標題: 【日本第一屠兵】!作者請正視! [打印本頁]

作者: ﹎某興    時間: 2012-1-20 08:24     標題: 【日本第一屠兵】!作者請正視!

作者,自重玩家反映過真田辛村的敗點后,
作者竟然沒有正視,無論在團戰或者街場刀甚少見到!
距既敗點唔需要我多講,無魔免/礦☂....本多呢?
根本到左中期比人變下羊羊就掛左?
本多就唔同,魔免走老,防秒殺英的一技...!
我認為真田辛村系咁多個爆發力最強的英雄最廢既一個!
我明白到作者既辛苦,但好多玩家刀要求改真田辛村,
與其改左模式距,不如改左真田距?
   魔免15秒或者有礦☂傷?
   希望作者請正視問題...因為聯合軍也要有個本多忠圣!
作者: stevenss99    時間: 2012-1-20 08:25

你轉去玩本多啦咁
作者: ℡霸氣ゝ德    時間: 2012-1-20 08:34

本多抗秒殺.
真田抗基功.

本多大魔免.
真田大可燒走.(早期-_-")

本多大加移速.
真田大【爆】移速.

本多大扣防.
真田大不扣防.

真田1技易食cp.
本多3技有攻無回血
作者: hihi8844    時間: 2012-1-20 08:35

引用:
原帖由 ﹎某興 於 2012-1-20 08:24 發表
最強的英雄最廢既一個
作者: ☆Mr.Ho★    時間: 2012-1-20 09:11

真田玩2血兜1-40%1閃鞋1法書刀1把91  無敵裝^^
作者: OΝ9當有趣    時間: 2012-1-20 09:13

真田大技加攻 又加速 1技又加攻又回血 大技走得勁快 3技有miss 你仲想點?
唔識玩就話廢?  笑大左個口 你咁想玩同本多一樣既英咁你玩本多喇開咩post
作者: 【BY2】    時間: 2012-1-20 09:16

真田開1技出個再生鋼+回魔鋼+700的狗_+法書刀 平手加石川都打唔入
作者: ★.柑囝    時間: 2012-1-20 09:16

引用:
原帖由 【BY2】 於 2012-1-20 09:16 發表
真田開1技出個再生鋼+回魔鋼+700的狗_+法書刀 平手加石川都打唔入
打得入咁點?            
作者: 黑澤明    時間: 2012-1-20 09:48

引用:
原帖由 ★.柑囝 於 2012-1-20 09:16 發表
打得入咁點?            
佢意思可能係基攻,仲要無點技個隻
作者: 華華o    時間: 2012-1-20 09:54

引用:
作者,自重玩家反映過真田村的敗點后,
錯字了
作者: 魚柳包★    時間: 2012-1-20 09:54

直接將真田幸村改做本多好無?
兩軍本多打本多迎合晒你要求啦
而且真田係一隻好好既偷爆英,3技MISS,1技回血+攻,有人黎走嗰陣邊個追到?到時唔好話織田軍需要隻9女咁既英WOR
作者: xGodBlessYoux    時間: 2012-1-20 09:56

真田前期因1技強化後
比較易肥,有優勢
一定比本多快肥
只要前期食兵,爆塔掌握得好
唔會比本多差得去邊
作者: -★祺儿    時間: 2012-1-20 10:31

真田後出其實唔錯
好似係
作者:    T.K-    時間: 2012-1-20 10:51

真田走佬好快

作者: hoiching0626    時間: 2012-1-20 11:07

無人叫你一直打一直打稼bo   原如真田魔免大技咁味勁過好多英??佢玩曬啦咁=[
e家真田1技改到魔免開重有都屈拉.出麻長船d爆擊數字係咁出黎囉=~=
作者: 櫻×花飛吧    時間: 2012-1-20 11:10

