標題: 最強組合..?完美過關=]黑色嘉年華滿分過關.. [打印本頁]

作者: 醉曖乂唄    時間: 2011-11-7 23:09     標題: 最強組合..?完美過關=]黑色嘉年華滿分過關..

最強組合..?黑色嘉年華滿分過關..

隊長:FAN

隊員:一名廢仁 / 小室考 / 阿麟

作者: 22029205    時間: 2011-11-8 03:59

好多時強都係由對手既弱所襯托
我唔敢講你地係咪 但show幅圖出來無咩意義
作者: DoMinGo    時間: 2011-11-8 05:16

如果有問題..我地願意接受挑戰....當大家交流切磋下
作者: slunmak    時間: 2011-11-8 12:34

你幾時開始玩L4D,神手?
作者: 醉曖乂唄    時間: 2011-11-8 18:25

除左阿麟其他都玩左大約六年而已..而家只係我地踏向國際舞台steam嘅第一步..

歡迎各位挑戰..
作者: pcone2    時間: 2011-11-8 18:27

滿分3500分..........不解釋。
作者: 醉曖乂唄    時間: 2011-11-8 19:02

請問係咩不解釋呢.......?
作者: 22029205    時間: 2011-11-8 19:35

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 18:25 發表
除左阿麟其他都玩左大約六年而已..而家只係我地踏向國際舞台steam嘅第一步..

歡迎各位挑戰..
你知唔知l4d係幾時出..
作者: 22029205    時間: 2011-11-8 19:50

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 19:02 發表
我唔知依個係confogl還是包對?
我當你地係confogl
據我所知confogl係用血量計bonus分
即係你滿分的話 代表每一關都係全隊實血過關..
睇番黑色嘉年華依個場  有好多位都好好做
例如 過山車 / 第4關最尾衝安全室果part
而你地隊手居然可以比你4個人實血過關..實力去到邊可以想像得出
當你同技術水平低過你既人打自然會高分
我唔會懷疑你地有實力
但比著係我就唔會覺得依件事有咩值得自豪  值得post張圖出黎
作者: pcone2    時間: 2011-11-8 20:38

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 19:02 發表
之前有搞過個乜乜比賽時, 有d乜膠9千幾比百幾,
真係要開派對。
作者: donaldhen    時間: 2011-11-8 20:59

3500 應該係包對黎
作者: slunmak    時間: 2011-11-8 21:12

引用:
除左阿麟其他都玩左大約六年而已
引用:
L4D出左6年??算把la............早排先見你開post問點開場

禁勁,下次拍片

作者: johng0102    時間: 2011-11-8 21:23

上來都係吹吹水....... :L
作者: 醉曖乂唄    時間: 2011-11-8 21:28

引用:
原帖由 pcone2 於 2011-11-8 20:38 發表

之前有搞過個乜乜比賽時, 有d乜膠9千幾比百幾,
真係要開派對。
9千幾對百幾..?有咩可能0.0?呢個真係要有相有真相0.0
作者: 醉曖乂唄    時間: 2011-11-8 21:29

引用:
原帖由 22029205 於 2011-11-8 19:35 發表

幾時出..?大約都6-5年了..果陣我地係一出就開始玩的..=]
作者: 醉曖乂唄    時間: 2011-11-8 21:33

引用:
原帖由 22029205 於 2011-11-8 19:50 發表

我唔知依個係confogl還是包對?
我當你地係confogl
據我所知confogl係用血量計bonus分
即係你滿分的話 代表每一關都係全隊實血過關..
睇番黑色嘉年華依個場  有好多位都好好做
例如 過山車 / 第4關最尾衝安全室果par ...
confogl又好..包對又好..我地只係將我地對戰成果post出黎而已..都話左呢個只係我地步向steam國際舞台既第一步而已..有咩不滿..我只係可以講聲唔好意思=]我地只係分享成果..試問下有咩隊真係可以每一關都可以4個人入哂安全室..?如果有的話..我地真係想同佢地打番場..最小..比我地知道我地自己既實力去到邊..只係切磋切磋而已..歡迎各位有意挑戰者報名打對抗..=]
作者: 醉曖乂唄    時間: 2011-11-8 21:36

引用:
原帖由 slunmak 於 2011-11-8 21:12 發表

L4D出左6年??算把la............早排先見你開post問點開場

禁勁,下次拍片
l4d出左係大約6年了=]..我地係一出就開始玩..早排..?應該好耐了...但我唔係問點開場..而家問點更新=]

其實今次我地只係想試下我地實力去到邊..拍片..?自問唔會做到呢個地步..slunmak..你覺得我地係唔勁既..歡迎你留名同我地打對抗的=]
作者: donaldhen    時間: 2011-11-8 21:40

報名區thx
留msn
作者: 22029205    時間: 2011-11-8 21:45

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 21:33 發表

confogl又好..包對又好..我地只係將我地對戰成果post出黎而已..都話左呢個只係我地步向steam國際舞台既第一步而已..有咩不滿..我只係可以講聲唔好意思=]我地只係分享成果..試問下有咩隊真係可以每一關都可以4個人 ...
4個入哂安全室  vlan經常都有發生
唔一定係團隊
4fd打街客時就經常出現
所以你想測試實力的話  我諗真係要你講既方法先得
作者: slunmak    時間: 2011-11-8 22:07

l4d出左係大約6年了
??!!
XXD
我onx左??

