標題: [原創] 希望多d人玩Fate/Stay night e個圖 [打印本頁]

作者: 我不是好人    時間: 2007-8-2 11:24     標題: 希望多d人玩Fate/Stay night e個圖

Fate/Stay night e個圖係改自同名既動畫同game..
like e個作品既人一定要玩下...唔知係咩既人都down黎玩下啦,....唔會后悔架

(Fate Stay night 以玩家對戰為主,一別普通攻城對戰地圖。遊戲模式可分為混戰隊戰
選擇遊戲模式在遊戲開始後。遊戲以達到一定分數為勝利,每殺1人可得到1分,團戰分數以全隊計算。)
{e句係kyo  copy..唔想打字..sor}

各種英雄仲有自己既隱藏技能架.....

因為我唔夠權力 send上黎(太大了)...我又唔識有乜野分享空間
所以我比kyo既下載網址你地  請原諒
http://kyohk.net/bbs/thread-293252-1-1.html

作者: qooq451    時間: 2007-8-3 21:20

推+1
我也有在玩
現在天天都在綜合1區玩的說
慣用英靈士朗,真暗殺還有槍兵

個人認為很好玩
作者: diegodshadow    時間: 2007-8-10 16:39

我習慣用b叔^.^唔好再搶我隻b叔啊~~~~~~~~
作者: breadman    時間: 2007-8-10 19:14

我也要推,這真是好遊戲
我叫BD,在綜合1玩
通常都是V人,沒什麼特定喜歡英雄,不過挺喜歡Lancer的HeartBreak

不過我覺得玩來玩去都是那幾個人,新手因為沒有裝備,不懂買東西,加上經常被老手秒殺屈機後就走場,不再玩這Game,令Fate這Game較難普及化

希望有經驗的玩家多多讓讓新手,多教他們,並加以讚賞他們。令這隻Game能有更多人玩!!!還有在分隊方面儘量平衡點,免得造成單方面屠殺@@

P.S.事實上我在Game中只說英文是因為我只懂九方(Q9),不能在WarCraft打字,希望大家多多包涵
作者: 櫻雨    時間: 2007-8-10 19:41

想問啲錢有咩用
有得買野嗎,,係邊度買
作者: 阿楠    時間: 2007-8-12 23:39

新手之一 - . -
問人野 d人又唔應
又係咁殺我 -.-
而家又唔識玩
我仲玩泥做咩
作者: fa    時間: 2007-8-13 00:58

先 前 見 人 開 場 入 去 玩 ,

隻 game 比 較 難 玩 -口-"

D 技 同 自 己 屬 咁 多 野 都 唔 知 點 加 好 -_-"
作者: tomwanmk11    時間: 2007-8-13 13:55

lol qooq-呀= =
作者: diegodshadow    時間: 2007-8-13 14:29

我建議新手先自己開一下單機,試下d招,買下野,習慣下先,因為一上vlan同人玩個節咒會好快,先教一下就係閃卷同c卷一定要買,特別係閃卷,閃大技用,實戰技術好難教,因為每隻英的玩法都唔同,而且有d英有幾重玩法,例如紅a,我見過升力量的(唔易死特別是在劍制內),見過升敏的(攻速高加上寶具3暈人暈到人頭痛),見過升智的(狙擊炮= =真xx劍)還有就是升物攻型...打人哇哇叫....
作者: 櫻雨    時間: 2007-8-13 17:03

我唔知係邊度買野同回血- -"
作者: 聾非瘋無    時間: 2007-8-13 20:02

中文翻譯出黎就係FATE...今晚留低喇>_<
作者: diegodshadow    時間: 2007-8-14 11:34

引用:
原帖由 聾非瘋無 於 2007-8-13 20:02 發表
中文翻譯出黎就係FATE...今晚留低喇>_
是菲特,今夜留下來= =
作者: kaikai_lam    時間: 2007-8-14 15:05

隻遊戲基本係同三國果d差不多(都係開波升lv)(死亡or搶旗模式另計)
F2為購物箱,購物箱旁邊的(感嘆號)是商店來的
F3為能力升級,每個英靈都有不同的寶具升級(升級寶具果個)
而且每個英靈都有各自不同的隱藏技能,每個英靈的隱藏技能的條件是必須要全能力=20(包括綠色字果d)
佐佐木要力,敏25(因為佐佐木冇魔法限制(但有技能再動)

希望中,老手們多接納新手^^
作者: otaku    時間: 2007-9-6 06:52

kai,qooq,tom同死神都出個聲支持...
我點可以吾出聲支持呀~(雖然遲左d)

近排玩紅a 真螺旋劍同偽螺旋劍...刷技偽螺旋劍*2...
食支水再黎真螺旋劍...偽螺旋劍扣(750)*2暈2秒...
士郎爆智約2xxx 中埋真螺旋劍....(750)*2+約2000=3xxx
抗魔自己減. . .
但要中真螺旋劍吾易~

作者: Orz    時間: 2007-9-8 07:16

我係用佐佐木,SABER,英雄王
作者: 殺.天翔    時間: 2007-9-8 23:05

隻GAME好似無盡的戰鬥咁...打極都唔完
作者: boys19930630    時間: 2007-9-8 23:07

會打不完的嗎...殺人點都易過走佬(追殺反殺都係)
作者: 托雷哈爾特    時間: 2007-9-12 06:47

boys都支持我雷2點可以唔出聲呀
e隻game既開頭除佐紅a之外每個英都會好悶因為要升lv
但到中期玩圍人果陣就唔會悶架
有人覺得個gamw打好耐都唔完可能係開頭果陣冇乜人殺人
最少都要等十幾分鐘先殺人掛
作者: boys19930630    時間: 2007-9-12 19:45

