勝賴將坊丸送回安土城,他這才與信長再次見面。同年元服,取名為勝長,並且封為尾張犬山城主。他幫助其兄信忠,參與進攻武田家的戰事。後來對信濃上野進行攻略,使武田方的武將小幡氏投降,在戰場上活躍。但是本能寺之變時,他與信忠在一起,最後他在二條御所奮戰時遇害。

內容︰

所屬軍隊︰中立軍
主要屬性︰敏捷
初始生命︰1075
初始法力︰240
攻擊距離︰700
定位︰遠程、主力、CP
特色︰為新手而設的英雄
作用︰新手可輕鬆地遊玩

1技 戰場手槍 (自動)
使用方法︰按下W鍵便能啟動;按右鍵可自動使用
法力消費︰12/15/18/24
施展距離︰700
等候時間︰0
效果︰攻擊時附加毒素傷害,持續[1/2/3/4]秒。每一下攻擊造成[15/20/25/30]點額外傷害,並每半秒造成15點傷害,可降低英雄的攻擊及移動速度[5%/10%/15%/20%]。
(後記︰需要針對英雄的話,可盡早點滿此技)

2技 雷霆掃兵
使用方法︰只要學習了此技能便能永久啟動
法力消費︰0
施展距離︰0
等候時間︰0
效果︰攻擊時附加擴散傷害,可擴散至[200/300/400/500]範圍。
(後記︰需要大量洗兵的話,可盡早點滿此技)

3技 安全手冊
法力消費︰0
施展距離︰0
等候時間︰27
效果︰受到1次魔法傷害或技能後,可獲得提升10%移動速度及魔法免疫,持續[3/5/7/9]秒。
(後記︰需要保護自己的話,可盡早點滿此技)

大技 保險包
法力消費︰0
施展距離︰0
等候時間︰240/204
效果︰若自己不幸死亡,在[4/3.6]秒後於溫泉復活。
注意︰死亡不會掉下300金。

總結︰玩家可以單手去玩E隻英,容易上手之餘,仲可以一路打信長一路渣住杯咖啡OR汽水飲(甚至可以食住M記去玩)

作者: Crazy【賢】    時間: 2012-11-1 17:21

我看破你的英雄玩法首先上戰場先閱讀安全手冊說明然後準備上戰場前檢查自己保險包是否有手槍 使用手槍時確保可以在戰場上可以雷霆掃兵
作者: 神fake    時間: 2012-11-1 17:26

我想問招3技   如果比直江變左會點 魔水羊?
作者: 天地煞    時間: 2012-11-1 17:27

3技sm,直江羽柴變垃圾
作者: 紅白藍    時間: 2012-11-1 21:44

3技完全op
有咩可能殺到佢
法英們完全悲劇
作者: spiker    時間: 2012-11-1 22:53

我想講,3技係食左1次魔法之後先加速魔免的。即係話,你無血果陣,$#車個大波你就GG。
另外,你地話直本魚柴變廢英,E2隻根本就係神英,係新手都=發惡夢,往往新手見到佢就99%送錢,有左3技新手就無咁驚。

咁講法,直江魚柴係咪無機會再殺佢地呢? NO!
直江既話 -> 忍刀入心爆符 -> OK
魚柴 -> 放爆彈+火神 -> OK

就咁!話明新手專用,唔夠硬既話新手打個黑痴就送人頭啦,尤其係D秒殺英。

作者: tintin5566    時間: 2012-11-2 02:06

一笑置之,唔比人連技就係一個問題
放完爆彈用火神打死人我第一次聽!
一技:第一下扣30,之彼扣8次15=一下唔計普攻扣你150,計左唔只,仲要慢過毒刀
(前田大技都係一秒100,你一下就150(普通技仲要有慢速)700距,勁個毒刀同毒弓,你玩埋佢
二技:我後期出左勁裝,500範圍=我殺一隻兵就清你總,人地3技左你OR你開水同本多大左有咩分別,本多仲要得300範圍(得啖笑)
三技:一下魔法野=9秒水仲要加速,先唔好理佢點打龍川,你話直江大就得,好!我想問係唔變唔吹下,點殺?你試下直接入人大比我睇,睇下你100%到幾多次!(我玩血裝出埋-30有咩人殺到我?我食你一下技水左快左,打你一下再慢你,有閃有水,5個都圍唔死!)
大技,尼隻英本身難死,好辛苦殺左,3.6秒後,重新出撃!