真田同本多硬打無咩可能
本多1技個陣真田咪走開 1技完慢慢打囉
本多大技時間比真田小
作者: s20091112    時間: 2012-1-20 11:51

你想真田變2龍?
作者: 旺角通櫃佬    時間: 2012-1-20 12:04

直接聯合軍都整隻本多忠勝比佢咪滿足到囉 ..
作者: 波妞蛋蛋    時間: 2012-1-20 12:14

幸村大技雖無魔免 技能單打比忠勝有利  可是5v5牽制多的陣容 忠勝比較有優勢  大絕魔免  毫髮  吃抗  真田35秒大絕只有一次吃抗機會  沒抗會被其他隊友牽制住
作者: BsTh_MIlkB    時間: 2012-1-20 12:18

魔免15秒比較過份了-,-

魔水只不過10秒

他的3技造成的miss

如果加上樓主的意見

真田不是改到很強,而是可以說無敵了=.=
作者: a3345021    時間: 2012-1-20 12:33

我覺得有幾十%的擴散
應該都接受到掛
作者: 花文.    時間: 2012-1-20 12:36

玩30$% 火甲 閃鞋 水 凍云 法書

sm裝
作者: Oo之戀oO    時間: 2012-1-20 13:14

幸村只能說是一只路人場的英雄

另外

加入正信立雪強慢效果下

信長裏面跑最快應該是神原
其次到信玄
幸村在此雙大下是0步速的......
走佬快只不過是一個錯覺
作者: arsenal1874    時間: 2012-1-20 13:19

最好改強埋石川五右衛門  大技的260秒CD太耐了...變左冇大技既時間真係好悶...

改到160秒CD~偷400$暈2.5/3秒~咁樣一樣好多人玩
作者: ╭絕〞    時間: 2012-1-20 13:37

不如整張圖係本多之野望,人人有得玩本多,夠晒公平啦
作者: 琉姬    時間: 2012-1-20 13:41

真田大技無魔免我覺得無問題
同長宗道理一樣 大技無魔免換返黎既就係招大夠長時間
你諗下 隻本多招大係就係勁 但係比人拖2拖就完大
真田唔同 追到你返泉都仲得
招大無魔免咪自己人手開囉 1枝魔水唔係好貴姐

雖然我始終都係覺得本多勁D
作者: 琉姬    時間: 2012-1-20 13:42

引用:
原帖由 ╭絕〞 於 2012-1-20 13:37 發表
不如整張圖係本多之野望,人人有得玩本多,夠晒公平啦
有人整過 5本多 VS 5真田
作者: 琉姬    時間: 2012-1-20 13:45

引用:
原帖由 arsenal1874 於 2012-1-20 13:19 發表
最好改強埋石川五右衛門  大技的260秒CD太耐了...變左冇大技既時間真係好悶...

改到160秒CD~偷400$暈2.5/3秒~咁樣一樣好多人玩
點會悶 五右衛門攻裝不知幾勁
作者: 午夜屠夫︿    時間: 2012-1-20 14:01

真田爆塔快 加上有1技回血 走得又快 問題係睇你識唔識挽
作者: e79n39    時間: 2012-1-20 14:35

講到隻隻英都有問題,你唔識玩隻英唔代表隻英有問題
偷錢佬大技cd耐又點,一次1100你都咪話唔爽,問題係睇你識唔識玩嫁者

係唔係要隻隻英都有洗兵技?
好似森仔咁,以前玩佢需要技術先肥到,依家?9放招死人一技係咪都肥到,以前就比人壓路,依家壓番人地,總括黎講森仔已經唔需要技術
作者: 絕對☆無敵    時間: 2012-1-20 14:37

咪低b啦  真田  玩長船  打人好似打豆付  分分鍾爆果d數字唔係人甘品
作者: あずさ    時間: 2012-1-20 17:10

神甲 琉璃光姬/村正 皆朱槍 9100 神色 神色/地王
我唔知可以有幾廢wor
作者: 說得好    時間: 2012-1-20 17:26

引用:
【日本第一屠兵】!作者請正視!作者,自重玩家反映過真田辛村的敗點后,
我明白到作者既辛苦,但好多玩家刀要求改真田辛村,
與其改左模式距,不如改左真田距?
魔免15秒或者有礦☂傷?
希望作者請正視問題...因為聯合軍也要有個本多忠圣!
其實呢...唔知樓主你知唔知....真田有閃避.大技爆速.1技加攻加回血,仲有埋招暈,仲唔心足? 改到真田大技無敵1野秒殺人咁好未?!聯合軍也要有個本多忠勝?  好笑,gag黎?

