標題: 我對vlan既人好失望 想開貼鬧作者之前 反省下自己 [打印本頁]

作者: 花汶    時間: 2012-1-15 19:03     標題: 我對vlan既人好失望 想開貼鬧作者之前 反省下自己

其實我想講   而家信長係咪真係咁重視平唔平衡依樣野

好  就算出左新圖  你睇落去覺得有d唔平衡   但你地有冇玩過先  有冇出現d咩問題?

都係個句   點解你地一味剩係識埋怨作者做既圖做得唔好   自己又唔付出一分力

我想問   有幾多個去幫手測圖  真係為信長好   而唔係為名氣  唔係為將來係信長圖有自己個名?

如果幫手測完乜都冇   搵鬼去做??  你唔好話我話你地班人   一味批評  毫無建設  

信長其實只不過係一隻休閒遊戲黎姐   你而家係咪要出去打世界比賽?  睇平衡睇得咁重要  

想打世界賽???轉行去玩英雄聯盟啦   信長之野望唔歡迎你

作者改  你地未玩囉   玩到真係好唔平衡戈時咪出句聲  個陣有邊個會鬧你?

而家岩岩先出就咁睇就開貼話呢樣戈樣   你想點先  咁係咪要del左依張圖去呀?

選特首又唔見咁踴躍    比中共一步步入侵又唔見班鍵盤戰士出聲

好好反省下你地自己做既野啦

p.s   唔鐘意vlan改圖   未自己轉行走去gxc玩囉   仲係到做乜姐真係    又要猛鬧  自己難受  作者又難受

我呢  就預左比你地鍵盤戰士圍炮   我想講既野就咁多   
你地睇唔睇得入腦你地既事   

作者: 小白^^囡囡    時間: 2012-1-15 19:05

吾鐘意未.咪玩VLAN囉.
咁多DA= =
作者: A_c    時間: 2012-1-15 19:05

這是不對的
作者: C_k    時間: 2012-1-15 19:05

選特首又唔見咁踴躍    比中共一步步入侵又唔見班健盤戰士出聲

霸氣呀 支持支持!!!
作者: rkjcnvo123    時間: 2012-1-15 19:10

信長其實只不過係一隻休閒遊戲?
你覺得炸?
世界比賽先睇平衡?
咁信盃果d點算?

仲有你唔代表信長之野望
有咩資格講信長之野望"唔歡迎你"
作者: 呀東☆    時間: 2012-1-15 19:10

選特首又唔見咁踴躍    比中共一步步入侵又唔見班鍵盤戰士出聲

講真 我好中2呢句 /
作者: ●PinK_x黑    時間: 2012-1-15 19:11

佢地吾明傢啦= =,我相信好多人都係玩都吾玩就講= =
作者: ★25th夜    時間: 2012-1-15 19:13

我認同你講既野
不過如果唔同鍵盤出聲唔同打電話直接同作者講?
作者: luvmybabys★    時間: 2012-1-15 19:13

教大家1樣野
作者改 咪接受 咪玩囉
講禁多廢話比禁多意見做咩?
我地應該接受 唔應該比意見 咁作者咪開心 大家開心?
我地應該照顧作者既感受 唔好比佢受傷 等佢覺得好有成功感
有唔好既 咪收埋佢算 反正比意見 會比人話鍵盤戰士既
大家照住咁既意思去做吧 應該會開心的
作者: FunG-__    時間: 2012-1-15 19:15

你咁樣講=VLAN信盃果D唔洗打--?
佢整得隊長到時一定唔會話比玩家選用唔用掛 =棄保一樣 咁D人練團戰 去打信盃一樣將呢樣野帶番入黎
如果你覺得信長係一隻差過LOL既GAME  咁你可以唔玩 但唔好評論我地練勁一係樣不值一提既野好不?
作者: 花汶    時間: 2012-1-15 19:15

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-15 19:13 發表
教大家1樣野
作者改 咪接受 咪玩囉
講禁多廢話比禁多意見做咩?
我地應該接受 唔應該比意見 咁作者咪開心 大家開心?
我地應該照顧作者既感受 唔好比佢受傷 等佢覺得好有成功感
有唔好既 咪收埋佢算 反正比意見 ...
想問下你地班人   
你地開貼比左d咩意見作者   一味剩係識話唔公平  (我唔見有任何一個意見
咁係咪要作者刪左張圖去?
作者: A_c    時間: 2012-1-15 19:16

老老實實D&G事件你地又有冇去支持維護港人地位呀??
我睇你10個有5個都唔知D&G咩事件。
講左乜自己諗。

改圖呢啲一步步慢慢試,
又唔係一改就唔會再改番好,
乜解究係咁開貼又呢樣戈樣?
嘩!講到好似改左就少忽肉咁。
老實:
集中一個貼作者實會慢慢睇。
作者: caRro.    時間: 2012-1-15 19:17

我好同意樓主既講法
但我對樓主既I-CON更為重要

作者: ★凍檸茶    時間: 2012-1-15 19:17

有幾多個去幫手測圖  真係為信長好   而唔係為名氣  唔係為將來係信長圖有自己個名?