你3技CD 27秒,我用左3技-7秒得番18秒,我玩2水,突2秒,你又打我又3技,完左個時魔水CD好,等多8秒又有3技,我想問,一個可以全場魔免既人,點殺?打死佢?佢行得好快/_\直江好型大技入身,3.6秒後,番生,大多我一次啊苯!水左個時又要有2技,無限本多!

SORRY我真心左 但我好想睇下樓主點答我)

作者: Crazy【賢】    時間: 2012-11-2 07:04

引用:
原帖由 spiker 於 2012-11-1 22:53 發表
我想講,3技係食左1次魔法之後先加速魔免的。即係話,你無血果陣,$#車個大波你就GG。
另外,你地話直本魚柴變廢英,E2隻根本就係神英,係新手都=發惡夢,往往新手見到佢就99%送錢,有左3技新手就無咁驚。

咁講法,直江魚柴係咪無機會 ...
我想講你係咪9唔搭8  3技 安全手冊
法力消費︰0
施展距離︰0
等候時間︰27
效果︰受到1次魔法傷害或技能後,可獲得提升10%移動速度及魔法免疫,持續[3/5/7/9]秒。   你何以見得直江吹箭吾係魔法傷害?   爆彈吾係魔法傷害?  火神招技吾係魔法傷害?  算把喇你   根本3技無敵哩隻英  

作者:  InViSiBlE     時間: 2012-11-2 09:43     標題: 講真, 我反對樓上咁多位所講既野

3技無你地諗得咁勁, 你地諗下, 剩係比人唔小心電一野就開水,
你地係中路食兵有幾可係27秒內無魔法傷害?

回#4: 直江羽柴係垃圾有乜唔可以, 好多英例如柿崎,稻葉都係垃圾, E家搵隻英克佢地有咩問題
回#5: 法英對火山佬都係完全悲劇, 學出面果班人講既野: 可以呃左水先殺
回#7: 1技果度平手同石川都做到,有咩大驚小怪, 呢隻係敏英, 前田力英仲惡啦.
           2技森仔7LV唔駛出勁裝都做到啦, 佢範圍起碼700-800
           3技都唔係太過份, 本多1技吸收100%法傷咪仲過份, 你出個-30+血裝,咩英都難死啦, 你咁講係話-30太屈JE
回#8: 就係無咩可能無魔法傷害, 你係中路食兵3技就要無限CD, 直江羽柴等佢水完果陣咪殺得
講真, 玩返你地既火山佬森仔信長啦. 最好就DEL哂所有英保留呢幾隻勁既

作者: Crazy【賢】    時間: 2012-11-2 16:49

引用:
原帖由  InViSiBlE  於 2012-11-2 09:43 發表
3技無你地諗得咁勁, 你地諗下, 剩係比人唔小心電一野就開水,

回#4: 直江羽柴係垃圾有乜唔可以, 好多英例如柿崎,稻葉都係垃圾, E家搵隻英克佢地有咩問題
回#5: 法英對火山 ...
你係咪應該諗下佢本身都會買支水呢?     
作者: 天地煞    時間: 2012-11-2 17:54

引用:
原帖由  InViSiBlE  於 2012-11-2 09:43 發表

本多主動技,e招係被動,你膠少陣Ok??????????????????
作者: 牙丸乂塚愛    時間: 2012-11-2 18:40

引用:

人地森仔要用大技黎哂  你唔比人地頂血.一比人用魔傷就番屋企等技回好先食兵?
作者:     -zN    時間: 2012-11-2 19:50

引用:
原帖由 牙丸乂塚愛 於 2012-11-2 18:40 發表

人地森仔要用大技黎哂  你唔比人地頂血.一比人用魔傷就番屋企等技回好先食兵?
好強阿。
尊哥。
好認同
作者:  InViSiBlE     時間: 2012-11-2 21:59

