標題: [原創] (原創)Z xavier TD 集中帖(持續更新) [打印本頁]

作者: cheunglol    時間: 2011-8-28 12:23     標題: (原創)Z xavier TD 集中帖(持續更新)

更新: Z xavier TD 2[合作版] v1.2
難度增加,要4人以上

[attach]146327[/attach]

地圖名稱: Z xavier TD 2[合作版] v1.1
地圖類型: TD
玩家人數: 2-8
地圖內容:
地圖既左上邊同右下邊都會出怪,唔好比怪去到中間
有BOSS打
2個人守=困難 , 最好4個人以上

比較好用:
冰塔有緩慢(多體)
se塔高攻(多體)
毒塔高攻(單體)

純分享,有咩問題可以寄信給我,地圖會再修改

[attach]143793[/attach]

地圖封面
[attach]143839[/attach]

地形圖
[attach]143840[/attach]

大堂,可買輔助物品
[attach]143852[/attach]     [attach]143853[/attach]

一些遊戲中既圖片
終點站
[attach]143854[/attach]

打怪中
[attach]143855[/attach]

冰塔[attach]143856[/attach]

後期既塔
[attach]143857[/attach]
__________________________________________________________________________________________

舊作TD: Z xTD 2.5
地圖類型: TD
玩家人數: 一定要4個人守
地圖內容:
有得出英雄
冇BOSS打

有3個種族
[人類]要用法術打多體,但比較難玩
[獸人]有加攻速技打多體,比較容易玩
[不死族]有加攻擊傷害打多體,比較容易玩

[attach]143794[/attach]

M群:[email protected](yahoo messager)

__________________________________________________________________________________________

(開場格式)
server:
開埸時間:
埸主:
玩家要求: (新手-中手-老手)
玩家人數:

作者: ●PinK_xD仔    時間: 2011-8-28 12:36

見係td就支持下啦!!期待有圖睇
作者: abc3384    時間: 2011-8-28 12:54

有圖片睇會更加吸引人玩 , 玩家人數最好改做 1-8 .咁樣可以唔洗等得太耐 至可以開始玩
作者: cheunglol    時間: 2011-8-28 13:41

多謝支持同意見先~ 圖片整好會放給大家
作者: c051159    時間: 2011-8-28 14:53

支持!支持!
作者: cheunglol    時間: 2011-8-29 08:34

大家有玩完係度可以分享一下或比意見
作者: ㊣小浩    時間: 2011-8-29 11:16

支持td  有冇教學,有教學可能我會有興趣d
作者: abc3384    時間: 2011-8-29 13:00

其實樓主介紹D塔果度有啲問題 , 應該介紹所有塔名(如果得三個又太少囉)重有係要過哂幾多波至嬴
作者: james1318    時間: 2011-8-29 13:01

唉, E+上vlan開TD場都冇咩人玩, 見係TD就支持下啦
作者: cheunglol    時間: 2011-8-29 13:07

引用:
原帖由 abc3384 於 2011-8-29 13:00 發表
其實樓主介紹D塔果度有啲問題 , 應該介紹所有塔名(如果得三個又太少囉)重有係要過哂幾多波至嬴
D塔名等更新版到再整
有幾多波,你玩爆就會知,講左出黎就唔好玩啦
作者: cheunglol    時間: 2011-8-29 13:11

引用:
原帖由 james1318 於 2011-8-29 13:01 發表
唉, E+上vlan開TD場都冇咩人玩, 見係TD就支持下啦
我岩岩玩魔獸爭霸3果時,我玩第一張圖就係玩TD,真係係好好玩
作者: cheunglol    時間: 2011-8-31 00:43

而家vlan都少左人玩TD
作者: N4-Yan    時間: 2011-8-31 10:17

唔錯 :'(
作者: abc3384    時間: 2011-8-31 19:10

冰塔有緩慢(多體) <-----我建意樓主改為範圍傷害
se塔高攻(多體)<----- 哩個改為散射
哩個改動係令到塔既攻擊能力多 D 變化 ,
重有就係起塔既時間改短D更好 , 因為見你個圖出怪都幾多同幾密下 .
小小意見 .
作者: cheunglol    時間: 2011-8-31 21:59     標題: 回復 14# 的帖子

多謝樓上既意見先~
冰塔果度已經打範圍,我唔係好明,你只邊隻範圍傷害?
作者: abc3384    時間: 2011-8-31 22:09

散射 唔同 範圍傷害..........
作者: 仇恨    時間: 2011-8-31 23:15

似唔錯 得閒一齊玩吧
作者: cheunglol    時間: 2011-9-1 11:56     標題: 回復 17# 的帖子

加M群/係度打開場格式
作者: B_B    時間: 2011-9-4 13:13

唔錯唔錯
作者: cheunglol    時間: 2011-9-5 10:23

引用:
原帖由 B_B 於 2011-9-4 13:13 發表
唔錯唔錯
多謝多謝,比D意見黎
作者: cheunglol    時間: 2011-9-8 09:45

沉左,推返上黎先~

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0