標題: [防守地圖] 寶石TD v3.1 中文版 [打印本頁]

作者: 星﹏    時間: 2007-9-4 20:27     標題: 寶石TD v3.1 中文版

地 圖 名:寶石TD版本3.1
地圖類型:TD塔防
地圖作者:bryvx[美西]
漢化作者:vinxu[美西&U9]
地圖語言:繁體中文、簡體中文
專屬討論區:嚴禁宣傳論壇     

by_kelvin19250

遊戲簡介:

系統介紹:

塔的等級分五種:

塔的種類分八種:

其實塔的攻擊形態跟怪物的裝甲有很多種類,有加乘相剋
不過我是八七,不是八奇,算不了那麼多啊!待有心人研究吧!

特殊組合升級:

地圖載點
http://tw.gg-game.com/forum/job.php?action=download&pid=tpc&tid=48774&aid=40386

本人認為呢隻係一個好玩的game
有不同的係統同埋種類俾玩家玩
可以話係一隻好玩的td

下次唔洗講話轉至邊到...就算真係要講...講kxo已經足夠
by_kelvin19250

作者: kelvin19250    時間: 2007-9-4 20:30

我自問
一D都唔識玩TD
作者: 星﹏    時間: 2007-9-4 20:50

我一開始都係咁樣諗
玩信長三國悶悶地
去左綜合區...出奇地入左個td場
我本身想走場的
點知玩落..又幾好玩架bo
td呢一樣野係需要智慧同埋合作
so玩落左..就會好好玩

你都可以try下
作者: 阿町    時間: 2007-9-4 20:51

呢隻TD好高難度
但相比起其他果d比哂條路你既TD
我鐘意玩呢隻多d
~_~其實係因為冇得卡位既TD
硬係覺得好低能lol
作者: kelvin19250    時間: 2007-9-5 18:35

竟然走露眼
你知唔知犯左論壇大忌
就係宣傳論壇

不過我估你唔係有心,應該係成個帖copy果陣
唔覺意copy埋
比次機會你

不過死罪可免,活罪難饒
否則難以服眾...

p.s 有下次的話,冇情講,積分歸0

作者: 星﹏    時間: 2007-9-5 21:16

多謝大大饒我一命
死罪可免,活罪難饒
作者: 小飛豬    時間: 2007-9-6 09:12

冰塔

毒塔。

不過好多時候。。都係,衰係飛天怪度。。

寶石 TD 都幾好玩..。我都成日去。。綜合1玩
作者: 小利    時間: 2007-9-16 17:20

寶石 ... 我去kxo睇過人地比賽replay
人地可以玩到迫怪走4輪 -,-  (我得2輪, 我個fd玩到3輪)

(我個fd玩困難, 只走最後50關測試者 )
                  (極難就只殺到第25關測試者 -,- 之後既測試者殺5到 )
基本上除左極難的測試者關, 一般既難度行3輪足夠可以1隻不漏

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0