引用:
原帖由 牙丸乂塚愛 於 2012-11-2 18:40 發表

咁食兵咪慢LO, 你呢隻英食兵唔快過人既話,
對面後期D主力一定勁好多.
呢隻英以快取勝咋
回#11: 係呀, 咁呢招咪無得吸收傷害, 就咁擋傷LO. 你係咪想好似本多咁屈先

作者:  InViSiBlE     時間: 2012-11-2 22:01

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-11-2 16:49 發表
你係咪應該諗下佢本身都會買支水呢?     
照你講法, 山王係咪太屈?
作者: Crazy【賢】    時間: 2012-11-2 22:27

引用:
原帖由  InViSiBlE  於 2012-11-2 22:01 發表

照你講法, 山王係咪太屈?
山王1技主動技囉 明無
作者:    FK:)    時間: 2012-11-2 22:28

支持支持
作者:  InViSiBlE     時間: 2012-11-2 22:58

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-11-2 22:27 發表
山王1技主動技囉 明無
山王1技加埋血同防LO 明無
作者: 華麗的肉餅    時間: 2012-11-2 23:05     標題: 回復 18# 的帖子

明唔明 主動擋法技(最少要有D反應)

同

被動擋法技(我話知你幾有腦開技, 我無腦都係擋左你招野架啦吹B?)

之間的分別有幾大-.-
作者:  InViSiBlE     時間: 2012-11-3 00:45

引用:
原帖由 華麗的肉餅 於 2012-11-2 23:05 發表
明唔明 主動擋法技(最少要有D反應)

同

被動擋法技(我話知你幾有腦開技, 我無腦都係擋左你招野架啦吹B?)

之間的分別有幾大-.- ...
但係都有一個問題,
就係 主動擋法技(高手係睇得出呃技,可以唔出技哂MP同CD)

被動擋法技(我話知你幾神都好, 我幾有腦都係比你出電卷呃左招技)

講真, 中路毛毛,黑田,宇佐果D 1開技就呃左3技啦
作者: Crazy【賢】    時間: 2012-11-3 09:15

引用:
原帖由  InViSiBlE  於 2012-11-3 00:45 發表

但係都有一個問題,
就係 主動擋法技(高手係睇得出呃技,可以唔出技哂MP同CD)

被動擋法技(我話知你幾神都好, 我幾有腦都係比你出電卷呃左招技)

講真, 中路毛毛,黑田,宇佐果D 1開技就呃左3技啦 ...
俾我既話我出多支水 繼續食兵明吾明    俾佢昆左技咪昆  仲好  3技開住黎食兵  有事就再開魔水
作者: Mr.Kfc    時間: 2012-11-3 09:28

你要明白一個問題 主力的一個主要  可以1打3  爆塔冇難度 你咁的技能 只系拎黎走佬  
作者: White.Symphony    時間: 2012-11-3 12:58

引用:
原帖由  InViSiBlE  於 2012-11-3 00:45 發表

但係都有一個問題,

講真, 中路毛毛,黑田,宇佐果D 1開技就呃左3技啦 ...
小朋友 打過信長未._.
作者: spiker    時間: 2012-11-3 17:17     標題: 回應一下

其實InViSiBlE講得岩,有幾部份講埋我想講的。
大家話3技好屈︰
問︰我想問係唔變唔吹下,點殺?你試下直接入人大比我睇,睇下你100%到幾多次!
答︰簡單,就係要入身大,或者昆左人3技之後再大。話晒佢係新手英,玩得佢既都係新手,你變佢一野,或者其他CC,個新手望往自己比人汁人頭,點玩?

問︰你係咪應該諗下佢本身都會買支水呢?
答︰係! 所以較到27秒,用完3技都仲有18秒,開埋水都仲有8秒,8秒咩都夠晒啦,唔通咁仲殺唔死新手咩? 佢有19秒時間魔免,係19秒內沖+走,話晒佢係新手英,10秒比新手邊夠洗啊? 19秒差唔多。

問︰本多主動技,e招係被動
答︰無錯,E招被動,話晒佢係新手英,佢唔被動點魔免? 主動得尼你都送人頭啦!