我自問真係想信長可以發展落去,唔想佢沒落。

我琴晚同2個作者都測到凌晨3點

第二日,已經出新圖,可見作者好盡責,不過作者咁辛苦卻換來的都是一番的插,抽,炮。

班所謂既玩家又要玩又唔比意見最後又要嘈,出新圖之前我唔見平衡創意區有幾多個真心想為信長呢張圖好。(最多咪係開戈個區既時候熱過一陣)

都係戈句,經典。(同班抽水炮友講)
[attach]167666[/attach]
作者: 冰火激情夜    時間: 2012-1-15 19:17

其實你係咪覺得vlan人對你好有希望??<<<重點

俾意見你又媽差 你似岩去北韓生活 夠專制
作者: FunG-__    時間: 2012-1-15 19:17

羊群效應 你VLAN 出張新圖影響既唔只係VLAN 吧
作者:   .Angry★    時間: 2012-1-15 19:17

支持樓主
作者: 花汶    時間: 2012-1-15 19:18

引用:
原帖由 FunG-__ 於 2012-1-15 19:15 發表
你咁樣講=VLAN信盃果D唔洗打--?
佢整得隊長到時一定唔會話比玩家選用唔用掛 =棄保一樣 咁D人練團戰 去打信盃一樣將呢樣野帶番入黎
如果你覺得信長係一隻差過LOL既GAME  咁你可以唔玩 但唔好評論我地練勁一係樣不值 ...
vlan信長盃既原意係乜   睇黎你冇搞清楚

信長盃唔係奉止舉行比你嫁囉唔該   只係3管見你地咁熱愛信長依隻遊戲

先比目標你地去挑戰  等你地唔會玩信長漫無目的

我從來冇話過信長係差過lol(請問你邊忽見到的   點解我自己都唔知

點解唔見vlan cs有cs盃   l4d有l4d盃   你自己分得清吧?

作者: A_c    時間: 2012-1-15 19:18

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 19:17 發表
有幾多個去幫手測圖  真係為信長好   而唔係為名氣  唔係為將來係信長圖有自己個名?

第二日,已經出新圖,可見作者好盡責,不過作者咁 ...
我琴日同汶玩到2點幾
打走唔知幾多人。
作者: ★25th夜    時間: 2012-1-15 19:18

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:15 發表

想問下你地班人   
你地開貼比左d咩意見作者   一味剩係識話唔公平  (我唔見有任何一個意見
意見是有很多的,只係你個人傾向去睇d鬧人既字句
作者: luvmybabys★    時間: 2012-1-15 19:18

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:15 發表

想問下你地班人   
sorry,唔好話我無試過
你不如而家搵5個同我打埸團
我搵個隊長同你個隊長vs
剩低果8個可以點 食花生睇戲望住佢地vs?
真心問 未玩過依張圖果個應該係你吧=3=?
作者: Babe_Hin    時間: 2012-1-15 19:19

你咁講對個d真係即刻走去玩新圖而真係覺得唔平衡既玩家黎講咁唔公平喎

以偏概全 見到d人一開貼就即話三話四就覺得人地鍵盤戰士 就對全部vlan既人好失望

你真係有咁既能力咁快知道依班人係全vlan既人既意思?
作者: Knights.小龍    時間: 2012-1-15 19:19

當然有批評先會有進步
可惜有部份人唔明白咩叫討論
部份言論過份主觀,帶挑釁性
唔能夠冷靜客觀分析而和平討論
你話平唔平衡呢樣野
的確唔係打一場半場就能夠清楚

當比D時間大家 嘗試下先
真係有問題既話再提作 和平討論
咁先唔會抹殺作者同其他相關人員作出既努力
作者: ★凍檸茶    時間: 2012-1-15 19:19