照樓主咁講...咁不如唔好分聯合軍織田軍.....整個共和軍,D英一SET一樣囉笨

作者: ★海綿.    時間: 2012-1-20 17:42

係囉;我都幾同意樓主講既野
作者: 雞翼BB    時間: 2012-1-20 17:45

其實宜家真田招1技回血咁快...加埋閃避,仲有大技跑到咁快....回血咁快,,,,姑勿論夠唔夠本多打
已經算好強了吧?

作者: 吹箭汁300    時間: 2012-1-20 18:01

真田1技回血加攻 出件火甲壓到本多P街啦
作者: .mL    時間: 2012-1-20 19:04

真田魔免仲洗玩?本身行得已夠快
作者: zincandy    時間: 2012-1-20 19:14

引用:
原帖由 Oo之戀oO 於 2012-1-20 13:14 發表
幸村只能說是一只路人場的英雄

另外

加入正信立雪強慢效果下

信長裏面跑最快應該是神原
其次到信玄
幸村在此雙大下是0步速的......
走佬快只不過是一個錯覺 ...
真田大技左點會郁唔到阿-.-
作者: 我廢我自豪    時間: 2012-1-20 19:57

你有咁多意見
自己整張圖出黎比大家玩玩LO
你整I支持你
作者: 誰是最強?    時間: 2012-1-20 20:28

真田開大之後魔水打本多開大..
但係本多打打下開金波...
真田一走就比輔暈...本多就5會...
即係真田敗點係無水..易死..
作者: 誰是最強?    時間: 2012-1-20 20:28

你5見團戰好多時都出大技魔水既英咩?
作者: ★MR    時間: 2012-1-20 20:29

2龍大技夠一樣啦 你又唔嘈 ?
作者: ﹎某興    時間: 2012-1-20 20:29

不過我覺得...真田點刀系個後期英,比秀吉牽制住就gg鳥
作者: 誰是最強?    時間: 2012-1-20 20:31

應該改真田大技好似呀松咁無敵左一下.
作者: ho93526    時間: 2012-1-20 21:56

個個講單挑

但玩信長有幾可一打一??

樓主講緊既係多人會戰下真田保命能力低下

開大比人變羊/暈都係秒殺

所以我認同加魔抗的方法
作者: aRsuero.O    時間: 2012-1-20 22:03

引用:
原帖由 zincandy 於 2012-1-20 19:14 發表

真田大技左點會郁唔到阿-.-
點會郁得隨呀- -???
作者: ★凍檸茶    時間: 2012-1-20 22:04

http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=694
作者: 曉之零    時間: 2012-1-20 22:25

成日講到真田咁廢 樓主冇技術就唔好講啦 我個FD挽真田 單手都挽到91神甲 全場最肥 問題係係樓主你點挽姐
你中意同本多企係到一打一我都冇計
作者: 漆一漆一    時間: 2012-1-20 22:28

真田前期壓路尾刀都很強
1技回血加攻令你不怕頂兵同比人電到冇血反150導致被壓尾刀易打人兩下佢就反得150乖乖地受壓
2技比本多起手快很多尾刀不好的人可以用2技幫助
3技不怕頂兵塔前兵照食
大技保命一流
個人覺得真田優勢在於速肥
作者: [BaD]MAnL    時間: 2012-1-20 22:37

為何所有人都集中看這少少的優勢

單機對打下壓路是強

但有輔手打壓情況如何?

請思考一下樓主提及的要點

不要只說很強很強
作者: 藍天の武士    時間: 2012-1-20 22:44

其實真田都好勁
普通基攻/爆擊英好難殺到佢
同本多鷓大好意比人殺~!!!
作者: 紅白藍    時間: 2012-1-20 23:03

引用:
原帖由 ho93526 於 2012-1-20 21:56 發表
個個講單挑

但玩信長有幾可一打一??