問︰你唔比人地頂血.一比人用魔傷就番屋企等技回好先食兵?
答︰岩! 你咪返屋企LO,咁你咪食少左兵LO,搵少左$,吸少左XP,你咪廢過人LO,話晒佢係新手英,等18秒先再食兵唔算過份。

問︰山王1技主動技囉 明無
答︰明! 山王勁嘛! 魔免時間長、又加攻、又加甲、再加埋其他因素,1技咪要主動LO。但係話晒E隻係新手英,佢3技話就話被動,但係只係加速炸BO,時間又唔夠山王長。

問︰主動擋法技(最少要有D反應)同被動擋法技(我話知你幾有腦開技, 我無腦都係擋左你招野架啦(粗口)?)
答︰話晒佢係新手英,講都明比新手玩,唔通你認為新手會有D反應? 唔會啦! 除非你叫無打過機既人打場信長,佢D反應勁過你條女既,我冇野講! 唔係既話係新手都係無反應架啦(又唔想話人無腦)

問︰俾我既話我出多支水 繼續食兵明吾明    俾佢昆左技咪昆  仲好  3技開住黎食兵  有事就再開魔水
答︰明,你咪咁做LO,無野架,話晒你係新手英,我電一電,昆左你3技,用完我就行埋尼,你自自然然就要開水,你水完我咪車個大比你LO

問︰你要明白一個問題 主力的一個主要  可以1打3  爆塔冇難度 你咁的技能 只系拎黎走佬
答︰未必! 我有19秒魔免,可以BD。你講緊其他技能? 有1技,可以加30傷! 話晒佢係新手英,算勁架LA,唔好睇少。
作者: graphpad    時間: 2012-11-3 18:33

3技 安全手冊
法力消費︰0
施展距離︰0
等候時間︰60
效果︰受到1次魔法傷害或技能後,可獲得提升10%移動速度及魔法免疫,持續[1/2/2.5/3]秒。
(後記︰需要保護自己的話,可盡早點滿此技)

I think this will be better
作者: km_dd    時間: 2012-11-3 18:39

引用:
原帖由 spiker 於 2012-11-3 17:17 發表
其實InViSiBlE講得岩,有幾部份講埋我想講的。
大家話3技好屈︰
問︰我想問係唔變唔吹下,點殺?你試下直接入人大比我睇,睇下你100%到幾多次!
答︰簡單,就係要入身大,或者昆左人3技之後再大。話晒佢係新手英,玩得佢既都係新手,你變 ...
新手英就得新手玩@@?

肥川都係新手英 一樣有勁人會用.

關於3技:有一樣野可以比你借鑒 -> 鬼小島 既被動丁丁 只係頂一次魔法 都要 3X秒CD(定4X秒?)

我明你想整一隻新手易上手既英, 但係都要照顧番 中-高手 , 同整個遊戲既平衡
作者: graphpad    時間: 2012-11-3 18:42

引用:
原帖由 km_dd 於 2012-11-3 18:39 發表

新手英就得新手玩@@?

肥川都係新手英 一樣有勁人會用.

關於3技:有一樣野可以比你借鑒 -> 鬼小島 既被動丁丁 只係頂一次魔法 都要 3X秒CD(定4X秒?)

我明你想整一隻新手易上手既英, 但係都要照顧番 中-高手 ,  ...
講得好岩!
樓主所講既新手英, 只要勁人用, 就可以用到出神入化. 冇錯樓主你的確好關心新手玩既能力, 依隻英完全照顧新手.
但唔好忘記你要同時兼顧遊戲平衡
作者:  InViSiBlE     時間: 2012-11-3 21:59

樓上所有人兄, 你地係咪比魔免洗左腦

魔免咋, 唔係無敵呀大佬

你用物攻可以打到佢架

呢隻英後期又無爆擊又無+攻速, 點夠其他英黎呀

回#25: it is not better but worser
作者: graphpad    時間: 2012-11-3 22:46     標題: 回復 28# 的帖子

sorry I don't know what you mean "worser"
作者: spiker    時間: 2012-11-3 23:00     標題: 補充少少野

E隻係新手英,因此設計到盡量小D按鈕,只係作1招自動技同埋3招被動技,避免左新手開技同連技,令新手容易控制。
點解要被動技? -> 學左之後唔洗手控,容易操控
點解要有1招自動技? -> 冇英係全被動技
點解只係得4招技? -> 對新手尼講,4招已經好多,你作夠5招叫新手點玩點學?