引用:
原帖由 A_c 於 2012-1-15 19:18 發表

我琴日同汶玩到2點幾
打走唔知幾多人。
琴日好早就同2個作者測,測到三更半夜

下次你地玩叫埋我,學野
作者: ●PinK_x黑    時間: 2012-1-15 19:20

吾叫埋我 SAD
作者: 花汶    時間: 2012-1-15 19:20

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-15 19:18 發表

真心問 未玩過依張圖果個應該係你吧=3=? ...
好笑了    一味只係識挑人打團   

唔該比返兩個意見黎睇下先啦你   唔係話好多意見提出?
作者: ★凍檸茶    時間: 2012-1-15 19:21

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-15 19:18 發表

花汶,有人挑你機,比佢見識下你既實力。
作者: 冰火激情夜    時間: 2012-1-15 19:21

引用:

其他8個咪企街睇佢2個隊長隻dup囉 甘都唔明 8個入去撐埸咋 唔係入去打信架 人多勢眾ma
作者: ★凍檸茶    時間: 2012-1-15 19:22

引用:
原帖由 Babe_Hin 於 2012-1-15 19:19 發表
你咁講對個d真係即刻走去玩新圖而真係覺得唔平衡既玩家黎講咁唔公平喎

以偏概全 見到d人一開貼就即話三話四就覺得人地鍵盤戰士 就對全部vlan既人好失望

你真係有咁既能力咁快知道依班人係全vlan既人既意思? ...
標題:我對vlan既人好失望 想開貼鬧作者之前 反省下自己

我見唔到有全部2個字,你咪又係 係到以偏概全。
作者: FunG-__    時間: 2012-1-15 19:23

意見咪出新英雄 相對比2個VLAN 優化作者 都沒好似E前阿峰咁出番D新英 我唔知你係咪舊玩家 但E前玩信長出新圖係期待新英有咩技點既樣 勁唔勁 而家只係害怕佢改D咩盡量唔好對玩家影響太大
作者: tiktikisbe    時間: 2012-1-15 19:23

你咪又係鍵盤戰士 你做過d咩? 咁得閒打成篇野 仲覺得自己好型
作者: jey123    時間: 2012-1-15 19:23

玩都未玩過就話e樣唔得,果樣整黎搞笑
如果個隊長模式真係好似佢地講到咁,廢既
仲邊有人開e個模式,冇人開又會影響到佢地?
冇人開作者唔會佢del左佢?
未玩過果班友又係咁開貼係度嘈,癲= =
我都未玩過新圖,一陣試下先.
作者: 凌樂    時間: 2012-1-15 19:24

真荒謬 把自己看得那麼高
作者: ★25th夜    時間: 2012-1-15 19:24

真係好既野就唔會有咁多人反
我見到有人以為眾人皆醉佢獨醒
作者: luvmybabys★    時間: 2012-1-15 19:24

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:20 發表

好笑了    一味只係識挑人打團   

唔該比返兩個意見黎睇下先啦你   唔係話好多意見提出?
好老實咁講啦
我無一味剩係識挑人打團
我只係叫你去試 去睇下咩叫公平
長宗馬埸神原忠勝武田
試但1個做隊長 你覺得會點?不要問 只管信 做就最實際
你未試過 你未知道點樣唔公平 你未知道d幾十lv玩家
從未玩過ipve論壇,而玩過得知有幾多唔公平既存在
走去開第1個帖,表示佢地既唔滿意,有幾禁唔公平,
得到既係咩?關帖?比人話係鍵盤戰士?
意見我就比過兩次,都比人關左兩次帖,原因係集中討論,
你要爬既 慢慢番去爬 你要打團既 搵5個都可以vs睇下果8個有幾唔公平
剩係識50步笑100步既人 更加不值得去尊重

作者: Babe_Hin    時間: 2012-1-15 19:24

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 19:22 發表
標題:我對vlan既人好失望 想開貼鬧作者之前 反省下自己

我見唔到有全部2個字,你咪又係 係到以偏概全。
當我以偏概全 咁個標題上都好有誤導性囉
作者: 花汶    時間: 2012-1-15 19:25

引用:
原帖由 tiktikisbe 於 2012-1-15 19:23 發表
你咪又係鍵盤戰士 你做過d咩? 咁得閒打成篇野 仲覺得自己好型
我每次開貼/回覆既原因只係路見不平    又見冇人敢出聲   未做比人鬧個個囉

有人搵我比意見   我一定會100%打一篇長文比佢  

你唔信自己問人   有邊個叫我比意見   我會馬虎了事?

