標題: 冇品人土:EteR_小狼哥 [打印本頁]

作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-15 21:43     標題: 冇品人土:EteR_小狼哥

冇品人土:EteR_小狼哥
http://imageshack.us/photo/my-images/192/77078441.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/696/94753987.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/17/62344211.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/9/49708051.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/821/59633357.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/585/15967632.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/13/99407332.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/705/57414752.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/18/24030888.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/6/48777445.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/855/83077487.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/37/85630056.png/
再加上rp
作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-15 21:51

仲有佢地個團http://www.ipve.com/bbs/plugin.p ... team&team=25463
作者: masdzxc    時間: 2011-8-15 22:12

好心果位有品D啦- -
版主留得好清晰睇得一清2楚
第1張圖已經知你汁王50%啦
仲要串人無技術
作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-15 22:14

味係-- :@ :@ :@ :@ :@
作者: │Fortis931│    時間: 2011-8-15 22:52

請各位小心回覆,以免引起罵戰,齊齊扣分

已在此警告一次,若因此而扣分則與人無尤
作者: 50巴仙肥料    時間: 2011-8-16 00:10

引用:
原帖由 masdzxc 於 2011-8-15 22:12 發表
好心果位有品D啦- -
版主留得好清晰睇得一清2楚
第1張圖已經知汁王50%啦
仲要串人無技術
矛盾MODE
你講緊邊位
作者: 卍花田錯卍    時間: 2011-8-16 00:50     標題: 回復 1# 的帖子

放direct易睇d..一個個禁好煩..都係等埋佢本人解釋再定論
作者: zay9009    時間: 2011-8-16 08:12

哦如來係EteR_小狼哥之前佢成日走場.依家有個勁團照住佢味係到串成日話人冇技術.佢自巳味有係要汁王
作者: l火星人l    時間: 2011-8-16 11:36

都話vlan d人卡戰越黎越差
作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-16 13:20

味係.................
作者: 天鎖☆斬月    時間: 2011-8-16 17:08     標題: 回復 9# 的帖子

姐係串緊我姐
作者: l火星人l    時間: 2011-8-16 17:16     標題: 回復 11# 的帖子

對唔住大佬
下次唔敢
作者: 天鎖☆斬月    時間: 2011-8-16 17:23     標題: 回復 12# 的帖子

我唔係你大佬
作者: ㊣小浩    時間: 2011-8-16 18:24

學人收徒弟...佢徒弟學到佢一成都死...
(可能係佢叫佢徒弟唔好出手,所以佢徒弟先殺0)
作者: Hwtty    時間: 2011-8-16 19:10

唉... 我記得佢同我玩過場 又要汁完王又唔認 之後決鬥就用BUG出場 仲要用粗口罵人
作者: -ChuN2.5:)    時間: 2011-8-16 19:13

冇品都冇計...始終唔係你話事
作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-16 19:50

引用:
原帖由 ㊣小浩 於 2011-8-16 18:24 發表
係咁就好啦~!
作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-16 19:51

引用:
原帖由 Hwtty 於 2011-8-16 19:10 發表
唉... 我記得佢同我玩過場 又要汁完王又唔認 之後決鬥就用BUG出場 仲要用粗口罵人
成日嫁啦佢-佢仲要話佢味走個場--你信唔信啊
作者: l火星人l    時間: 2011-8-16 20:04     標題: 回復 13# 的帖子

係我心目你係我大佬
作者: en-_-    時間: 2011-8-16 20:05     標題: 回復 11# 的帖子

講你聽啦 你個團有幾個人好冇品嫁,不過我見佢係你團唔話佢炸 成日走場
作者: l火星人l    時間: 2011-8-16 20:05

引用:
原帖由 ㊣小浩 於 2011-8-16 18:24 發表
教徒弟如何強大地汁王
作者: §Ace§    時間: 2011-8-16 20:47

引用:
原帖由 en-_- 於 2011-8-16 20:05 發表
講你聽啦 你個團有幾個人好冇品嫁,不過我見佢係你團唔話佢炸 成日走場
"你個團"有幾個人好冇品嫁 咩團??
作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-16 21:12

引用:
原帖由 en-_- 於 2011-8-16 20:05 發表
我個團......?仲有人地有個勁團照--
作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-16 21:13