咁點出裝好呢? 簡單!
開始 = 褲+手套+手套+豬肉
早期 = 褲+鬼手+鬼手+攻速衫+能量綱+爆綱
中期 = 武士服+鬼手+鬼手+陣太+陣太+爆太
後期 = 銀甲+正宗+長船+魚神+村正+8600

仲有1點好重要︰
E隻英我係預左玩家只用到右手(單手)尼玩,新手既話只係集中精神用右手絕對容易上手,熟手既話更可以一路渣住杯汽水一路打信長TIM

作者:  InViSiBlE     時間: 2012-11-3 23:38

引用:
原帖由 graphpad 於 2012-11-3 22:46 發表
sorry I don't know what you mean "worser"
Sorry it is worse not worser

From your revised E skill, it is too weak compared with other similar skills.
First, it takes 60s to cool down, much higher than the average of CD of skills
Second, it is effective only for 3s, which is too short to the extent that
I considered NONSENSE and the creator of this has suffered disorder or is merely mentally retarded.
作者: 屎忽佬.    時間: 2012-11-15 20:22

話就話係新手英姐 d神手就唔會玩??
作者: 不死的金川    時間: 2012-11-15 23:14

人地咁多疑問
你根本全部用
呢隻係新手英.for 新手用去解答
其實我想問
你點知用個個係咪新手?
你點限定只有新手先可以用呢隻英?
如果普通人用 加枝水
你咪任fake 我3技  
3技完我同正無分別 有人黎照用水

有時辛辛苦苦幾條友圍死呢隻英
$300 都冇

咁咪會令到冇人殺佢
呢個時侯你又話.咁新手用新手英冇人殺佢咪一流
咁我又答你 你點知用個個係咪新手?

又有人話
呢隻英根本勁廢
冇爆發技 所以招3技屈尐根本唔係問題
咁我又答你
前期冇人殺
打1隻兵=4隻 仲要放心食兵
死左唔扣錢

當人仲上緊凍雲鬼國個陣
你已經1神-2神
咁仲洗乜講自身技能?

仲有 我覺得個inxxx 同樓主根本同一人
唔好開分身自high 啦樓主

你唔好最後駁多句話我呢個ac都係你分身 謝

似gag
作者: spiker    時間: 2012-11-16 01:15     標題: 逐句幫你解剖啦

引用:
原帖由 不死的金川 於 15-11-2012 23:14 發表
人地咁 ...
人地咁多疑問,你根本全部用,呢隻係新手英.for 新手用去解答
正常啊! E隻係咩英唔洗我再講多次啊?

其實我想問,你點知用個個係咪新手? 你點限定只有新手先可以用呢隻英?
我洗Q知,我set既技能簡直只有新手的難度,要學容易,要勁? 發你個XY夢啦!

如果普通人用,加枝水,你咪任fake我3技,3技完我同正無分別,有人黎照用水。
你3技+水之後仲有CD空位比人做底你架! 小姐

有時辛辛苦苦幾條友圍死呢隻英,$300都冇。
當然無啦! 人地新手尼,你一個唔該送$300,隊友炮到自己喊苦喊X咁,博走場咩? 送少N次$300當安撫下人地好唔好?

咁咪會令到冇人殺佢,呢個時侯你又話︰咁新手用新手英冇人殺佢咪一流,咁我又答你,你點知用個個係咪新手?
其實岩岩相反,係會令到大把人去做佢,因為咩? 你新手嘛! 無技能無姓,廢到笑口常開咁,唔做你咪對唔住自己?

又有人話,呢隻英根本勁廢,冇爆發技,所以招3技屈尐根本唔係問題,咁我又答你,前期冇人殺,打1隻兵=4隻,仲要放心食兵,死左唔扣錢……
前期冇人殺? 你肯定? 頭5LV冇復活架請記住! 我火神昆你3技再等你水完就變青蛙送你一程,仲話放心食兵? 仲話死左唔扣錢?