我就算唔做其他野都幫你諗掂去先啦

但而家你地班人  又唔比意見   又要批評人   一味得個鬧字

不如你地夾夾埋埋起個茉莉花革命啦好冇
作者: caRro.    時間: 2012-1-15 19:26

我覺得阿升應該崩潰緊.......

一路睇留言一路哭..
作者: FunG-__    時間: 2012-1-15 19:26

出新英佢都話整緊係整左成年有凸都沒隻唔算意見 ?
作者: 花汶    時間: 2012-1-15 19:27

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-15 19:24 發表

好老實咁講啦
我無一味剩係識挑人打團
我只係叫你去試 去睇下咩叫公平
長宗馬埸神原忠勝武田
試但1個做隊長 你覺得會點?不要問 只管信 做就最實際
你未試過 你未知道點樣唔公平 你未知道d幾十lv玩家
從未玩過ipve論壇, ...
而家叫你比意見   唔係好多意見ga咩=.=?
作者: heyjump    時間: 2012-1-15 19:27

批評=鍵盤戰士
比意見=鍵盤戰士
講出自己心中話=鍵盤戰士
講講下打信長可以扯到去選特首 how play呀汶哥
作者: Reborn_Wai    時間: 2012-1-15 19:28

意見冇比?

正講我批評你地所謂既"隊長"

係真為隊長整, 定係為主力整?

呢個係其一敗北, 都可以令你地啞口無言!

你地只求同情, 用處何在?
作者: luvmybabys★    時間: 2012-1-15 19:29

其實 你都係1個鍵盤戰士
只不過你係1個玩反派既鍵盤戰士黎
唔好50步笑100步,

我既意見 就係呢到
比番少少改圖觀念 唔好去嘗試超越左信長之野望既原則
新圖我唔會玩 但都唔至於話退信 我會使用13.0c
咩野隊長之翼=.=痴膠線 原諒我思想古舊
話我原地搭步又好 咩都好 我唔想愈改愈離譜 我先會發帖
唔好留言話作者改得好辛苦, 又可能有d人話 : 你禁叻 你去改囉<<
你地最興講呢d廢話 , 意見就大把 接唔接受就睇作者 ,
改呢d咁大模組既野之前係咪應該問問大家意見 收集下資料?
仲有 我岩岩發現見到人地玩家開帖 有D仲係十幾LV 第一帖
人地無玩論壇都逼到人地忍唔住上IPVE發帖公開討論今次既問題
我真係唔明你地咩心態 要關曬D帖 博咩
點解一定要集中討論 平時禁多KAI子洗版你又唔關帖
而家表達對你地既憤怒
睇下有幾多人不滿今次改圖既行為都唔得??
你咁樣同公安有咩分別
有意見唔可以表達 就剩係關帖 作者MIX一班老玩家去改圖 OK 我體諒你地既辛苦
但改得唔好 我地係咪要因為你地改得好辛苦
所以要默默接受你地改到咁都唔出聲口啞啞
改得唔好當然要批評 唔批評冇意見 點樣去進步 ? 
一味就自把自為一班有經驗既玩家+作者去改
改領袖之翼禁大個模組禁大個落差既野 1個帖都冇投票過就已經改左
令到我地禁大反應既原因就係咁樣 .
我希望你地反醒下 版主作者唔係大曬 我地都有我地既意見
同埋我已經覺得自己好有禮貌 態度好好 .  唔知陣間會唔會比人關帖呢
一句講曬 失望到變林峯
作者: ★25th夜    時間: 2012-1-15 19:30

大部份人既意見其實都已經好明顯,就係消除隊長模式
當然每次有一件會引人不滿既事出現,自然就會有人淨係識鬧冇重點
無奈d人淨係識話人淨係識鬧作者而又冇意見
偏偏就係無視意見
作者: ღL0nElyヾ星    時間: 2012-1-15 19:30

第1:提出意見就比人講一句:咁勁.你整lo
第2:如果你街場.團戰都吾開個隊長模.咁整黎做咩?
作者: 花汶    時間: 2012-1-15 19:30

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-15 19:29 發表
唔好50步笑100步,

我既意見 就係呢到
咩野隊長之翼=.=痴膠線 ...
我睇幾行  已經知你個段野係批評   唔係意見

你有冇實體既可行方案去比作者參考??  依d先係意見好冇

我睇你打一大篇野   完全唔知你想up乜   叫我點接落去好
作者: 不死的金川    時間: 2012-1-15 19:30

算啦.見怪不怪
作者: 花汶    時間: 2012-1-15 19:31

引用:
原帖由 ★25th夜 於 2012-1-15 19:30 發表
大部份人既意見其實都已經好明顯,就係消除隊長模式
當然每次有一件會引人不滿既事出現,自然就會有人淨係識鬧冇重點
無奈d人淨係識話人淨係識鬧作者而又冇意見
偏偏就係無視意見 ...
重申一次   意見在哪   