樓主講緊既係多人會戰下真田保命能力低下

開大比人變羊/暈都係秒殺

所以我認同加魔抗的方法
無人叫你會戰第1個沖出去...
真田10秒魔免 後出 夠殺兩隻輔手
作者: 浙江的玩家    時間: 2012-1-20 23:36

CN10.0S1大陆真田大技魔免12秒,本多大技11秒
作者: adide    時間: 2012-1-20 23:48

引用:
原帖由 浙江的玩家 於 2012-1-20 23:36 發表
CN10.0S1大陆真田大技魔免12秒,本多大技11秒
可不可以講述真田和本多大技還有什麼的附加能力
作者: [BaD]MAnL    時間: 2012-1-21 00:30

引用:
原帖由 紅白藍 於 2012-1-20 23:03 發表

無人叫你會戰第1個沖出去...
真田10秒魔免 後出 夠殺兩隻輔手
主力要後出已經有點怪

除非你有好隊友

每次會戰一開始打少一個都捱得到

點解大家只集中係隻英既優勢到呢...?

例如:黑田(大家都話要改..係一個弱勢英雄)
1技高傷,燒塔又痛,推塔壓路一流
2技高傷慢速扣甲,令佢攻裝法裝都威,壓路食兵一流
3技攻擊加成,死左仲有得爆,食兵一流
4技強慢高傷,距離特長,殺人一流

你地自己廢唔識用唔好就話改左佢啦。

以上就係你地講既野,只講優勢而逃避面對樓主所提既弱勢

之後就開始人身攻擊。希望大家冷靜咁睇完諗一諗,唔好為嘈而同我嘈。
作者: 浙江的玩家    時間: 2012-1-21 05:24

引用:
原帖由 adide 於 2012-1-20 23:48 發表

可不可以講述真田和本多大技還有什麼的附加能力
本多大技不减防,2倍基础攻击速度,+60移动速度,范围300溅射100%伤害,魔免。大约持续11秒。
真田大技+200移动,1.8倍基础攻速,魔免,大概持续11秒。20%无视魔免装甲造成100伤害。

作者: 東莞公安    時間: 2012-1-21 08:38

根本吾可以拎佢同本多比
作者: 浙江的玩家    時間: 2012-1-21 10:00

枪,马枪,稻鸡大技也没魔免,
作者: -The.PeN!S    時間: 2012-1-21 13:27

下軍如果再比隻真田大技有水既話,己經可以話無敵..我都想上軍有隻武田咁既英,2技又可以洗兵,但原來果隻平手黎0,0
作者: ★LuN=)    時間: 2012-1-21 15:37

我同意真田真系弱勢

1技改善左都仍然入吾到流

而我認為真田既2技同埋3技已經冇咩改善既地方

要令真田解凍吾再冷門 我覺得吾可以一次過一版就改強佢

因為太快改強會有吾少人話真田改到太吾平衡 應該用1-2個板本漸漸增強佢

我有2個改善方案

第1

參考片倉大技 真田既大技都加入魔法抗性 20-30%都可以接受

甘令到玩家玩真田想吾死甘多都吾洗一定出地王 減弱攻擊力

此外 其實有時覺得真田既大技都吾夠稻姬既2技甘強

我指既強系在於稻姬系+90%移速 vs 真田既+200移速

有d經驗既玩家都知稻姬開緊2技 比直江羊左都系可以冇慢過甘

因為佢比人羊左之後既移速只系降左280 (完本稻姬連褲有380移速 變左羊得返100)