引用:
原帖由 l火星人l 於 2011-8-16 20:05 發表

教徒弟如何強大地汁王
教D徒弟出手要狼.唔可以比人有幾可成
作者: 50巴仙肥料    時間: 2011-8-16 21:14

引用:
原帖由 滝沢朗£ 於 2011-8-16 21:12 發表

我個團......?仲有人地有個勁團照--
佢講緊天鎖個團,
唔係你
作者: 醉愛.小唯    時間: 2011-8-16 21:18

話左架啦佢汁王唔認屈人走場真係好膠囉
一d技術都無輸左又串嬴唔到又串
輸左係到賴落徒弟
真係好屎囉   
請大家唔好學佢
唔係好像他一樣被串
作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-16 21:19

引用:
原帖由 醉愛.小唯 於 2011-8-16 21:18 發表
話左架啦佢汁王唔認屈人走場真係好膠囉
一d技術都無輸左又爽嬴唔到又串
輸左係到賴落徒弟
真係好屎囉   
請大家唔好學佢
唔係好像他一樣被串
係WO等等放圖先
作者: 戀棧.友情    時間: 2011-8-16 21:20

引用:
原帖由 滝沢朗£ 於 2011-8-16 21:19 發表

係WO等等放圖先
我都想睇下一啊一定會笑死我啊......條人仲要好嘈嫁
作者: Hwtty    時間: 2011-8-16 21:20

係啦 仲有一次 我地成班G王果時佢又打埋一份 我地G完王啦 佢又話我地冇技術 只係識汁王...
作者: 50巴仙肥料    時間: 2011-8-16 21:22

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2011-8-15 22:52 發表

樓上各位注意一下發言

作者: 戀棧.友情    時間: 2011-8-16 21:23

引用:
原帖由 Hwtty 於 2011-8-16 21:20 發表
係啦 仲有一次 我地成班G王果時佢又打埋一份 我地G完王啦 佢又話我地冇技術 只係識汁王...
個高登仔係今嫁汁完一次有一次_下次你味打個王50% wo      係WO人地會汁打左出來到冇用啊一下月牙汁左你爽啊
作者: 戀棧.友情    時間: 2011-8-16 21:24

引用:
原帖由 50巴仙肥料 於 2011-8-16 21:22 發表

樓上注意一下發言
扣味扣事實啊我到忍左好久......依家可以發表下   
樓主真勇敢~!

作者: zay9009    時間: 2011-8-16 21:31

引用:
原帖由 滝沢朗£ 於 2011-8-16 21:19 發表

係WO等等放圖先
等咁你放圖~!
作者: Danson.    時間: 2011-8-16 21:34

樓主勇敢可加!我最憎ed人!
作者: zay9009    時間: 2011-8-16 21:39

有D好野比大家樓主如何回應小狼哥的技術問題
1:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=446134&extra=page%3D1&page=3係第3頁到
2:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=448753&extra=page%3D1&page=2係第2頁到

値得學習:
你到可以收人啊~唔係啊!
EteR_小狼哥算吧啦你~ 我都明技術唔9我強 就會唔服 但係金日個場以經比你威哂啦 你總想做咩?

滝沢朗£我啊真係唔明啦咩係技術啊笑料(信長)啊?講出來比人笑?(係睇英睇技睇妝仲要識得用道具)~!如果我係小李你係三代你有技術有點啊.比你連技快到睇唔到啊有點姐冇用嫁.你估打信長咩.係睇你D妝仲你D能力啊果D等等~問人有冇技術WO出去比人笑炸        最重要係講求合作          補上一句瑟日你果場有技術?

(有就唔會比我地大抄啦~11殺比148完場WO!)

(要雲到你D RP味要用上午時間有幾難姐!(我仲有好多啊)

(仲有我用小李你用三代打一場我真係好想睇下你D技術啊)    卡戰係要合作睇英睇技

値得學習

作者: Hwtty    時間: 2011-8-16 23:04

真係.... E D冇品人輸唔起 汁人王又唔認 真係要見一次踢一次

作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-16 23:55

引用:
原帖由 Hwtty 於 2011-8-16 23:04 發表
真係.... E D冇品人輸唔起 汁人王又唔認 真係要見一次踢一次
同志們站起來~!
作者: Hwtty    時間: 2011-8-17 11:12

引用:
原帖由 滝沢朗£ 於 2011-8-16 23:55 發表

同志們站起來~!
真係多謝哂樓主你比左個機會我發表下 之前都忍左佢幾次 廢事開POST話佢姐 E+有你E D咁勇敢既人開POST 我唔出番句聲點順番條氣
作者: en-_-    時間: 2011-8-17 11:18     標題: 回復 37# 的帖子