係咪要作者del左張圖去?
作者: luvmybabys★    時間: 2012-1-15 19:31

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:30 發表

我睇你打一大篇野   完全唔知你想up乜   叫我點接落去好 ...
既然你係1個連閱讀能力都無乜既人,我為有highlight左一行,紅字為重點 拉番上去看一看
作者: Knights.小龍    時間: 2012-1-15 19:32

睇泥你班友都係唔明樓主想表達D乜
理解能力何其差 不能接受
作者: 花汶    時間: 2012-1-15 19:32

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-15 19:31 發表

既然你係1個連閱讀能力都無乜既人,我為有highlight左一行,紅字為重點 拉番上去看一看
你係咪唔明咩叫意見  

我係問緊你點改信長圖先好    唔係問緊你對作者改張圖有咩不滿囉好冇
作者: ★25th夜    時間: 2012-1-15 19:33

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:31 發表

申請一次   意見在哪   

係咪要作者del左張圖去?
意見就係下次改版消除隊長模式
佢今次更新唔係淨係更新左隊長模式,你唔見有好多人支持更新,但不支持隊長模式咩?
問心你有冇睇過每一個意見?
作者: ★D-RoXL輝    時間: 2012-1-15 19:33

其實一樣野改變實有人中意同唔中意
但依家
明顯係反對多過讚成
冇理由要多數果批人去服小數果批人
有腦都識諗

作者: FunG-__    時間: 2012-1-15 19:33

D意見跟本係哂批評到 問題係你有沒睇清楚 理解入面講咩 你第1句(我睇幾行  已經知你個段野係批評   唔係意見)

先入為主點樣睇得出呢
作者: HDXZ    時間: 2012-1-15 19:34

人地出圖果陣都無怨你地啦

但係你地有d咩唔鐘意就鬧佢
作者: [★]STAR。鋭    時間: 2012-1-15 19:34

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:30 發表

我睇你打一大篇野   完全唔知你想up乜   叫我點接落去好 ...
意見係opinion
建議先係suggestion
dont mix it up
作者: Reborn_Wai    時間: 2012-1-15 19:34

引用:
原帖由 FunG-__ 於 2012-1-15 19:33 發表
D意見跟本係哂批評到 問題係你有沒睇清楚 理解入面講咩 你第1句(我睇幾行  已經知你個段野係批評   唔係意見)

先入為主點樣睇得出呢
佢跟本係駁唔到, 就話人地唔比意見!
作者: luvmybabys★    時間: 2012-1-15 19:34

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:32 發表

你係咪唔明咩叫意見  

我係問緊你點改信長圖先好    唔係問緊你對作者改張圖有咩不滿囉好冇
紅字為,點解 作者改呢d咁大既改動之前 唔發起投票 問下各玩家既意見
如果投左票 我諗d玩家既反應未必會落差禁大?
再者,我既批評 就係我既意見
作者: FunG-__    時間: 2012-1-15 19:34

佢整左反MH 都有好多人認同係好事 你望清楚先好沒
作者: aaaaGOr    時間: 2012-1-15 19:35

有失敗先有成功 冇人比意見點知做得好唔好
作者: 花汶    時間: 2012-1-15 19:35

引用:
原帖由 FunG-__ 於 2012-1-15 19:33 發表

先入為主點樣睇得出呢
好笑了    你地玩開激進??

乜都要由批評開始   知唔知咩叫和諧社會   

點解唔見你上電視既   

你行過街口見個垃圾桶爛左會唔會大叫呀?

sorry  我一向無視批評   因為批評既由來係情緒唔穩定造成    自然講既野都係亂黎
作者: ★25th夜    時間: 2012-1-15 19:35

個人認為樓主一d功課都冇做過就出黎"伸張正義"
作者: Floor.C    時間: 2012-1-15 19:36

無批評無進步

無批評vlan就...
作者: caRro.    時間: 2012-1-15 19:36

vlan我一早放棄了

lxl既世界
作者: FunG-__    時間: 2012-1-15 19:37

sorry  我一向無視批評   因為批評既由來係情緒唔穩定造成    自然講既野都係亂黎
SO咪話你諗野先入為主 意見唔可以講哂D錯處出黎先講好既? =玩GAME 人地玩得廢你會教哂點玩再比10次8次機本佢先**不良詞語**佢==?
作者: 凌樂    時間: 2012-1-15 19:37

引用:
原帖由 ★25th夜 於 2012-1-15 19:35 發表
個人認為樓主一d功課都冇做過就出黎"伸張正義"
你小心d講野呀 因住人地亂咁作篇論文出黎同你理論
作者: ★25th夜    時間: 2012-1-15 19:37

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:35 發表

好笑了    你地玩開激進??