但佢招2技+90%移速系300x90%=270 系+左270移速

換句話講稻姬比人羊左仲有100+270=370移速

但系真田比羽變左就真系得返100行速 就算吾系變 系慢速

稻姬中左雪走仍然有60%移速+乘 仍然系頂左行速

但真田開左大=300+80+200=580(522) 比人雪走左真系會慢左好多

會變左580x(1-30%)=406 系慢左好多

第2個方案 就系真田既大技 真系同說明一樣 成為速度過人既戰國第一兵
將LV2既大技+200移速改為+200%移速 就算中勁多慢技都仍然系超快

但系其實諗深一層都幾勁 所以建議如果甘改呢 LV2既大技學習等級改為LV14/16

希望接納意見
作者: tang1030    時間: 2012-1-21 18:04

兩隻英的性質有不同
幸村係同三好一樣(相若)係偷爆同追殺 本多係爆發半控
冇人叫你會戰一開波就9衝+上你唔係由隻英去就你技術 反而係你技術去就隻英
你話幸村敗點 你唔先問下自己有冇斤兩去佢的敗點 唔好次次都話設計上問題
個作者比你D人搞搞下唔 DO
以下係本人意見,不喜唔好尸口巾我
作者: 不死的金川    時間: 2012-1-21 22:59

不過聯合有 武田
如果加埋真田
咁就有兩隻大技魔免英
作者: 香腸    時間: 2012-1-22 00:22

真田月經post已經回左好多次
但我都仲係好想俾意見
其實改法有好多,不過最後採唔採用唔係由我地決定咁解
#60講d野好有point
以下d改法用哂就會過屈,但係只採用一兩個都係可以合理地強化

1.一技唔好俾魔水消,俾魔水消左70攻打人無哂力真係極度智障

2.三技可以附加睇隱效果,話明心眼,睇到d睇唔到既野,haha(香宗也要吧?)
   同埋最主要因為佢唔同武田,佢要升攻速,所以要真田出十字槍真係好雞肋

3.好似#60咁講,上軍d慢技多到嚇死人,道三,數正,變羊果d,基本上食左其中一野,唔駛法術書同雪走已經變左普通移速,食兩野直頭係比平時行慢左,根本就唔可以話係速度過人,改佢做+200%移速根本唔過份,反正佢追殺能力不比武田好呢個係事實,武田基本上抓到人地一下敵人就絕望咁濟

4.魔免5~10秒,呢個應該大眾要求既東西,變身英無魔免又無好似長宗咁遠攻實在係危險

5.大技將基礎攻速由0.9變為0.7,個人認為呢個比加魔免更好,會更有特色
既然真田係無魔免,咁係咪俾佢係短時間內有更大既爆發力會更加合理?
多數英d大絕都會對自己優勢大大提高,但有幾可出完大技會增加自己死亡風險?
真田幸村就算真係夠力10秒追殺到人,自己真係愈黎愈危險,好多時要一命換一命
如果爆發力再勁d,可以有機會短時間內搞掂之後走人

同埋我一直都有個疑問,真田招大hold咁耐為乜?
應該無人會覺得佢可以好似其他變身英咁招大開咁耐用咁耐掛
純粹整到佢係本多剋星可以恰佢招大完左再搵佢隻抽...?
如果真係加左攻速既,20秒大絕都夠,10秒打人10秒走佬,打塔都可以快快手搞掂走人

作者: tang1030    時間: 2012-1-22 12:10

但係一旦幸村有左魔免 就有人題出利家大技都要魔免
加上本多大技特色係魔免
樓上話上軍d慢技多到嚇死人 但下軍d慢技勁到嚇死人
上三 勝賴 松久 百地 等等 佢地D慢技慢到HIHI

但我又同意上面,變身英無魔免又無好似長宗咁遠攻實在係危險
所以幸村唔易用的原因

「.三技可以附加睇隱效果,話明心眼,睇到d睇唔到既野,haha(香宗也要吧?)
   同埋最主要因為佢唔同武田,佢要升攻速,所以要真田出十字槍真係好雞肋」
其實可以叫隊友出 +上十字槍太貴唔建議出 如果係要改三技 不改成某版幸村
有一版定%MISS法傷同一定時間魔免

一技的原理係花女大技(一技時水解左但水的時候 再開一技有效果)(一技一定要去到4LV)
真田大技hold咁耐直G果時都係比較困難 同真正識用真田的玩家係吾洗一定出地王 出正宗就一打十