其實我5係針對你技術   
係l4d出左3年,你點玩6年姐
===================================================

Left 4 Dead 介紹

2008年萬聖節,開發小組對外發佈了遊戲介紹影片

其後《惡靈勢力》(Left 4 Dead)分別在2008年11月18日和11月21日於美國和歐洲上市

2009年6月1日,開發小組正式宣佈開發《惡靈勢力2》 (Left 4 Dead 2)

並於2009年11月17日推出《惡靈勢力2》(Left 4 Dead 2)

===================================================

近排玩戰地3 5玩l4d住la(我好垃圾5好串我)

作者: 醉曖乂唄    時間: 2011-11-8 22:15

引用:
原帖由 22029205 於 2011-11-8 21:45 發表

4個入哂安全室  vlan經常都有發生
唔一定係團隊
4fd打街客時就經常出現
所以你想測試實力的話  我諗真係要你講既方法先得
3500係關關都4個入哂安全房..自問我到而家都未見過關關都可以4個入哂安全房既隊伍..
作者: slunmak    時間: 2011-11-8 22:19

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 22:15 發表

3500係關關都4個入哂安全房..自問我到而家都未見過關關都可以4個入哂安全房既隊伍..
同sky,jockey佢地玩,輸到你走場
作者: 醉曖乂唄    時間: 2011-11-8 22:21

引用:
原帖由 slunmak 於 2011-11-8 22:07 發表
l4d出左係大約6年了
??!!
XXD
我onx左??

其實我5係針對你技術   
係l4d出左3年,你點玩6年姐

Left 4 Dead 介紹

2008年萬聖節,開發小組對外發佈了遊戲介紹影 ...
好..我記錯..係我既錯=]我錯我認啵..咁我地玩左3年..總之就係一出就玩啦..=]你叫得地拍片..姐係你自問你既實力比我地好..真係希望可以同你打番場=]
作者: 醉曖乂唄    時間: 2011-11-8 22:22

引用:
原帖由 slunmak 於 2011-11-8 22:19 發表

同sky,jockey佢地玩,輸到你走場
我地都想同佢地玩番場..但講明先..我地唔會輸到走場囉=[我地有品的=]

因為我地真係想勁d囉..咁有勁人同我地打我地都學到野架麻..係咪先..

作者: cheung2714    時間: 2011-11-8 22:38

你係咩SER玩嫁~?得閒搵下你玩啊麻...神手
作者: yauling1932    時間: 2011-11-8 23:05

我都覺show出黎冇咩義意...玩confogl 9千幾分咁就勁啦
作者: 醉曖乂唄    時間: 2011-11-8 23:30

引用:
原帖由 cheung2714 於 2011-11-8 22:38 發表
你係咩SER玩嫁~?得閒搵下你玩啊麻...神手
多數coop 01..對抗場就搵到我
作者: 醉曖乂唄    時間: 2011-11-8 23:31

引用:
原帖由 yauling1932 於 2011-11-8 23:05 發表
我都覺show出黎冇咩義意...玩confogl 9千幾分咁就勁啦
咁你可唔可以做到呢個分數..?

confogl  9千幾分..有相有真相..有相我咪信囉..但係冇相我真係唔會信=_=
作者: 醉曖乂唄    時間: 2011-11-8 23:39

我唔怕魚..唔怕羞..如果你真係勁過我..咪交流下囉..我都知有好多勁人都唔會係vlan打..上steam打架啦..我自問未夠班上steam打..所以就想搵係vlan入面既神手幫幫手訓練下我地勁d等我地可以上steam打下都好丫..如果你真係勁過我地..我地日日搵你打得唔得先..?訓練下我地都好丫..^^~唔該哂~咁你會唔會怕麻煩先..?
作者: cheung2714    時間: 2011-11-9 00:13

你黎左COOP2先啦^^ 做咩係COOP 1玩對抗~
作者: 醉曖乂唄    時間: 2011-11-9 01:20

引用:
原帖由 cheung2714 於 2011-11-9 00:13 發表
你黎左COOP2先啦^^ 做咩係COOP 1玩對抗~
coop01多場d啵- -coop02都冇場既-.-
作者: 22029205    時間: 2011-11-9 06:05

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 22:15 發表
你講包對定confogl?