乜都要由批評開始   知唔知咩叫和諧社會   

點解唔見你上電視既   

你行過街口見個垃圾桶爛左會唔會大叫呀?

sorry  我一向無視批評   因為批評既由來係情緒唔穩定造成    自然講既野 ...
批評就係意見既一種,而偏偏你只懂無視,無視批評就等於無視意見,呢個世界上有好多類唔同既人,唔係個個都會好聲好氣比意見你
作者: luvmybabys★    時間: 2012-1-15 19:38

佢而家係到扮正義 其實自己都係1個鍵盤戰士
但其實1樓#已經講左
花汶:作者改  你地未玩囉
我都好後悔禁認真去同你交代我既意見係乜
作者: kenwong008    時間: 2012-1-15 19:38

講咁多做咩  大家吾鍾意咪罷玩呢張地圖..佢有佢出 我有我玩番11.2b
你話作者出新圖出黎比人罵比人呢樣個樣 人地台灣美國果d總統
咪一樣比人罵 冇人強逼個佢地做總統 你做得呢個位 就預左要接受批評
接受吾到咪吾好做囉 冇人求你要你做地圖 反正我覺得整黎整去都一樣咁差!!
作者: ★25th夜    時間: 2012-1-15 19:39

引用:
原帖由 凌樂 於 2012-1-15 19:37 發表
你小心d講野呀 因住人地亂咁作篇論文出黎同你理論
如果係理性討論的話當然冇所謂啦,但事實又點呢
作者: jey123    時間: 2012-1-15 19:39

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-15 19:29 發表
唔好50步笑100步,

我既意見 就係呢到
咩野隊長之翼=.=痴膠線 ...

改圖觀念係咩,信長之野望既原則又係咩
點先叫超越
你又話俾意見
我就真係見唔到你有講過隊長模式既意見
玩都未玩過就話一定唔會再玩e張圖

作者: 唯一的羊    時間: 2012-1-15 19:39

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-15 19:34 發表

紅字為,點解 作者改呢d咁大既改動之前 唔發起投票 問下各玩家既意見
如果投左票 我諗d玩家既反應未必會落差禁大?
再者,我既批評 就係我既意見 ...
意見..一直都有問..係你地唔比姐...洗唔洗睇下
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=692
自己睇清楚先講...
唉..copy埋比你算..
Finally, 想要回報BUG請到 [url=forumdisplay.php?fid=695]這裡[/url] .. 想要發表自己的新概念/改版方法請到 [url=forumdisplay.php?fid=694]這裡[/url]
自己一直唔比意見..到出圖先係到嘈..無言..

作者: ღL0nElyヾ星    時間: 2012-1-15 19:39

好聲好氣講既先系意見?批評就吾系意見?
作者: caRro.    時間: 2012-1-15 19:40

引用:
原帖由 jey123 於 2012-1-15 19:39 發表

點先叫超越
你又話俾意見
無腦秋要爆了

作者: FunG-__    時間: 2012-1-15 19:40

重點跟本就好多人都睇得出 如果你唔係先入為主覺得自己幫手整張圖出黎比人插要為自己班人平反既 我相信你會易理解得多 反而你幫手試玩果陣 發現唔到呢個模式有D問題 去比意見批評 我真係諗唔明了 可能就係因為你唔批評 佢就無視左呢種意見嗎?
作者: luvmybabys★    時間: 2012-1-15 19:40

引用:
原帖由 kenwong008 於 2012-1-15 19:38 發表
講咁多做咩  大家吾鍾意咪罷玩呢張地圖..佢有佢出 我有我玩番11.2b
你話作者出新圖出黎比人罵比人呢樣個樣 人地台灣美國果d總統
咪一樣比人罵 冇人強逼個佢地做總統 你做得呢個位 就預左要接受批評
接受吾到咪吾好 ...
喂like,不過13。0c咪幾好 唔知改乜
作者: ★25th夜    時間: 2012-1-15 19:42