上面有人話比有輔手打壓情況如何?
大佬 信長係五P五冇人叫你唔出聲 CALL友殺左佢

總結上軍特色係魔免+擴散攻
作者: 不死的金川    時間: 2012-1-23 15:13

我覺得增加招大既移速或攻速唔可以係主要
起碼都要改返d攻擊(遠攻/混沌攻/擴散)
事關本多招大已經做到幾樣....打百地個d... 打兵照死
作者: dirtycat    時間: 2012-1-25 20:32

大佬佢一背水都擋唔到

作者: 不死的金川    時間: 2012-1-25 20:54

引用:
原帖由 dirtycat 於 2012-1-25 20:32 發表
大佬佢一背水都擋唔到
大把英擋唔到
武田擋到?
作者: 219262377    時間: 2012-1-29 05:47

改真田幸村變遠攻
作者: 香腸    時間: 2012-1-29 15:02     標題: 回復 68# 的帖子

變左遠攻,霸氣何存......?
作者: 神反~民兵    時間: 2012-2-1 09:30

真田有真田ge優點
本多有本多ge長處
唔通要改到2隻本多?
作者: C.羚角    時間: 2012-2-4 14:15

引用:
作者,自重玩家反映過真田村的敗點后,
我認為真田 ...
佢叫真田
唔係叫真田
作者: 霸氣_ChunG    時間: 2012-2-4 17:49

引用:
原帖由 tang1030 於 2012-1-22 12:10 發表
但係一旦幸村有左魔免 就有人題出利家大技都要魔免
加上本多大技特色係魔免
樓上話上軍d慢技多到嚇死人 但下軍d慢技勁到嚇死人
上三 勝賴 松久 百地 等等 佢地D慢技慢到HIHI

但我又同意上面,變身英無魔免又無好似長 ...
何慢之有?????????????????
作者: 香腸    時間: 2012-2-4 18:05     標題: 回復 72# 的帖子

1技掛,雖然唔係強慢
同埋我玩上杉點黃點都唔點1技.....
作者: 不死的金川    時間: 2012-2-13 23:18

樓上兩個搞gag係到捉字.
都唔係重點
作者: 痴漢∥西    時間: 2012-2-14 21:54

想問一下作者改英真係咁易咩?
作者: sunglan2004    時間: 2012-2-19 11:15

引用:
原帖由 xGodBlessYoux 於 2012-1-20 09:56 發表
真田前期因1技強化後
比較易肥,有優勢
一定比本多快肥
只要前期食兵,爆塔掌握得好
唔會比本多差得去邊
本多落石+電卷一堆兵,你見過未?
半個鐘,200兵!!
作者: 冰川白嵐    時間: 2012-2-25 20:46

引用:
原帖由 sunglan2004 於 2012-2-19 11:15 發表

本多落石+電卷一堆兵,你見過未?
半個鐘,200兵!!
隻隻英都可以玩洗兵裝,冇錯
D人就係汁住本多前期難肥來講...又話真田可以C到P
其實織田軍本身地形優勢,本多仲cp好過真田(出火甲搞掂)
搞錯哂d前設,其實個重點係後期,雙方一比之下,孰優孰劣
本多大技加暈刀,何止法英唔夠做...連打英都唔夠做啦
但係諗深一層,其實整隻秒英就夠做真田
真田開大都冇魔免,咁不如用同樣冇魔免的長宗好過啦(((明玩野XD
(認真mode)我覺得真田開大的時候送2秒無敵比佢,咁就平衡ga啦
(((到時就有好多神大技真田出現,比得上神金波本多XD
作者: order_sol    時間: 2012-3-2 18:12

本多真田各有千秋
冇必要加強
佢大技時間長
頂移速
又有miss
1技回血一流
咩裝都出得唔撞技
最重要係 冇本多咁易比人針
你想做戰國最強玩本多啦
如果你唔玩本多係因為驚比人針
咁sorry 改強真田你一樣比人針
作者: Yukee    時間: 2012-3-22 16:43

真田勁過多本多好多.1on1.本多輸
作者: 香腸    時間: 2012-3-22 17:21     標題: 回復 79# 的帖子

1)你計大家靜係開大或者靜係唔開大有乜意思?
2)信長呢隻5v5既game,隻抽勁有咩意思?