包對全入同confogl全入 意義差別好大
唔知你清唔清楚confogl既設定 或者我約略講講

先唔講其他細節
confogl最大差別係 無包  無大槍
有個包  代表有多成條命
大槍既威力強細槍幾多 我諗你都知
同埋confogl每關必出tank(包括最終關 最終event前都會額外出多隻)
依d已經影響好大
再講埋 特感重生時間縮短,能力提升,物資減少等等 真係不得了

包對滿分同confogl滿分既差別就更大
因為confogl計分係計埋血量
一但有其中一個人唔係實血 已經減你分
(實血即係 一次都未down過)
假若你confogl滿血就代表你4個人
響前一段講既情況底下 每一關一次都無down過而且全入safe room
作者: slunmak    時間: 2011-11-9 13:34

回 #32
10成9包對,完場沒計分已經知la
引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 22:21 發表
姐係你自問你既實力比我地好..真係希望可以同你打番場=]
實力一般,中等,只不過見你個標題最強組合,咪想你post片睇睇lo

本人玩開插件(都係由l4d一出玩到依家) but now 玩戰地3 5玩l4d住

作者: pcone2    時間: 2011-11-9 13:57

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 23:31 發表

咁你可唔可以做到呢個分數..?

confogl  9千幾分..有相有真相..有相我咪信囉..但係冇相我真係唔會信=_=
當年比賽咪有show過出黎, 不過無人會覺得咁叫勁
作者: lok9031    時間: 2011-11-9 20:04

tiu 番場啦:O  
作者: 醉曖乂唄    時間: 2011-11-9 22:26

引用:
原帖由 22029205 於 2011-11-9 06:05 發表

你講包對定confogl?

包對全入同confogl全入 意義差別好大
唔知你清唔清楚confogl既設定 或者我約略講講

先唔講其他細節
confogl最大差別係 無包  無大槍
有個包  代表有多成條命
大槍既威力強細槍幾多 我諗你都 ...
我想講既係..無論包對同confogl..我都未見過有一隊可以每一關都係4個人入哂安全房..係每一關..
作者: 醉曖乂唄    時間: 2011-11-9 22:27

引用:
原帖由 slunmak 於 2011-11-9 13:34 發表
回 #32
10成9包對,完場沒計分已經知la

實力一般,中等,只不過見你個標題最強組合,咪想你post片睇睇lo

本人玩開插件(都係由l4d一出玩到依家) but now 玩戰地3 5玩l4d住 ...
我地都想post片出黎=]但我都講左我地自問未有呢個資格去拍片=]..我地都係實力一般..只係想搵一隊人同我地練下..等我地勁d可以上去steam到同外國人打=]
作者: 醉曖乂唄    時間: 2011-11-9 22:28

引用:
原帖由 pcone2 於 2011-11-9 13:57 發表

當年比賽咪有show過出黎, 不過無人會覺得咁叫勁
當年比賽有show出黎..咁你搵唔搵得番比我睇..?
作者: 乂艾洛峰乂    時間: 2011-11-9 22:28

3500分=.=
不過我覺得對抗又真係好好玩
作者: 醉曖乂唄    時間: 2011-11-9 22:29

引用:
原帖由 lok9031 於 2011-11-9 20:04 發表
tiu 番場啦:O  
好丫=]我地樂意接受任何隊伍交流切磋=]留名 / msn好嗎..?
作者: 醉曖乂唄    時間: 2011-11-9 22:30

引用:
原帖由 乂艾洛峰乂 於 2011-11-9 22:28 發表
3500分=.=
不過我覺得對抗又真係好好玩
當然好玩啦..比起單機..要用既戰術多左..唔淨係用人去打..仲要用怪既時候要配合到..=]
作者: hgc081413    時間: 2011-11-9 23:41     標題: 回復 37# 的帖子

實力一般又話最強組合? 好予盾

你所講既最強組合 係咪反義詞地指對手
作者: scorpiov1027    時間: 2011-11-10 00:23

慷XD
我今日都有上去打^^
作者: tckeunG    時間: 2011-11-17 14:13

你地快d踏向國際舞台steam啦,一路好走
作者: smfai692    時間: 2011-11-17 18:03

你地要GOT 4 嗎? 要的請pm我
作者:  言不離-    時間: 2011-11-18 20:04

3500分,............... 勁
作者: kwi000521    時間: 2011-11-18 20:07     標題: 回復 46# 的帖子

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
作者: Jc_    時間: 2011-11-27 15:21

樓主好慘...成隻青蛙咁
作者: SinQ    時間: 2011-11-28 18:50

SOSAD比人抽都咩咁~~~~~
作者: ch1k1t    時間: 2011-11-29 20:44

傻仔樓主,,好睇好睇..
作者: tomyan1994    時間: 2011-12-25 03:17

出番l4d1 當年ge最強組合你咪又係等g
作者: 小達浪    時間: 2011-12-29 23:49

我比較想知戈場你地對手4個人叫咩名-__-....
作者: kahinaion    時間: 2012-1-2 16:39

小弟素聞fan哥哥帶領最強隊伍統領全vlan
  突意前來請教請教   有意請PM我 (4V4)
作者: slunmak    時間: 2012-1-2 23:30

4fd 合 新手
贏2259分.............