無啦啦諗起死神,270集 站起來...站起來啊,我要...我要...我要..我要保護他們
作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-17 11:31

引用:
原帖由 Hwtty 於 2011-8-17 11:12 發表

真係多謝哂樓主你比左個機會我發表下 之前都忍左佢幾次 廢事開POST話佢姐 E+有你E D咁勇敢既人開POST 我唔出番句聲點順番條氣
多謝你地.........
作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-17 11:32

引用:
原帖由 en-_- 於 2011-8-17 11:18 發表
無啦啦諗起死神,270集 站起來...站起來啊,我要...我要...我要..我要保護他們
我唔想保護佢WO~
作者: §Luffy§    時間: 2011-8-17 12:42

KAI架佢地個團.
上次我POST左個都係ETER既團泥架
個個好似叫ETER_戰神,KAI又汁左我隻路飛龍,之後我放上去,個戰神好似叫左佢D團友上泥話個戰神冇汁王,又話我冇睇清楚,KAI,佢地勁冇品架
作者: §Luffy§    時間: 2011-8-17 12:44

引用:
原帖由 滝沢朗£ 於 2011-8-17 11:32 發表

我唔想保護佢WO~
講得好,佢地禁冇品
作者: ∮Ace∮    時間: 2011-8-17 12:53

佢地執完王唔會認架- - 罵返人添- -
作者: 白痴仔斬月    時間: 2011-8-17 13:17

41分鐘先3500攻,1900敏.一係佢廢再5係第兩隊勁,..我同過你玩@@我路飛重有一個比黑奇汁左幾次既saber...

作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-17 14:04

引用:
原帖由 白痴仔斬月 於 2011-8-17 13:17 發表
41分鐘先3500攻,1900敏.一係佢廢再5係第兩隊勁,..我同過你玩@@我路飛重有一個比黑奇汁左幾次既saber...
我地??????????
作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-17 14:09

引用:
原帖由 §Luffy§ 於 2011-8-17 12:42 發表
KAI架佢地個團.
個個好似叫ETER_戰神,KAI又汁左我隻路飛龍,之後我放上去,個戰神好似叫左佢D團友上泥話個戰神冇汁王,又話我冇睇清楚,KAI,佢地勁冇品架 ...
EteR佢地唔好2為有個團幫手先勁先得

入唔入我地團啊[email protected]

作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-17 14:11

引用:
原帖由 ∮Ace∮ 於 2011-8-17 12:53 發表
佢地執完王唔會認架- - 罵返人添- -
佢地仲好意思講:你技術夠我強?
作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-17 14:16

引用:
原帖由 §Luffy§ 於 2011-8-17 12:42 發表
KAI架佢地個團.
個個好似叫ETER_戰神,KAI又汁左我隻路飛龍,之後我放上去,個戰神好似叫左佢D團友上泥話個戰神冇汁王,又話我冇睇清楚,KAI,佢地勁冇品架 ...
佢地團有幫手出口啦大家see
原帖由 滝沢朗£ 於 2011-8-16 09:09 發表
真係好無奈==你冇做過?.事實有做過味會多左我D咁既人 唔係你開頭串我地  仲要係到講你有技術咩?我唔見得你有幾多?仲有我唔明咩係技術卡戰係睇英睇技 ...
ETER_zero咁小朋友既你?佢汁左你王你咪叫佢打返隻比你囉,你咁驚比人汁王一係你唔好打,就係咁多,講咩技術咩廢話姐你?
卡戰沒技術可言只有睇英睇技的話,我比你幫我揀一隻,單挑返一場,比機會你神手出位啊依家
作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-17 14:20

我啊真係唔明啦咩係技術啊笑料(信長)啊?講出來比人笑?(係睇英睇技睇妝仲要識得用道具)~!如果我係小李你係三代你有技術有點啊.比你連技快到睇唔到啊有點姐冇用嫁.你估打信長咩.係睇你D妝仲你D能力啊果D等等~問人有冇技術WO出去比人笑炸        最重要係講求合作          補上一句瑟日你果場有技術?

(有就唔會比我地大抄啦~11殺比148完場WO!)