個人認為要出番張修正圖,除去隊長模式,其他更新保留,呢個就係我既意見
作者: luvmybabys★    時間: 2012-1-15 19:42

引用:
原帖由 jey123 於 2012-1-15 19:39 發表

點先叫超越
你又話俾意見
觀念係咩 原則係咩
我答你 平衡,
大家追求既係平衡
作者阿2之前都係因為要追求平衡 先會作出上下軍英雄改動
而家追求既係咩?新穎?玩跑online定守女?redblue?送對翼比我拓咩真心
作者: heyjump    時間: 2012-1-15 19:43

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:32 發表

你係咪唔明咩叫意見  

何謂比到意見?
係咪要打份report出黎??
紅字部分一早有唔小人講左 出圖唔洗你快 冇人逼過你幾時一定要出到
玩家既心聲:平衡上下雙方 增設新英雄 新模組
呢d我地知係要時間 所以都冇人逼過作者係某日一定要製好新圖
如果我地唔係為信長好 又洗乜比意見?你?一句想打世界比賽就轉去LOL
大佬 我地想平衡玩信長姐 打機都係求開心姐 想玩到最好
你估d人真係有諗去打咩7比賽咩
仲有d幫測圖既人 一味又係主觀咁反駁批評 真心 咁樣信長呢張圖會進步到?
我知你地辛苦 但係你地既然盡得呢份義務 就唔應該因為批評而發哂老牌咁
anyway 又樓主既言行睇得出
佢係一個好主觀既人 係心入邊已經有一把尺係到
我地講咁多野係佢眼中=廢話

作者: 坦克戰車    時間: 2012-1-15 19:43

樓主明唔明咩叫激進  你好似將批評當係

luvmybabys 講既point 入面無意見?  你識唔識分咩係意見

比d批評就鍵盤戰士又叫人唔好玩信野

你都幾叻
作者: Fragmentary:    時間: 2012-1-15 19:44

花汶威番次LA
作者: PlaY★KIss‵    時間: 2012-1-15 19:44

有時候好想作者 改之前
大概描述內容比vlan玩家知 或者 向各大團成員參考意見
收集下意見都好 吾好只靠測圖人士+作者思唯
否則便養成現階段的效果
作者: 花汶    時間: 2012-1-15 19:44

引用:
原帖由 MAKEgag 於 2012-1-15 19:36 發表
睇完樓主成篇野 你似講緊棟篤笑多d  扯到咁遠
你有俾過d咩意見?????  係咪覺得自己抱打不平好似好正義咁

仲有 睇黎係你偏激左少少...

:handshake:handshake:handshake:handshake ...
sure 你當然可以話我冇比過意見

因為我冇評論過作者   我亦唔覺得作者今次改法有咩值得不滿

正義呢   就唔係得我一個   只係得我願意出黎講返兩句野姐

d版主出黎開貼   仲唔比你地插到上天花版?  你估d版主真係咁by你地個套?

人地只係唔出黎開貼  唔出聲   因為唔想影低自己個身份地位

你地班人   除左蟻多嬲死象之外   仲有咩可以講?   

我講咁耐   有冇鬧過你地一句半句   

我由頭到尾都只係想你地可以以和諧方式去解決依個問題

一個二個猛咁開貼   係咪開完貼依個世界就會變   如果係咁依個世界唔洗有總統啦下話
作者: MAKEgag    時間: 2012-1-15 19:44

總之樓主既觀點就係:

唔俾人批評 要做和諧社會

收晒你地皮
作者: FunG-__    時間: 2012-1-15 19:44

引用:

點先叫超越
你又話俾意見
隊長模式既意見咪就係唔想有呢樣野 佢其他既優化 都可以接受  開波10全能都可以話係開頭優勢 但5%強化擋傷同25%復活時間 呢D唔係少野 槍神3技對英雄既加傷都唔係多好多 如果直接話唔玩呢樣圖我地都沒必要打咁多字 希望大大正視下
作者: rkjcnvo123    時間: 2012-1-15 19:45

引用:
原帖由 唯一的羊 於 2012-1-15 19:39 發表

http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=692
自己睇清楚先講...
Finally, 想要回報BUG請到 這裡 .. 想要發表自己的新概念/改版方法請到  ...
呢度係比意見嘅咩?= =
作者: LyG.oN    時間: 2012-1-15 19:45