當人仲上緊凍雲鬼國個陣,你已經1神-2神,咁仲洗乜講自身技能?
有神唔=勁……咪住,鬼國唔係神咩? 你講既野似自相矛盾

仲有 我覺得個inxxx 同樓主根本同一人,唔好開分身自high啦樓主
inxxx...人地都表明左自己身份啦! 仲要咁好想像力,唉

你不如話全VLAN所有AC都係我尼架啦,XYXY

似gag
幾架

秘密︰新手英係咪真係新手專用呢? 中手以上店都唔準店? 當然唔係啦! 話晒E隻英新手用就會好放心,但係高手用就會Feel咁差廢既咁樣LO
作者: 不死的金川    時間: 2012-11-16 01:28

引用:
原帖由 spiker 於 2012-11-16 01:15 發表

人地咁多疑問,你根本全部用,呢隻係新手英.for 新手用去解答

其實我想問,你點知用個個係咪新手? 你點限定只有新手先可以用呢隻英?
我洗Q知,我set既技能簡直只有新手的難度,要學容易, ...
你有講過野?

我洗Q知,我set既技能簡直只有新手的難度,要學容易,要勁? 發你個XY夢啦!
你不如set 隻 英1lv 爆對面大本  之後睇下新手識唔識用仲好

如果普通人用,加枝水,你咪任fake我3技,3技完我同正無分別,有人黎照用水。
你3技+水之後仲有CD空位比人做底你架! 小姐
人做底你 你唔識做底返人?   空位cd 唔識走?
馬眼 反應  技術 你全冇? 新手唔=傻仔 唔似你

有時辛辛苦苦幾條友圍死呢隻英,$300都冇。
當然無啦! 人地新手尼,你一個唔該送$300,隊友炮到自己喊苦喊X咁,博走場咩? 送少N次$300當安撫下人地好唔好?
都係個句  新手英不如比招1lv 爆大本技佢仲好
咁咪會令到冇人殺佢,呢個時侯你又話︰咁新手用新手英冇人殺佢咪一流,咁我又答你,你點知用個個係咪新手?
其實岩岩相反,係會令到大把人去做佢,因為咩? 你新手嘛! 無技能無姓,廢到笑口常開咁,唔做你咪對唔住自己?
你自相矛盾? 又話set 隻英for 新手用
轉過頭又話要圍新手英? 喔? 新手比人圍兩次走埸?

又有人話,呢隻英根本勁廢,冇爆發技,所以招3技屈尐根本唔係問題,咁我又答你,前期冇人殺,打1隻兵=4隻,仲要放心食兵,死左唔扣錢……
前期冇人殺? 你肯定? 頭5LV冇復活架請記住! 我火神昆你3技再等你水完就變青蛙送你一程(變左青蛙=死@@? 你識唔識玩信長?),仲話放心食兵?(唔識同對手保持距離? 3技完唔識退後尐? 唔識歸塔? 喔? 新手唔=弱智 唔似你) 仲話死左唔扣錢?

當人仲上緊凍雲鬼國個陣,你已經1神-2神,咁仲洗乜講自身技能?
有神唔=勁(你咪試下六神1lv 本多vs 空裝35lv本多) ……咪住,鬼國唔係神咩? 你講既野似自相矛盾
上緊=上左?  咁我一開波話上大炎係咪=上左?   斷章取義似sm

仲有 我覺得個inxxx 同樓主根本同一人,唔好開分身自high啦樓主
inxxx...人地都表明左自己身份啦! 仲要咁好想像力,唉
自己心知肚明

你不如話全VLAN所有AC都係我尼架啦,XYXY
我個句上聯
下聯咪你個句

似gag
幾架

作者: 不死的金川    時間: 2012-11-18 01:01

樓主淆左底  
so sad :
作者: 神fake    時間: 2012-11-20 20:43

3技太屈機了-.-
作者: 魔法稻草人    時間: 2012-11-20 20:59

保險包 吹到-,-
作者: spiker    時間: 2012-11-20 21:29

其實#2果位比到我意想唔到既驚喜,我做E隻英果陣完全冇咁諗過

不死的今川,說話我只講一次,講完就算,你要話我扮野又好淆底又好咩春都好

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0