(要雲到你D RP味要用上午時間有幾難姐!(我仲有好多啊)

(仲有我用小李你用三代打一場我真係好想睇下你D技術啊)    卡戰係要合作睇英睇技

大家覺得我講得對請引用之後留言打同意.........THX大家
作者: Hwtty    時間: 2011-8-17 14:49

引用:
原帖由 滝沢朗£ 於 2011-8-17 14:20 發表
我啊真係唔明啦咩係技術啊笑料(信長)啊?講出來比人笑?(係睇英睇技睇妝仲要識得用道具)~!如果我係小李你係三代你有技術有點啊.比你連技快到睇唔到啊有點姐冇用嫁.你估打信長咩.係睇你D妝仲你D能力啊果D等等~問人有冇 ...
同意,支持你
作者: en-_-    時間: 2011-8-17 14:52

估唔到佢係d咁既人,真係令我反感
作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-17 18:30

有有新野啦今多位:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=452338&extra=page%3D1
EteR_小狼哥:各位卡戰友 邊一個有我無啦啦走場既rp 請放上來 不要無證據 含血噴人 如果真係想知我技術如何就約戰打一場 (3打3) 不要係到含血噴人   我來來去去都係個句技術見真章

滝沢朗£:如果你係勁味打11囉-講到尾你未係要團友幫-你之前我同玩過你有走個場我自動記録RP要雲有幾難姐

作者: EteR_小狼哥    時間: 2011-8-17 18:35

引用:
原帖由 滝沢朗£ 於 2011-8-17 18:30 發表
有有新野啦今多位:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=452338&extra=page%3D1
EteR_小狼哥:各位卡戰友 邊一個有我無啦啦走場既rp 請放上來 不要無證據 含血噴人 如果真係想知我技術如何就約戰打一場 (3打3 ...
你咁樣講 人地3打1你 你走唔走場先 你所講既走場 係我唔9你地打 第1個走 定係 D人走哂得返我一個?? 你講好D 唔好含血噴人
作者: EteR_小狼哥    時間: 2011-8-17 18:37

引用:
原帖由 en-_- 於 2011-8-17 14:52 發表
估唔到佢係d咁既人,真係令我反感
我唔會比你反感 家 傻B 我要你對我有希望 你識我你知家 你同我玩卡戰我有無真係走場無品你知家 我係唔係汁左人王唔打返你知家
作者: EteR_小狼哥    時間: 2011-8-17 18:41

加上 打11唔=D咩家WOW \ \
作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-17 19:00

引用:
原帖由 滝沢朗£ 於 2011-8-17 18:30 發表
有有新野啦今多位:
EteR_小狼哥:各位卡戰友 邊一個有我無啦啦走場既rp 請放上來 不要無證據 含血噴人 如果真係想知我技術如何就約戰打一場 (3打3 ...
你今到唔明啊,姐係你要團友幫手証明左你要團員幫手
仲有你唔好頼洛你徒弟到.係佢唔夠我地打之後話有fd入幫個fd就係你佢上一場到有好好成積要rp可call我

作者: EteR_小狼哥    時間: 2011-8-17 19:31

有好好 有幾好 ... 我要團員 因為係我要一個識同我合作既卡戰友 加上識同我合作 個個係我團SOR 第2 你咁樣講係唔係 唔洗朋友幫你 如果係我加2個路 人比你
作者: Ev-forever    時間: 2011-8-17 19:35

圖都唔識貼
傻的嗎
作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-17 19:37

引用:
原帖由 EteR_小狼哥 於 2011-8-17 19:31 發表
有好好 有幾好 ... 我要團員 因為係我要一個識同我合作既卡戰友 加上識同我合作 個個係我團SOR 第2 你咁樣講係唔係 唔洗朋友幫你 如果係我加2個路 人比你 ...
真係仲係唔明?
作者: EteR_小狼哥    時間: 2011-8-17 19:43

你真係係咪無計傾???