作者: SiuPhoebe    時間: 2012-1-8 00:08

coop1多新手sosad..4fd包對拎3500打新手唔出奇..
作者: climbz218914    時間: 2012-3-20 11:53

You can try to have a confogl with 5MO
add oil
作者: +少文+    時間: 2012-3-20 15:16

我好耐無玩L4D啦
一上來就見到D 咁GE野
真係笑笑小電影
我諗對住呢團最強組合   一定死得好慘姐LOL
我叫♬ک†εVεη   如果可以 我都想同樓主大大玩
神人神人    ROLF   如果你要玩GE  我搵人一齊玩下0.0
作者: turtle123    時間: 2012-3-20 19:41

引用:

confogl又好..包對又好..我地只係將我地對戰成果post出黎而已..都話左呢個只係我地步向steam國際舞台既第一步而已..有咩不滿..我只係可以講聲唔好意思=]我地只係分享成果..試問下有咩隊真係可以每一關都可以4個人 ...
每關4個入哂safehouse有幾難 ?

作者: turtle123    時間: 2012-3-20 19:50

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-9 22:26 發表

我想講既係..無論包對同confogl..我都未見過有一隊可以每一關都係4個人入哂安全房..係每一關..
小朋友見識少我明嘅~哥哥唔怪你
作者: kwi000521    時間: 2012-3-20 22:58

@@舊po都推番上黎@@
But,樓主4fd打街客都係得4xxx,see my photo:

I 3fd only(p.s:無心串樓主,只係覺得4fd炒街客玩完就算la,何需po圖出黎威呢,仲要吹到最強組合)

作者: alko    時間: 2012-3-21 11:48

最強組合           
作者: X.SpecialC.o    時間: 2012-3-21 20:53

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 22:21 發表

好..我記錯..係我既錯=]我錯我認啵..咁我地玩左3年..總之就係一出就玩啦..=]你叫得地拍片..姐係你自問你既實力比我地好..真係希望可以同你打番場=]
]3年同6年差好遠唔洗吹咁大=-=
作者: turtle123    時間: 2012-3-23 14:59     標題: :))))))))))))))

我3fd, 不過個分同你嗰個有少少差距 @@
作者: haroldchan2030    時間: 2012-4-3 11:45

引用:

lots of people can do this la..i always get perfect score..it's easy when u have a good team and the other team is bad.....nothing surprise
作者: haroldchan2030    時間: 2012-4-3 11:51

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-9 22:26 發表

i think u play too less, i always see people every stage all 4 people can go to saferoom....and i tried for many times too...i only play in steam
作者: §鬼§姬§    時間: 2012-4-5 19:56

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 18:25 發表

歡迎各位挑戰..
小朋友 L4D 連埋第1集都係出左3年幾到
講大話都唔好講得咁衰啦 玩左6年.... 笑死
作者: KaI_eY    時間: 2012-4-5 21:04

人地廢姐-,-"
睇人地得1500分就知啦
作者: 可樂王    時間: 2012-5-29 22:27

陳年舊貼就唔好推啦= =
今日上番尼又見到個post
唔通真係冇話題到咁樣 ?
作者: 22029205    時間: 2012-5-29 23:04

KaI_eY

可樂王

邊個推
作者: hgc081413    時間: 2012-5-30 23:19

請勿考古   
作者: ~SRW~    時間: 2012-5-31 02:19

哩個post真係all-time funny
一見有人推post我就重睇,但次次都笑到gaggag聲
作者: 22029205    時間: 2012-6-1 16:32

引用:
原帖由 hgc081413 於 2012-5-30 23:19 發表
請勿考古   
根本唔洗推
而家D人流少到咩咁
分分鐘下個月仲可以主版睇到依個post
作者: M.SsIU    時間: 2013-1-20 15:37

3500分 強勁隊伍
作者: ~SRW~    時間: 2013-5-20 01:12

引用:
原帖由 ~SRW~ 於 2012-5-31 02:19 發表
哩個post真係all-time funny
一見有人推post我就重睇,但次次都笑到gaggag聲
事隔一年再睇依舊搞笑
唔知樓主佢地進軍左steam國際舞台未 有冇Id add下

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0