咁咪玩死鬥呀,
混戰10殺 lo
作者: o布布o    時間: 2007-9-17 16:46

不錯的遊戲 +1
作者: diegodshadow    時間: 2007-9-21 17:02

要玩的人最好去綜合1,這樣統一了才易找人玩= =
作者: windsang    時間: 2007-9-22 07:53

引用:
原帖由 聾非瘋無 於 2007-8-13 20:02 發表
中文翻譯出黎就係FATE...今晚留低喇>_
好似系,,命運長夜-.- fate stay night
作者: 2346    時間: 2007-9-22 12:03

我好想玩嫁 但係成日唔見人開場 我開又冇人入
作者: 浦小兒    時間: 2007-9-22 19:59

張圖係完全技術圖
新手唔好煩...成日入到game先問點買野.....
作者: diegodshadow    時間: 2007-9-25 08:14

引用:
原帖由 浦小兒 於 2007-9-22 19:59 發表
張圖係完全技術圖
其實話技術圖.....好多圖都有佢的技術的啦- -,只不過fate玩技能多個物攻(唔代表玩唔到)
新手最煩係唔聽洗= =話比佢知f2買野,佢地都可以搵唔到,叫新手c姐開魔盾,10個有8個唔開- -"
作者: qooq451    時間: 2007-9-27 08:07

引用:
原帖由 浦小兒 於 2007-9-22 19:59 發表
張圖係完全技術圖
新手唔煩你直接走埸=無新人加入
老手總有一日會唔玩=有人走
甘樣fate只會越來越少人玩

況且fate既技術唔難練
打夠1,2個星期都應該明哂0.0"

仲有e家物理流應該越來越勁= =
新板個個人都有得爆2倍
(復活者物理流更不用說 可怕)

新手唔開魔反因為佢唔知佢既血量足以比人秒= =
教點買水話見唔到都還好 起碼聽過= =
最怕係聲都唔出 依然唔買 之後比人殺多幾次就走個d

作者: diegodshadow    時間: 2007-9-27 08:13

玩一兩個星期= =邊有咁多時間....話說我真係好慘....昨晚給洛和布布sm完又找到rin玩了場1.1,現在他們說我玩b叔要禁ex卷= =什麼道理= =
作者: qooq451    時間: 2007-9-27 08:19

因為1.1既ex捲可以令人有2秒唔可以用技同出傳捲= =
真係好屈
(不過佢地有無用先-.-+)
尋夜無時間玩 嗚嗚q_q
作者: diegodshadow    時間: 2007-9-27 08:43

1.0都得啦,唔洗1.1= =不過佢地無用...話貴= =
作者: diegodshadow    時間: 2007-9-27 08:44

引用:
原帖由 diegodshadow 於 2007-9-27 08:43 發表
1.0都得啦,唔洗1.1= =不過佢地無用...話貴= =
我就唔理幾錢狂整,無就昨問mm拿= =佢玩c姐,差唔多長問長有
作者: qooq451    時間: 2007-9-27 10:30

s捲對於初期攻擊輸出不夠的英靈來說很有用
例如左左木 s捲再加個大技
b叔s捲加個大技也是殺定了=.=
最討厭是某死神用saber s捲 風王 再加石中劍  死定了
作者: diegodshadow    時間: 2007-9-27 11:25

大哥...s卷接b叔大可以跳家= =只有新版的ex卷先可以接死死的
作者: qooq451    時間: 2007-9-27 13:22

理想化...理想化啊
不過b叔大技一來要看運
二來要捉心理
打中還不一定死= =
挺煩的大技
(最近一直俾p仔 布布搶紅a 我玩紅a都變垃圾了嗚)
作者: diegodshadow    時間: 2007-9-27 13:48

所以我才用ex卷,雖然貴,但可以接死死的= =一定跑了結果給rin他們說屈機了=o=
作者: qooq451    時間: 2007-9-27 15:31

很好 你的技術巳經到了屈機的程式了
作者: 光芒之月    時間: 2007-9-27 17:20

我是大陆的.想用VLAN找人玩玩看.
水平中手左右.不用EX卷.
测试1.1中

擅长英灵 R     白S  ZZ
作者: qooq451    時間: 2007-9-27 19:28

自己去綜合1等人開埸吧囧
(自己開埸等人入也可以0.0")
如果是指我地這堆人正常要下午5點之後才開始玩
作者: 『楓』﹏杰    時間: 2007-9-27 20:01

我日日玩ge~d招好型
作者: kaikai_lam    時間: 2007-9-28 10:13

新版fate個b叔招大喧屈囧,範圍大左咁多..........好易打中人
+上死神既技術,基本上90%中.....仲要用埋ex卷囧
太過份啦
作者: diegodshadow    時間: 2007-9-30 14:39

邊過份,大部份人都可以用ex接技家啦= =
作者: qooq451    時間: 2007-10-3 11:04

要合一本ex捲花很多時間
s捲罷了
作者: ziome    時間: 2007-10-3 12:12

推~~  我也有在玩

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0