標題: 1.05版最小鏡象... [打印本頁]

作者: frankkamhk    時間: 2006-9-26 15:31     標題: 1.05版最小鏡象...

只知道可以聯機玩...有無問題暫時未知....
(已試可以1on1,但入房時要入幾次...因為得依個最小鏡象可以玩1.05....so無計)
下載解壓左會有5gb...所以要睇返hd空間啦...
如果都係入唔到game可以下載我之前放上黎既hide cdrom software..
一齊用就玩到架啦....

我搵左好耐架啦...dl既回覆下@@
作者: 龍之振雄    時間: 2006-9-26 17:09

可以用 NTFS 壓縮解壓出來既文件
作者: 張仲良    時間: 2006-9-27 00:39

引用:
原帖由 frankkamhk 於 2006-9-26 15:31 發表
只知道可以聯機玩...有無問題暫時未知....
(已試可以1on1,但入房時要入幾次...因為得依個最小鏡象可以玩1.05....so無計)
下載解壓左會有5gb...所以要睇�� ...
入房幾次係正常,據我記憶...入房後過一會自動被踢出來的...多數都係跟ea有關的game
作者: legolas_317    時間: 2006-9-29 21:28

點用嫁,我都係聯唔到機
作者: legolas_317    時間: 2006-9-29 21:33

我之前用過游俠網個免cd
作者: frankkamhk    時間: 2006-10-1 12:00

遊俠個個淨係for單機架咋....
你updata多次1.05...再用最小鏡象,,...
如果都係唔得...就下載埋我之前post既hide cdrom software一齊用就ok架啦

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0