標題: 有趣影片 [打印本頁]

作者: frankwong1314    時間: 2011-3-29 22:27     標題: 有趣影片

http://www.youtube.com/watch?v=XR4orFvfxeI&feature=player_embedded

[youtube2]XR4orFvfxeI[/youtube2]

作者: toto345618433    時間: 2011-3-29 23:05     標題: 回復 1# 的帖子

唔該加番感想
作者: YueNㄨSinG    時間: 2011-3-30 00:02

咩黎架?我都睇吾明..正係知佢一大堆野都係l4d2既野- -
作者: filter    時間: 2011-3-30 00:05     標題: 回復 1# 的帖子

岩岩上網見到有BOOMER以外既公仔
隻BOOMER叫聲都唔似既(個人感覺)
作者: apple_W    時間: 2011-3-30 00:39

點解係TF2 音樂- -?
作者: rot00114    時間: 2011-3-30 01:39

隻公仔得喎,幾得意喎,D聲差D咁解
但點解果時唔搞l4d2限定版既?送T加海報再加多隻BOOMER公仔,之後賣HKD999
咁又可以呃返筆喇,雖然而家個熱潮都過哂......
作者: RDiver    時間: 2011-3-30 02:38

好心你班友睇下個影片描述啦 !

跟住 TF2 呀 ! 影片來源 呀 ! 點解有咁多限量版禮物呀 ! 就會一一明解了 .
作為 L4D2 Fans , 應該唔會唔知 L4D2 Midnight Rider Musical Video Contest 喎 !個活動應該係上年暑假開始搞 , 系 L4D Blog 應該透露唔少 .

作者: §新世界§    時間: 2011-3-30 12:28

boomer 公仔==
吉他...
作者: 槍神宏    時間: 2011-3-30 15:40     標題: 美國人真係有錢

一大堆~
作者: пΛ✓iL.    時間: 2011-3-30 19:25

我想要boomer 公仔@@

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0