一個信長改版扯得上去政治
作者: luvmybabys★    時間: 2012-1-15 19:45

引用:
原帖由 唯一的羊 於 2012-1-15 19:39 發表

自己睇清楚先講...
Finally, 想要回報BUG請到 這裡 .. 想要發表自己的新概念/改版方法請到  ...
咁今次禁多人比禁大既反應 你就知道 下次有d咩改動
就應該發去信長之野望區 而唔係地圖發佈區
我第一個無去睇,我就可以就下你地既 至始之後我可以去多d既,我已經行左第1步
有時唔岩就要批評 唔接受批評果d 姐係咩?共產黨?
作者: FunG-__    時間: 2012-1-15 19:46

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:44 發表

sure 你當然可以話我冇比過意見

因為我冇評論過作者   我亦唔覺得作者今次改法有咩值得不滿

正義呢   就唔係得我一個   只係得我願意出黎講返兩句野姐

d版主出黎開貼   仲唔比你地插到上天花版?  你估d版主真係 ...
我講咁耐   有冇鬧過你地一句半句
你貼名就同呢句有相撞
作者: KaN_EviL    時間: 2012-1-15 19:47

測完個圖 發現唔掂 個圖係咪會即改?
測黎我覺得冇咩義意
你整個圖  有問題 緊係有人提出  
人地開帖唔係鬧作者    係比意見   去改
如果冇人開帖比意見   又點會有新版出現?
作者: luvmybabys★    時間: 2012-1-15 19:47

引用:
原帖由 PlaY★KIss‵ 於 2012-1-15 19:44 發表
有時候好想作者 改之前
大概描述內容比vlan玩家知 或者 向各大團成員參考意見
收集下意見都好 吾好只靠測圖人士+作者思唯
否則便養成現階段的效果 ...
liked
作者: ★25th夜    時間: 2012-1-15 19:47

意見我就係前一頁打左啦,但係又有冇人理呢?
作者: 花汶    時間: 2012-1-15 19:48

原來對vlan既人失望  都算係鬧人

原來叫你地反省下自己既行為   又叫鬧人  

sad   睇黎我言語都有d問題了
作者: A_c    時間: 2012-1-15 19:48

罵戰都冇用,一陣扣分就大家都唔想,
見你咁肉緊都係為信長好姐,
大家平心靜氣比意見,唔係執住人一點去發大黎講。

再講多句,集中一個貼講,作者會收到。
作者: climbw58991    時間: 2012-1-15 19:48

老老實實樓主我覺得你純粹係想發洩多
作者: 蒼藍的玫瑰    時間: 2012-1-15 19:49

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 19:17 發表

第二日,已經出新圖,可見作者好盡責,不過作者咁 ...
近日忙溫書,都沒有時間用電腦,幫不到測圖/口\
另外,樓主和幾位人士都說出了我的心聲.
作者: ★25th夜    時間: 2012-1-15 19:49

引用:
原帖由 climbw58991 於 2012-1-15 19:48 發表
老老實實樓主我覺得你純粹係想發洩多
同意,我覺得樓主既行為同單純淨係識鬧作者既人一樣,只不過立場唔同
作者: -囍    時間: 2012-1-15 19:50

俾意見
我地一直都講隊長有問題E個唔係意見??
如果個個好似你禁 一見出新圖就開心到唔理改左咩野去挽
你估下會唔會有新圖在出??
你反省下好過啦  咩都只係會認同  就好(((似)))一D刷鞋仔禁
作者: heyjump    時間: 2012-1-15 19:50

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:48 發表

再一次同你講
何謂比到意見?
係咪要打份report出黎??
紅字部分一早有唔小人講左 出圖唔洗你快 冇人逼過你幾時一定要出到
玩家既心聲:平衡上下雙方 增設新英雄 新模組
呢d我地知係要時間 所以都冇人逼過作者係某日一定要製好新圖
如果我地唔係為信長好 又洗乜比意見?你?一句想打世界比賽就轉去LOL
大佬 我地想平衡玩信長姐 打機都係求開心姐 想玩到最好
你估d人真係有諗去打咩7比賽咩
仲有d幫測圖既人 一味又係主觀咁反駁批評 真心 咁樣信長呢張圖會進步到?
我知你地辛苦 但係你地既然盡得呢份義務 就唔應該因為批評而發哂老牌咁
anyway 又樓主既言行睇得出
佢係一個好主觀既人 係心入邊已經有一把尺係到
我地講咁多野係佢眼中=廢話

作者: luvmybabys★    時間: 2012-1-15 19:50

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-15 19:48 發表

你既回覆咪又係無重點
都係果句啦 而家效法你
花汶:作者改 你地咪玩囉^^

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0