作者: 頼.卓.鐘    時間: 2011-8-17 20:39

嘈咩啊你~!你也是一明冇品9:EteR_小狼哥
我兩個到唔幫~!
作者: EteR_Zero    時間: 2011-8-17 20:49

樓上又黎開啟抽水模式
作者: 醉愛.小唯    時間: 2011-8-17 21:05

e種人都有團收佢
果個團唔方好得去邊
作者: EteR_小狼哥    時間: 2011-8-17 21:17

笑了 笑了真的笑了 我汁王係我唔岩ok我認錯 我呢d算得係咩呀...但你走場加汁王 唔知你呢d 學咩野收人呢??? 
作者: ㊣小浩    時間: 2011-8-17 21:26

引用:
原帖由 醉愛.小唯 於 2011-8-17 21:05 發表
e種人都有團收佢
果個團唔方好得去邊
又唔好甘講  成個團都總會有啲冇品人既....  又唔好話哂成個團.
引用:
原帖由 EteR_Zero 於 2011-8-17 20:49 發表
樓上又黎開啟抽水模式
你都係啦
作者: 滝沢朗£    時間: 2011-8-17 21:42

我汁王係我唔岩ok我認錯~超今我到得啦
作者: │Fortis931│    時間: 2011-8-17 21:56

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 15-8-2011 10:52 PM 發表

最後警告,唔好迫我出手

作者: sTaR小夏娜    時間: 2011-8-18 04:43

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2011-8-17 21:56 發表

最後警告,唔好迫我出手
版主大大,放過我地
我地怕怕架
==========================
其實汁左王咪還lo-,-
係要搞到咁@@
搞到比人扣分啦
作者: EteR_小狼哥    時間: 2011-8-18 15:49

引用:
原帖由 sTaR小夏娜 於 2011-8-18 04:43 發表

版主大大,放過我地
我地怕怕架
==========================
其實汁左王咪還lo-,-
係要搞到咁@@
搞到比人扣分啦
講得好既>< 不過毎一件事始終都係有人不服 講真邊一個人想比人串v_v 成事在天 莫事在人
作者: iamsb    時間: 2011-8-18 18:38

上次同過佢地團d人打
汁左我隻王 口口聲聲話打番比我
之後打到隻王冇咩血 叫我去殺番
點知佢地3個人camp住隻王
仲大大聲講 【點呀,吾要我就自己食架啦】
好在,3個叻仔都冇買眼
之後大家都知點架啦
冇品又冇風度 仲要冇頭腦
===============
版主扣我分?隨便
少少分我吾介意
作者: 。紅蠍。    時間: 2011-8-18 20:09

又係佢 上次都見到佢
作者: zay9009    時間: 2011-8-18 20:24

引用:
原帖由 iamsb 於 2011-8-18 18:38 發表
上次同過佢地團d人打
好在,3個叻仔都冇買眼
之後大家都知點架啦
冇品又冇 ...
成日嫁啦佢地~!
作者: zay9009    時間: 2011-8-18 23:11

EteR_小狼哥汁王到唔係第一次啦
作者: EteR_小狼哥    時間: 2011-8-18 23:43

引用:
原帖由 iamsb 於 2011-8-18 18:38 發表
上次同過佢地團d人打
好在,3個叻仔都冇買眼
之後大家都知點架啦
冇品又冇 ...
你講既野 真係GOOD (神屈 )加上我地團得返我同戰神打 其他人果哂去**廣告**了 打左咁奈我地無講果(點呀,吾要我就自己食架啦) 如有圖請放上來比證明 ...唔好係到引發罵戰 2想知有無品 就交MSN技術交流<
作者: 3DS    時間: 2011-8-19 01:08

我都比EteR團既人汁過王 睇黎成團都幾冇品下

以免再比佢地汁王都係見一次踢一次算
作者: zay9009    時間: 2011-8-19 12:55

我地講事實我冇念過罵戰定係你想罵戰啊
作者: iamsb    時間: 2011-8-19 12:58

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: N3DS    時間: 2011-8-19 13:49

我係3DS分身
作者: │Fortis931│    時間: 2011-8-19 14:25

引用:
原帖由 N3DS 於 19-8-2011 01:49 PM 發表
我係3DS分身
公然用分身挑釁版主,小心比人禁訪
作者: §Luffy§    時間: 2011-8-19 22:42

唉,汁完人王,想話自己清白,就放番D相泥啦,係到大隻講
作者: §Ace§    時間: 2011-8-20 11:35

引用:
原帖由 §Luffy§ 於 2011-8-19 22:42 發表
唉,汁完人王,想話自己清白,就放番D相泥啦,係到大隻講
什麼是大隻講?
作者: asd123po    時間: 2011-8-20 15:15

汁王呢d野好難講 你玩咁耐就唔係好信你未比人話過你汁王
作者: King_HoHo    時間: 2011-8-20 16:50

咪係LO 咁既人真係衰
作者: ngtat4008    時間: 2011-8-31 12:34

太冇品了   最僧D人汁王

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0