真田唔出技,或者靜係鬥大技隻抽,真田會贏已經係係人都知既事實
但本多係AT英真田唔係,係另一個事實

本多既整體性勝於真田太多係不能否定既事實
作者: - ★CHM    時間: 2012-3-23 09:43

真田甘勁 你甘到話佢廢-,-
作者: 口爆林煥    時間: 2012-3-25 12:07

明顯係你自己廢
作者: 暗黑☣守護    時間: 2012-3-25 13:28

真田快肥過本多
若偷肥得起,其實對面要阻都阻唔到
相反本多 對面有毛毛美滿風魔,已經廢左本多半成
仲有鬼小島武田大技強慢,直江慢本多其實唔係好真田好多
作者: freddyhk    時間: 2012-3-25 18:07

本多就唔同,魔免走老  

即係真田唔可以
作者: 香腸    時間: 2012-3-25 18:28

引用:
原帖由 暗黑☣守護 於 2012-3-25 13:28 發表
真田快肥過本多
若偷肥得起,其實對面要阻都阻唔到
相反本多 對面有毛毛美滿風魔,已經廢左本多半成
仲有鬼小島武田大技強慢,直江慢本多其實唔係好真田好多 ...
你信唔信咁俾人慢法,真田開完大都係行唔郁?
真田肥得快過本多都係無從對證既問題,真田長期要魔水已經蝕哂大本
不過我唔否認對面無法師,前期又唔俾信長壓既情況下
真田係一隻勁英黎
作者: 乂敗    時間: 2012-3-25 20:08

你咁講不如2邊場場出一樣的英對打啦=.=
仲打咩信長
你咁講不如田軍改埋隻佐佐成政唔夠mp用,冇爆發力,開大扣大量移速
槍神爆發力最高...大技攻速快過佐佐
請版主正視問題...田軍都要有一個槍神
作者: darling∩    時間: 2012-4-2 18:55

1.閃
2.毒刀
3.凍雲
4.長船/蜻蜓切
5.魔水
6.魔水(茶器)
滿足曬你要求
作者: 香腸    時間: 2012-4-2 19:32     標題: 回復 87# 的帖子

有錢滿足到你既要求
作者: BlAcK-_    時間: 2012-4-9 15:25

我想真田改到好似LOL個個易大師蕉大一樣人地減唔到速(唔係法術),如果可以真係好了..   

(我只係吹下水.. )
作者: holy777    時間: 2013-1-3 16:34

傳說,有個人以為本多1技好威,唔出水,有一日,天上突然派左個樹人落去,從此.一開1技即被消
作者: 華麗的肉餅    時間: 2013-1-3 17:31

引用:
原帖由 holy777 於 2013-1-3 16:34 發表
傳說,有個人以為本多1技好威,唔出水,有一日,天上突然派左個樹人落去,從此.一開1技即被消
究竟你知唔知太原3技消唔到金波
作者: 徐賢我愛你    時間: 2013-1-3 21:02

點呀..點解本多開1技唔可以共享比自己友. 好似呀松大技咁咪好囉
點呀 點解真田開大技唔可以有魔免 好似本多大技咁咪好囉
作者: BLACKROCK↘    時間: 2013-1-3 22:11

真田出4把神息1把91+開1技
一秒回成幾100血
仲快過回血營
作者: holy777    時間: 2013-1-3 23:41

引用:
原帖由 華麗的肉餅 於 2013-1-3 17:31 發表

究竟你知唔知太原3技消唔到金波
金波係法術效果,大技先消唔到,因為大技係變身呀ma,而金波應該係消到
作者: 華麗的肉餅    時間: 2013-1-4 00:35

引用:
原帖由 holy777 於 2013-1-3 23:41 發表

金波係法術效果,大技先消唔到,因為大技係變身呀ma,而金波應該係消到
http://www.ky  hk.net/thread-1288134-1-2.html
請你多d學下we基底 d野先賣弄知識

注意 : 基底為狂戰士  太原雪齋的淨化並不可以消去毫髮無傷  
         但是下降移動速度效果仍然存在

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0